SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-cica Moisture Cream Глибоко зволожувальний крем із комплексом центели та гіалуронової кислоти
Назва:
SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-cica Moisture Cream
Бренди:
SKIN1004 🇰🇷Категорії:
Крем для обличчяАктивні компоненти:
AHA кислоти
Центелла азіатськa
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
Колаген
Поліфеноли
Концентрація активів:
centella asiatica extract: 50%
Опис:
Зволожуючий крем із заспокійливою дією SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Moisture Cream у найкоротші терміни допомагає усунути сухість та зневоднення. Створює захисний бар'єр, здатний утримувати вологу в клітинах епідермісу до 100 годин. Містить cica-комплекс та 3 види гіалуронової кислоти, рослинні екстракти та колаген.
Склад:
Centella Asiatica Extract, Water, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Niacinamide, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Polyglyceryl-2 Stearate, Butylene Glycol, Stearyl Alcohol, Propanediol, Carbomer, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Sorbitol, Tromethamine, Polyglyceryl-3 Distearate, Sedum Sarmentosum Extract, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Glyceryl Stearate Citrate, Adenosine, Musa Sapientum (Banana) Flower Extract, Rosa Damascena Flower Water, Disodium EDTA, Melia Azadirachta Leaf Extract, Pyrus Communis (Pear) Fruit Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Prunus Domestica Fruit Extract, Biosaccharide Gum-1, Cucumis Melo (Melon) Fruit Extract, Coccinia Indica Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hedera Helix (Ivy) Leaf/Stem Extract, Hydrolyzed Collagen, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, Adansonia Digitata Seed Extract, Equisetum Arvense Extract, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Fructan, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Sophora Japonica Flower Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Corallina Officinalis Extract
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 194237-89-3
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
Поліфеноли
# CAS Номер: 84775-52-0
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 93938-97-1
# CAS Номер: 92113-31-0
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 90131-19-4
Використовується в традиційних ритуалах краси та медицини, натуральна японська квітка софори, також відома як софора японська, є важливим інгредієнтом у догляді за шкірою завдяки своїм різноманітним перевагам. Ця квітуча рослина походить з Японії та має лікувальні властивості, які можуть бути корисними для шкіри.
Однією з головних переваг софори японської в догляді за шкірою є багатий вміст антиоксидантів, таких як флавоноїди та кверцетин. Ці антиоксиданти допомагають захистити шкіру від пошкоджень, викликаних вільними радикалами, які ...
# CAS Номер: 50-70-4
# CAS Номер: 112-92-5
# CAS Номер: 77-86-1
# CAS Номер: 84696-21-9
ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА (Centella Asiatica) - щитолистник азіатський, багаторічна рослина сімейства парасолькових, що росте у воді та біля води, зустрічається в Індії, Китаї, Індонезії, Мадагаскарі, у Східній та Центральній Африці. Листя містить тритерпенові сапоніни, основний з них -азіатикозид, похідні тритерпенових кислот (азіатиновий, мадазіатиновий, центилової, центоілової та ін), вітамін С. Екстракт листя Ц.а. стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий об...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
# CAS Номер: 9004-61-9
# CAS Номер: 11141-17-6
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 8007-01-0 / 93334-48-6 / 84696-47-9 / 84604-12-6 / 90106-38-0 / 84604-13-7 / 92347-25-6
# CAS Номер: 71011-23-9
Екстракт насіння адансонії пальчастої це багатофункціональний олігопептидний білок, отриманий із символічного африканського баобаба, також відомого як дерево життя.
Переваги: відмінно підходить для догляду за волоссям і запобігає старінню. Цей екзотичний інгредієнт відновлює пошкоджене волосся, підвищуючи його еластичність, захищаючи від УФ-променів і живлячи від коренів до кінчиків.ОЛІЯ БАОБАБА - середньов'язка жирна олія з насіння баобаба (Adansonia digitata). Отримують холодним механічним пресуванням. Рідина жовтого кольору (нерафін...
Більш відомий як канталупа або медова диня, Cucumis melo (диня) є фруктом, багатим на вітаміни А і С і широким спектром різноманітних антиоксидантних сполук. ДИНЯ (Cucumis melon) - баштанна культура сімейства гарбузових. Культивується з найдавніших часів (близько 4000 років до н.е.). Плоди містять велику кількість аскорбінової кислоти, каротин, фолієву та нікотинову кислоти, азотисті та жирові речовини, вуглеводи, клітковину, мінеральні солі заліза, калію, натрію. Фітоконцентрати Д. застосовують у зволожуючих засобах для будь-якого типу шкір...
Екстракт сливи отримують з плодів рослини Prunus domestica. Він широко відомий як сливове дерево. Широко культивується в Європі. Дерево широко культивується через смачні та соковиті сливи. Екстракт сливи отримують шляхом холодного віджиму плодів, квітів і кісточок. Екстракт кісточок отримують шляхом холодного пресування кісточок плодів сливи. Олія насіння також дуже корисна завдяки вмісту в ній вітамінів Е, бета-каротину, вітаміну В, олеїнової та лінолевої кислот.
Екстракт плодів сливи використовується як пом'якшувальний і кондиціонуюч...
Очиток сарментозум (Sedum sarmentosum) — багаторічна квіткова рослина родини товстянкових (Crassulaceae), що походить із Східної Азії (Китай, Корея) та Південно-Східної Азії (Таїланд). Його загальні назви включають очиток струнний, очиток золотий мох і цвинтарний мох. Sedum sarmentosum має соковиті, вічнозелені листя на вершині дугоподібних, низько розташованих стебел. Влітку на суцвітті виникають жовті квітки, що складаються з 5 пелюсток. Батьківщиною рослини є Китай.
Екстракт Sedum Sarmentosum чудово утримує вологу, завдяки високому ...









