Splat Special Extreme White відбілююча зубна паста
Назва:
Splat Special Extreme White
Бренди:
Splat 🇨🇭Категорії:
Зубна пастаАктивні компоненти:
Олії
Концентрація активів:
sodium fluoride: 0.06%
Опис:
Зубна паста Splat Special Extreme White призначена для делікатного відбілювання зубів. Ефективно видаляє небажану пігментацію із зубів, а за умови регулярного використання подарує вам яскравішу усмішку.
Склад:
AQUA, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, HYDRATED SILICA, DICALCIUM PHOSPHATE DIHYDRATE, PEG-8, SODIUM LAURYL SULFATE, HYDROGENATED PALM OIL, AROMA, XANTHAN GUM, ZINC CITRATE, PEG-200, SODIUM METHYLPARABEN, SODIUM SACCHARIN, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, UREA PEROXIDE, LECITHIN, PVP, CI 77891, SODIUM FLUORIDE, CL 73360, SODIUM HYDROXIDE, ANANAS SATIVUS FRUIT EXTRACT, MALTODEXTRIN, LIMONENE, CL 16255.
Схожі за складом (аналоги)
Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 2379-74-0
D&C Red 30 – це синтетичний барвник, виготовлений з джерел нафти або кам’яновугільної смоли; цей барвник схвалений FDA для використання у фармацевтиці та косметиці.
Незважаючи на те, що CI 73360 є косметичним барвником, використання CI 73360 досить обмежене – його додають для надання червонуватого або рожевого відтінку композиціям. CI 73360 у косметиці є досить привабливим, оскільки він робить продукт красивішим, таким чином підвищуючи його споживання. Його можна знайти в таких продуктах, як рум'яна, помади, а також іноді в зубних ...
Дигідрат дикальційфосфату – це широко використовуваний водонерозчинний розріджувач у фармацевтичних препаратах, зокрема у таблетках.
Він також застосовується як засіб для контролю зубного каменю в деяких зубних пастах.
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 9050-36-6
Maltodextrin (мальтодекстрин, патока) є продуктом ферментативного гідролізу крохмалю. Складається з мальтози, мальтотріози та декстринів – полісахаридів різної довжини ланцюга. У косметиці використовується як загусник, а так само вологоутримуючий, плівкоутворюючий компонент. Безпечний засіб із натуральних компонентів. Абсорбент, стабілізатор емульсії, кондиціонер для шкіри та волосся, піноутворювач. Патоку в основному використовують при виробництві кондитерських виробів та надання в'язкості продукту. У виробництві косметики використовується ...
# CAS Номер: 9004-74-4
PVP, скорочення від полівінілпіролідону, є одним із основних інгредієнтів, які використовуються в засобах для укладання волосся для утримання волосся на місці. Якщо він присутній у невеликих кількостях у засобах по догляду за шкірою, він утворює на шкірі непомітну плівку, яка зв’язує воду та допомагає надати шкірі вигляд більш пружної. У деяких людей це може погіршити стан шкіри. ПОЛІВІНІЛПІРРОЛІДОН - суміш аморфних лінійних полімерів з різним ступенем в'язкості. Білий гігроскопічний порошок. Розчиняється у воді, ароматичних вуглеводнях, не ...
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 151-21-3
ЛАУРИЛСУЛЬФАТ НАТРІЮ - аніонактивний ПАР. Білий порошок (або гранули) з високим вмістом основної речовини або прозорий розчин від безбарвного до блідо-жовтого кольору. Одержують сульфатуванням аліфатичних спиртів (фракції 12-С14) на основі натуральної або синтетичної сировини. Добре розчиняється у воді, практично не розчиняється у неполярних органічних розчинниках. Має сильно виражену миючу і піноутворювальну здатність. Один з основних ПАР, що використовуються у складі зубних паст. З солями кальцію та магнію утворює погано розчинні солі. Ком...
# CAS Номер: 51981-21-6
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 68514-74-9 / 8033-29-2
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
Екстракт фруктів Ananas Sativus (Ананас). Ананас містить бромелайн, який робить його чудовим м’яким ексфоліантом. Він також має заспокійливі та зволожуючі властивості, щоб полегшити сухість шкіри. М'якуш плодів А. містить цукру, азотисті речовини, бромелайн, солі калію, вітамін С, органічні кислоти, переважно лимонну. Сік має протизапальну та протинабрякову дію. У косметиці використовується і сік плодів, і екстракти листя як біологічно активну добавку. В ананасі багато вітамінів С і Е, які необхідні для надання шкірі бадьорості, коли вона ви...
# CAS Номер: 124-43-6
Перекис сечовини (пероксид карбаміду) твердий у вигляді білих кристалів, розчинних у воді. Це сильний окислювач, безводна приєднана сполука перекису водню та сечовини, яка відповідає специфікаціям фармакопеї USP.
Перекис сечовини використовується в зубній пасті як відбілювач і дезінфікуючий засіб. Він також використовується як антисептик і дезодорант у фармацевтичних цілях і в продуктах для очей і вух. У косметиці використовується для освітлення волосся та окислення перманентних завивок.





