VT Cosmetics Reedle Shot 100 Мікроголковий бустер для покращення текстури шкіри
Назва:
VT Cosmetics Reedle Shot 100
Бренди:
VT Cosmetics 🇰🇷Категорії:
Сироватка для обличчяАктивні компоненти:
Прополіс / мед
Ніацинамід (вітамін В3)
Гіалуронова кислота
Олії
Центелла азіатськa
УФ-фільтри
Опис:
Бустер-сироватка з мікроголками VT Cosmetics Reedle Shot 100 сприяє відновленню та оздоровленню шкіри, схильної до утворення акне та підвищеної чутливості. Продукт розгладжує мікрорельєф, зменшуючи розмір і глибину пір, делікатно освітлює пігментацію та постакне. Містить комплекс азиатської центелли, гіалуронову кислоту, 17 видів амінокислот і екстракт прополісу.
Склад:
Aqua, Dipropylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, Butylene Glycol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, 1,2-Hexanediol, Ethylhexyl Palmitate, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polyisobutene, Silica, Glycereth-26, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Adenosine, Sodium Polyacrylate, Sodium Hyaluronate, Centella Asiatica Extract, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sorbitan Oleate, Xanthan Gum, Propolis Extract, Asiaticoside, Madecassoside, Madecassic Acid, Asiatic Acid, Glycine, Serine, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Leucine, Alanine, Lysine, Arginine, Tyrosine, Phenylalanine, Threonine, Proline, Valine, Isoleucine, Histidine, Methionine, Cysteine
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 56-41-7
# CAS Номер: 74-79-3
# CAS Номер: 56-84-8
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 1117-86-8
КАПРИЛІЛ/КАПРИЛ ГЛЮКОЗИД -зелений солюбілізатор, алкіл ефір глюкози, що отримується з жирних спиртів і глюкози рослинного походження. Високоефективний розчинник для масел і ліпофільних компонентів. Відноситься до неіоногенних натуральних ПАР, м'який очищаючий агент, дуже добре переноситься шкірою, що робить його ідеальним компонентом для включення до формул засобів для дітей і для чутливої шкіри. Має антисептичну дію.
Виготовлений з рослинних олій і крохмалю, Caprylyl/Capryl Glucoside є неіонною поверхнево-активною речовиною, яка корис...
# CAS Номер: 110-98-5 / 25265-71-8
Дипропіленгліколь являє собою діол або дві гідроксильні групи. Це алкоголь, і його родина включає багато таких, як поліетиленгліколь, бутиленгліколь, етиленгліколь тощо. Це безбарвна рідина без запаху, яка має високу температуру кипіння, плюсом є низька токсичність.
Гліколі є хорошими розчинниками, і ця група молекул має більшість якостей ідеального розчинника. Вони не реагують, мають вищу температуру кипіння, стабільні при кімнатній температурі. Він може диспергувати або розподіляти активні речовини чи пігменти рівномірно, однорідніст...
# CAS Номер: 29806-73-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-86-0
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 56-40-6
# CAS Номер: 71-00-1
# CAS Номер: 56-87-1
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 63-91-2
# CAS Номер: 147-85-3
ПРОЛІН - гетероциклічна амінокислота, представлена в природі двома оптично ізомерними формами - L-пролін та О-пролін, а також у вигляді рацемату. Безбарвні легко розчинні у воді кристали, добре розчинні в етанолі, менш розчинні в ацетоні та бензолі, не розчиняються в ефірі. У вигляді L-проліну входить до складу білків усіх організмів, особливо високо його вміст у колагені. Залишки П., що чергуються, і гідроксипроліну багато в чому забезпечують стабільність триспіральної структури і міцності молекули колагену. У складі косметичних засобів с...
# CAS Номер: 56-45-1
СЕРИН – амінокислота, використовується як зволожуючий компонент у косметичних емульсіях. Біологічна дія - імуномодулююча, що покращує структуру шкіри.
Серин — це маломолекулярна незамінна амінокислота, попередник гліцину, який бере участь у синтезі колагену. Він також входить до складу незамінних NMF (природних зволожуючих факторів), які запобігають трансепідермальній втраті води.
L-серин є невід’ємним компонентом певних фосфоліпідів (жирових сполук, наприклад, фосфатидилсерину), необхідних складових клітинних мембран. Фосфатидил...
# CAS Номер: 7631-86-9
КРЕМНІЯ ДІОКСИД (діоксид кремнію) - білий аморфний порошок з частинками сферичної або майже сферичної форми, абразивно-поліруючий і загущаючий компонент у зубних пастах, загусник для масляних систем. Має на шкіру та слизові оболонки сильну підсушуючу дію. Має більш м'який вплив на емаль зубів, ніж крейда. Покращує текстуру зубних паст, перешкоджає їх затвердінню (кальцинуванню). Д.к. може бути використаний у складі засобів догляду за шкірою: кремів, скрабів, пілінгів та пудр, - його абразивність легко контролюється. Добре зберігає матовість ...
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 9003-04-7
# CAS Номер: 72-18-4
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 84696-21-9
ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА (Centella Asiatica) - щитолистник азіатський, багаторічна рослина сімейства парасолькових, що росте у воді та біля води, зустрічається в Індії, Китаї, Індонезії, Мадагаскарі, у Східній та Центральній Африці. Листя містить тритерпенові сапоніни, основний з них -азіатикозид, похідні тритерпенових кислот (азіатиновий, мадазіатиновий, центилової, центоілової та ін), вітамін С. Екстракт листя Ц.а. стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий об...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
# CAS Номер: 72-19-5
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 128497-20-1
# CAS Номер: 34540-22-2
# CAS Номер: 16830-15-2
# CAS Номер: 464-92-6
Азіатська кислота може бути не найвідомішим інгредієнтом у догляді за шкірою, але поступово вона стає одним із них. Більшість людей вважають, що кислоти – це відлущування, але це не так з азіатською кислотою. Ця кислота не входить до складу альфа- або бета-гідроксикислот і точно не є пілінгом. Але азіатська кислота деякий час з’являється в наших сироватках, кремах і масках з поважної причини. А тепер давайте перейдемо до суті та обговоримо роль азійської кислоти в догляді за шкірою та чи корисна вона для шкіри. Азіатська кислота — це сполука...
# CAS Номер: 18449-41-7
Азіатська кислота (мадекасова кислота) може бути не найвідомішим інгредієнтом у догляді за шкірою, але поступово вона стає одним із них. Більшість людей вважають, що кислоти – це відлущування, але це не так з азіатською кислотою. Ця кислота не входить до складу альфа- або бета-гідроксикислот і точно не є пілінгом. Але азіатська кислота деякий час з’являється в наших сироватках, кремах і масках з поважної причини. А тепер давайте перейдемо до суті та обговоримо роль азійської кислоти в догляді за шкірою та чи корисна вона для шкіри.
Аз...






