Splat Professional White Plus Зубна паста
Назва:
Splat Professional White Plus
Бренди:
Splat 🇨🇭Категорії:
Зубна пастаАктивні компоненти:
УФ-фільтри
Концентрація активів:
sodium monofluorophosphate: 0.01%
Опис:
SPLAT PROFESSIONAL WHITE PLUS - це зубна паста з нашим відбілюванням Sp. White System®, який полірує емаль до блискучого блиску - натуральний фермент папайї (папаїн) і округлі поліруючі частинки кремнезему допомагають видалити поверхневі плями і зубний наліт, Polydon (PVP) - плівкоутворюючий компонент, покриває зуби захисною плівкою, ефективно сприяючи тривалому очищенню. Tripple Whitening System (система фосфатів потрійної дії) розбиває плями від кави, чаю та червоного вина, які впливають на колір зубів, ніжно полірує зубну емаль:
Пірофосфат кальцію м'яко освітлює емаль,
Пентанатрій трифосфат допомагає запобігти утворенню зубного каменю,
Дикальцій фосфат дигідрат забезпечує очищувальний ефект.
Іони калію сприяють зниженню гіперчутливості. Ментол забезпечує тривале відчуття прохолоди та свіжості. Монофторфосфат натрію захищає від карієсу. Клінічно підтверджена ефективність через 4 тижні застосування, ефективне відбілювання емалі до 1,5 відтінку.
Склад:
AQUA, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, HYDRATED SILICA, POTASSIUM NITRATE, DICALCIUM PHOSPHATE DIHYDRATE, PEG-8, CALCIUM PYROPHOSPHATE, PENTASODIUM TRIPHOSPHATE, AROMA, SODIUM COCO-SULFATE, CELLULOSE GUM, SODIUM MONOFLUOROPHOSPHATE, TITANIUM DIOXIDE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, PVP, SODIUM METHYLPARABEN, SODIUM SACCHARIN, MENTHOL, PAPAIN, LIMONENE
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 9004-32-4
Дигідрат дикальційфосфату – це широко використовуваний водонерозчинний розріджувач у фармацевтичних препаратах, зокрема у таблетках.
Він також застосовується як засіб для контролю зубного каменю в деяких зубних пастах.
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 89-78-1 / 1490-04-6 / 2216-51-5 / 15356-60-2
# CAS Номер: 9004-74-4
# CAS Номер: 7758-29-4
Трифосфат натрію (STPP) - це харчова сіль, яка використовується як консервант для морепродуктів, м'яса, птиці та кормів для тварин. У харчових продуктах STPP використовується як емульгатор і для утримання вологи. STPP використовується разом із TKPP, щоб запобігти зв’язуванню вільного кальцію в слині із зубною емаллю та кальцифікації (затвердінню) у вигляді зубного каменю.
PVP, скорочення від полівінілпіролідону, є одним із основних інгредієнтів, які використовуються в засобах для укладання волосся для утримання волосся на місці. Якщо він присутній у невеликих кількостях у засобах по догляду за шкірою, він утворює на шкірі непомітну плівку, яка зв’язує воду та допомагає надати шкірі вигляд більш пружної. У деяких людей це може погіршити стан шкіри. ПОЛІВІНІЛПІРРОЛІДОН - суміш аморфних лінійних полімерів з різним ступенем в'язкості. Білий гігроскопічний порошок. Розчиняється у воді, ароматичних вуглеводнях, не ...
Кокосульфат натрію - це версія сульфатних ефірів натрієвої солі в поєднанні з жирними кислотами, присутніми в кокосовій олії. Цим він відрізняється від лаурилсульфату натрію (SLS), який використовує лише лауринову кислоту в кокосовій олії.
SCS отримують з кокосової олії та є більш м’якою альтернативою лаурилсульфату натрію (SLS). Різниця між ними полягає в суміші жирних кислот, які беруться з кокосової олії. SLS використовує лише лауринову кислоту, що означає додатковий етап обробки, що призводить до отримання продукту, який є набагато...
# CAS Номер: 137-16-6
ЛАУРИЛСАРКОЗИНАТ НАТРІЮ - аніоноактивне ПАР. Прозора рідина зі слабким специфічним запахом, гіркувата на смак. Добре розчиняється у воді, мінеральних оліях, кремнійорганічних рідинах. Розчинний у воді, силіконах, гліцерині вуглеводнях. Розчини стійкі у присутності солей кальцію та магнію, перекису водню. Піна найбільш стійка при рН 5.5 – 6,0. Має протикарієсні властивості. Пригнічує дію молочнокислих бактерій у ротовій порожнині при концентрації 0,3%. Не впливає на шкіру та слизові. Використовується в композиціях зубних паст, що очищають зас...
# CAS Номер: 13463-67-7
ДІОКСИД ТИТАНУ - двоокис титану, біла порошкоподібна речовина, білий неорганічний пігмент. Хімічно інертний, нерозчинний у воді, стійкий до дії більшості неорганічних кислот, бензину та нафти, слабо розчинний у розчинах лугів. Має властивості напівпровідника. У косметичному виробництві використовується високоочищений і тонкодисперсний Д.т., що має високу покриваність, фарбує і опалесціює дію. Здатний відбивати УФ-промені, є ефективним фізичним УФ фільтром. Фотохімічна активність заснована на здатності до виділення малих кількостей кисню та з...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 10163-15-2 / 7631-97-2
Монофторфосфат натрію є неорганічною сіллю. У Сполучених Штатах монофторфосфат натрію може використовуватися як активний інгредієнт безрецептурних лікарських засобів. При використанні в якості діючої речовини препарату усталена назва - натрію монофторфосфат.
Монофторфосфат натрію в зубній пасті безпечно та ефективно допомагає запобігти карієсу, якщо його складено правильно та використано відповідно до інструкцій. Фтор допомагає зменшити демінералізацію зубної емалі та посилює ремінералізацію потенційно слабких місць, зміцнюючи емаль.
# CAS Номер: 7757-79-1
Він природним чином присутній у «природних нітратах» в Індії чи Єгипті, але виробляється промисловим шляхом шляхом дії хлориду калію на нітрат натрію. Нітрат калію в основному міститься в зубних пастах, призначених для запобігання гіперчутливості дентину. Цей інгредієнт присутній в 0,12% косметичних засобів.
Нітрат калію широко використовується в догляді за шкірою через його властивості проти подразнення. Допомагає заспокоїти та заспокоїти шкіру, зменшуючи почервоніння та дискомфорт. Він також відомий своєю здатністю допомагати чутливі...


