Sol De Janeiro Brazilian Bum Bum Cream Крем для тіла
Назва:
Sol De Janeiro Brazilian Bum Bum Cream
Бренди:
Sol de Janeiro 🇧🇷Категорії:
Крем для тілаАктивні компоненти:
Гіалуронова кислота
Силікони
Олії
Сквалан
Вітамін Е
Опис:
"Sol De Janeiro Brazilian Bum Bum Cream" - це розкішний крем для тіла з унікальними зволожувальними і укріплюючими властивостями, що робить шкіру більш гладкою та стрункою. Він має екзотичний аромат, що занурює вас в бразильський карнавал.
Основні інгредієнти:
Гуарана: Гуарана містить гуаранін, що є натуральною формою кофеїну, відомої своїми тонізуючими властивостями.
Масло купуацу: Це бразильське масло відоме своїми глибоко зволожувальними властивостями, що допомагають зміцнити шкірний бар'єр та утримувати вологу.
Масло асаї: Бразильський інгредієнт, що містить антиоксиданти, що допомагають захистити шкіру від впливу вільних радикалів.
Масло кокоса: Забезпечує глибоке зволоження шкіри завдяки своєму високому вмісту жирних кислот.
"Sol De Janeiro Brazilian Bum Bum Cream" допомагає зробити шкіру м'якою, гладкою і стрункою, а його неперевершений аромат забезпечує приємність використання. Цей крем швидко вбирається, не залишаючи відчуття липкості, і дарує вашій шкірі тривалий комфорт та захист.
Склад:
AQUA (WATER, EAU), METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE, PHENYL TRIMETHICONE, DODECANE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), GLYCERIN, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE CITRATE, SODIUM HYALURONATE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, EUTERPE OLERACEA (ACAI) FRUIT OIL, THEOBROMA GRANDIFLORUM (CUPUACU) SEED BUTTER, BERTHOLLETIA EXCELSA SEED OIL, PAULLINIA CUPANA SEED EXTRACT, ILEX GUAYUSA LEAF EXTRACT, ILEX PARAGUARIENSIS LEAF EXTRACT, BIXA ORELLANA SEED EXTRACT, DAUCUS CAROTA SATIVA (CARROT) SEED OIL, SQUALANE, TOCOPHEROL, SODIUM PHYTATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, GLYCERYL CAPRYLATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, XANTHAN GUM, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SORBITAN ISOSTEARATE, PHENOXYETHANOL, MICA, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, CITRAL, COUMARIN, EUGENOL, LIMONENE, LINALOOL
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 100-51-6
# CAS Номер: 120-51-4
# CAS Номер: 118-58-1
# CAS Номер: 356065-50-4
ОЛІЯ БРАЗИЛЬСЬКОГО ГОРІХА - блідо-жовта в'язка рідина з характерним запахом, що отримується з плодів дерева бразильського горіха (Bertholletia excelsa), що росте в лісах Амазонії. Плоди містять понад 60% жирної олії, селену та магнію. У Б.о. міститься 18% білків, вуглеводи, до 70% жирів, з них 25% насичених жирів, 40% мононенасичених та до 2% поліненасичених жирів. У Б.о.м. містяться натуральні жиророзчинні вітаміни, токофероли, фітостероли та тритерпенові спирти. Б.о.м. може бути емолентом, використовується у зволожуючих лосьйонах, оліях дл...
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 36653-82-4
# CAS Номер: 5392-40-5 / 141-27-5 / 106-26-3
# CAS Номер: 91-64-5
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 97-53-0
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 26402-22-2
# CAS Номер: 93938-97-1
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 12001-26-2
# CAS Номер: 122-99-6
# CAS Номер: 299-46-5
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 25668-09-7
# CAS Номер: 111-01-3
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 818-61-1
Гідроксиетил акрилат Це загусник, що зазвичай саме цей компонент відповідає за густоту препарату. Утворюючи гель він як би потовщує продукт і заодно стабілізує компоненти всередині (щоб не розпадалися або не з'єднувалися у будь-які корисні компоненти). Не виявлено побічних ефектів від цього компонента. Його дуже легко використовувати в рідкій формі, він дає відчуття свіжості, за яким слідує ефект танення при контакті зі шкірою. Залишає відчуття бархатистої м'якості. Акрилатний кополімер - це загальний термін для синтетичних кополімерів двох ...
# CAS Номер: 68187-32-6
НАТРІЮ СТЕАРОЛГЛУТАМАТ - сіль глутамінової кислоти. У косметиці Н.С. використовується як антиоксидант та пом'якшувальний компонент, а також для емульгування та очищення. Стеароїлглутамат натрію – це синтетичний інгредієнт або інгредієнт тваринного походження, який додається до косметики для кондиціонування шкіри або працює як емульгатор, зберігаючи змішані формули олії та води.
У більших кількостях він працює як поверхнево-активна речовина, як правило, з іншими очисними агентами; однак його використовували частіше через його властивост...
# CAS Номер: 14306-25-3
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 8001-31-8
# CAS Номер: 8015-88-1
Ilex paraguariensis також відомий як йерба мате або чай з дичини, що походить із центральних і південних регіонів південноамериканського континенту. Традиційно використовується як напій. Його активні компоненти включають поліфеноли, флавоноїди кверцетин і рутин, ксантин, такий як кофеїн, теобромін і теофілін; і такі мінерали, як магній, марганець і калій.
Він містить багато компонентів, які належать до категорії антиоксидантів, тому він позитивно впливає на шкіру та волосся, запобігаючи будь-якій шкоді від вільних радикалів і окислення...
# CAS Номер: 112-40-3
Додекан є вуглеводневим інгредієнтом, тобто він складається з елементів вуглецю та водню. Він належить до класу алканів, групи насичених, хімічно інертних пом’якшувачів, які допомагають запобігти втраті вологи шкірою та надають поверхні шкіри еластичну текстуру.
Особливо варто відзначити те, що додекан має дуже легкий, майже невагомий вигляд, незважаючи на його пом’якшувальну природу. Він може бути отриманий з рослин або виготовлений синтетичним шляхом. Поставляється у вигляді прозорої рідини, що вільно тече.
Додекан має широкий ...







