Anua Peach 70% Niacin Serum Mask Тканинна маска з персиком для сяйва шкіри
Назва:
Anua Peach 70% Niacin Serum Mask
Бренди:
Anua 🇰🇷Категорії:
Маска для обличчяАктивні компоненти:
Олії
Ніацинамід (вітамін В3)
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Гіалуронова кислота
Гриби
Омега жирні кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
Кераміди
BHA Саліцилова кислота
Опис:
Тканинна маска з персиком для сяйва шкіри Anua Peach 70% Niacin Serum Mask м'яко полірує рельєф і розгладжує шкіру, пом'якшуючи ділянки, що огрубіли, і повертаючи їй шовковистість. Ідеально підходить як база під макіяж. Містить ніацинамід, софольянс, екстракт зеленого чаю та олію соняшнику.
Склад:
Prunus Persica (Peach) Fruit Extract, Water, Glycerine, Methylpropanediol, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Lactobacillus Ferment, Phellinus Linteus Extract, Vincetoxicum Atratum Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Althaea Rosea Flower Extract, Camellia Sinensis Seed Oil, Yeast Ferment Extract, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Salvia Hispanica Seed Oil, Prunus Persica (Peach) Flower Extract, Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Hydroxyacetophenone, Propanediol, Butylene Glycol, Allantoin, Tromethamine, Polyglyceryl-10 Isostearate, Polyglyceryl-10 Oleate, Sodium Phytate, Cyanocobalamin, Ethylhexylglycerin, Panthenol, Caprylic/Capric Triglyceride, Betaine Salicylate, Hydrogenated Lecithin, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Sucrose Palmitate, Ceramide NP, Carbomer, Xanthan Gum, Fragrance
Схожі за складом (аналоги)








Аналіз складу
# CAS Номер: 97-59-6
АЛЛАНТОЇН - 5-уреїдогідантоїн, безбарвна кристалічна речовина. Розчинний у гарячій воді. Отримують синтетично шляхом взаємодії сечової та дихлороцтової кислот при нагріванні. Потужний антирритант, популярний косметичний інгредієнт через його ефективність та невисоку ціну. Не токсичний, ефективний у низьких концентраціях. Має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів. А. має виражену дію на регенерацію клітин шкіри, стимулює...
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 8002-43-5
Омега жирні кислоти
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 81-13-0
Полігліцерил-10 ізостеарат.
Неіонний (не має заряду, тому його можна використовувати майже в кожній формулі. Ні з одним з інгредієнтів немає проблем)
Природне походження (Речовина надходить із природи. Отримана за допомогою хімічного процесу. Не можна стверджувати, що вона на 100% натуральна, але можна стверджувати, що походження з природи)
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 9067-32-7
Цукровий ефір (сахароза + пальмітинова кислота), який працює як природний емульгатор (сприяє змішуванню олії та води). За словами виробника, він чудово наноситься на шкіру, покращує гладкість, пом’якшення та навіть зволожує шкіру.
У поєднанні з іншим ефіром цукру, стеаратом сахарози, він може покращити високотемпературну стабільність миючих засобів на масляній основі.
# CAS Номер: 77-86-1
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 99-93-4
# CAS Номер: 9004-61-9
# CAS Номер: 2163-42-0
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 14306-25-3
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
Phellinus Linteus (Санхван, Mesima) — жовтий, гіркий на смак гриб, який росте на тутових деревах! Його також зазвичай змішують з іншими лікувальними грибами, такими як Рейші та Майтаке. відповідно до всієї наукової літератури, це полісахаридно-білковий комплекс, який має імуномодулюючу, антиангіогенну та антиоксидантну дію.
Цей гриб існує вже сотні років. У Кореї з гриба готують чай, який вживають щодня. Він має значні переваги для здоров’я і використовувався для лікування діареї, кровотечі, раку та інших захворювань.
«Ці гриби к...
Алтея рожева, також відома як мальва, вся рослина дуже корисна для надання благотворного впливу на різні органи тіла. Екстракт його квітів забезпечує «оздоровчу дію» на шкіру.
Діє як заспокійливий засіб для сухої та подразненої шкіри. Він також має протизапальну дію. Він допомагає шкірі утримувати вологу, тому зволожує суху шкіру. Він покращує текстуру продукту, оскільки містить слиз, який має досить хорошу здатність поглинати воду.
Фільтрат ферменту Saccharomyces — це вигадлива назва рідкого, майже схожого на воду матеріалу, який ви отримуєте шляхом бродіння та фільтрування дріжджів. Фільтрат ферменту Saccharomyces містить амінокислоти, нуклеїнові кислоти, пептиди, мінерали та вітаміни, які разом прискорюють процес омолодження шкіри. Амінокислоти та пептиди можуть легко засвоюватися шкірою, щоб сприяти синтезу колагену та живити клітини шкіри. Нуклеїнові кислоти необхідні для метаболізму клітин шкіри, можуть глибоко відновити та пом'якшити шкіру. Saccharomyces Ferment ...
Prunus Persica (Peach) Flower Extract - це екстракт квіток персика Prunus Persica. ПЕРСИК ЗВИЧАЙНИЙ (Persica vulgaris) - деревна рослина сімейства розоцвітих. У м'якоті персика, з якої отримують різні фітоконцентрати, містяться органічні кислоти (яблучна, лимонна та ін), вітаміни А, В1, В2, В12, РР, С, ефірна олія. З кісточок вилучають олію персикову, основними компонентами якого є пальмітинова, олеїнова, лінолева кислоти. Зі шкаралупи кісточок плодів персика. виготовляють натуральний абразив різного розміру, що застосовується в скрабах для ...
Vincetoxicum Atratum Extract - це екстракт цілої рослини Vincetoxicum atratum, Asclépiadacées..
Обмежень щодо використання інгредієнта в косметиці немає. Засіб для кондиціонування шкіри, який зволожує та пом'якшує шкіру, зберігаючи її здоровий вигляд.









