Biono Squalane & Centella Asiatica Moisturizing Face Cream Зволожувальний крем для обличчя зі скваланом і центелою
Назва:
Biono Squalane & Centella Asiatica Moisturizing Face Cream
Бренди:
Biono 🇰🇷Категорії:
Крем для обличчяАктивні компоненти:
Гіалуронова кислота
Алое
Водорості
Корінь солодки
Алерген
Пантенол (Вітамін В5)
Зелений чай
Олії
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Силікони
Центелла азіатськa
Вітамін Е
Опис:
Ідеальна шкіра – це результат ретельного догляду, що вимагає кількох етапів: очищення, тонізація, живлення, зволоження. Крем для обличчя зі скваланом та центелою Biono допоможе глибоко зволожити шкіру, що доповнює щоденний догляд за обличчям. Багатий натуральними екстрактами та оліями склад забезпечує комплексну дію, піклується про шкіру, робить її свіжою та сяючою.
Особливості зволожуючого крему для обличчя зі скваланом та центелою Biono:
сквалан ефективно зволожує і проникає в шкіру, робить її м'якою та шовковистою;
поєднання екстракту азіатської центелі та аргініну стимулює синтез колагену, завдяки чому шкіра зберігає свою пружність та еластичність;
екстракт гінкго білоба має антиоксидантну дію;
екстракт ламінарії насичує клітини киснем і активує процеси всередині них;
олія шипшини звужує пори, робить мікрорельєф шкіри більш рівним.
Склад:
AQUA, CETEARYL OLIVATE, SORBITAN OLIVATE, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, XYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, XYLITOL, COCO-CAPRYLATE, BETA-GLUCAN, SODIUM BENZOATE, DIMETHYL SULFONE, POLYGLYCERIN-6, UREA, OLEA EUROPAEA OIL UNSAPONIFIABLES, DIMETHICONE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, ARGININE, SODIUM PCA, ALLANTOIN, PENTYLENE GLYCOL, INULIN, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, PANTHENOL, TREHALOSE, PARFUM, XANTHAN GUM, PROPANEDIOL, SODIUM HYALURONATE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, SORBITOL, CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT, HYLOCEREUS UNDATUS FRUIT EXTRACT, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, LECITHIN, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, GLYCYRRHIZA GLABRA ROOT EXTRACT, BERBERIS VULGARIS ROOT EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, DIATOMACEOUS EARTH, DISODIUM EDTA, GLYCERYL CAPRYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, HEXAMETHYLINDANOPYRAN, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, trimethylbenzenepropanol.
Схожі за складом (аналоги)







Аналіз складу
# CAS Номер: 97-59-6
АЛЛАНТОЇН - 5-уреїдогідантоїн, безбарвна кристалічна речовина. Розчинний у гарячій воді. Отримують синтетично шляхом взаємодії сечової та дихлороцтової кислот при нагріванні. Потужний антирритант, популярний косметичний інгредієнт через його ефективність та невисоку ціну. Не токсичний, ефективний у низьких концентраціях. Має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів. А. має виражену дію на регенерацію клітин шкіри, стимулює...
# CAS Номер: 127-51-5
# CAS Номер: 74-79-3
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 106-22-9 / 26489-01-0 / 1117-61-9 / 7540-51-4
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 106-24-1
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 26402-22-2
# CAS Номер: 107-75-5
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 28874-51-3
# CAS Номер: 50-70-4
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
# CAS Номер: 57-13-6
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 87-99-0
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 85085-82-9
Зелений чай
# CAS Номер: 84650-60-2
Чай зелений (camellia Sinensis) - неферментований чай. Сухий екстракт Ч.з.-буро-зелений порошок зі специфічним запахом і в'язким смаком. Біологічна цінність визначається багатим хімічним складом. Велика кількість вітаміну С у природному комплексі із залізом та мікроелементами. Є вітамін К (філлохінон або фітонактон). Відзначено високий вміст фтору. Антиоксидантна активність та фотопротекторні властивості визначається комплексом флавоноїдів, каротиноїдами, токоферолами, вітаміном С, мінералами Cr, Mn, Se, Zn, рядом інших компонентів, що підси...
# CAS Номер: 99-20-7
# CAS Номер: 85507-69-3
АЛОЕ ВЕРА (БАРБАДЕНСІС) ГЕЛЬ - продукт одержують шляхом холодного віджиму з м'якоті листя рослини. Для виготовлення концентратів використовується метод низотемпературного вакуумного випарювання рідини з початкового продукту. Незважаючи на назву, А.В.Г. - Напівпрозора рідина ледь помітного зеленого відтінку. Запах свіжий, трохи вловимий. Насамперед, використовується як знезаражуючий, протизапальний засіб, знімає подразнення та почервоніння, відмінно заспокоює шкіру після опіків та порізів. Містить кальцій, магній, амінокислоти. Містить амінок...
# CAS Номер: 9051-89-2
# CAS Номер: 84775-66-6
Екстракт кореня голої солодки. Екстракт кореня голої солодки, також відомий як олія кореня солодки, являє собою олію, що добувається з рослини солодки. Солодка пропонує наступні переваги для нашої шкіри:
• Зменшує вміст меланіну при нанесенні на шкіру і тим самим зменшує пігментацію шкіри;
• Діє як протизапальний засіб для зменшення свербежу та запаленої шкіри;
• Використовується в якості антибактеріального засоба;
• Будучи сильним антиоксидантом, екстракт олії кореня солодки допомагає захистити шкіру від сонця і ...
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 153126-38-8
# CAS Номер: 9041-22-9
# CAS Номер: 52988-19-1
# CAS Номер: 135852-71-2
# CAS Номер: 9005-80-5
# CAS Номер: 488-43-7
# CAS Номер: 76823-03-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
Центелла азіатськa
Полігліцерин-6 - це синтетичний зволожувач і полімер гліцерину, який сприяє зволоженню шкіри. Це відбувається за рахунок притягування води до поверхні шкіри.
Завдяки належному зволоженню такі зволожувачі, як полігліцерин-6, надають шкірі пухкий, здоровий і свіжий вигляд. Рівень використання полігліцерину-6 у догляді за шкірою коливається від 2 до 10%, при цьому кількість 2% або менше також використовується в догляді за волоссям, щоб допомогти стабілізувати піноутворювачі.
# CAS Номер: 1222-05-5
Galaxolide - це синтетичний мускус із чистим солодким мускусним квітково-деревним ароматом, який використовується в ароматах. Це один із компонентів мускусу, який виробники духів і одеколону використовують для додання мускусного запаху своїй продукції. Галаксолід був вперше синтезований у 1956 році та використаний наприкінці 1960-х років у деяких пом’якшувачах тканин і миючих засобах.
Передбачуваний ендокринний руйнівник, потенційний алерген, потенційний подразник шкіри, доведене черезшкірне проникнення.
15 листопада 2023 року Фр...
Триметилбензолпропанол – це синтетична ароматична сполука, яка надає косметичній продукції квіткового аромату конвалії. Вона є регульованим алергеном у Європі.











