prunus domestica fruit extract

Назва інгредієнта:
prunus domestica fruit extract
Рівень безпеки:
Безпечно
Основні функції:
Рівень EWG:
01
Опис
Екстракт сливи отримують з плодів рослини Prunus domestica. Він широко відомий як сливове дерево. Широко культивується в Європі. Дерево широко культивується через смачні та соковиті сливи. Екстракт сливи отримують шляхом холодного віджиму плодів, квітів і кісточок. Екстракт кісточок отримують шляхом холодного пресування кісточок плодів сливи. Олія насіння також дуже корисна завдяки вмісту в ній вітамінів Е, бета-каротину, вітаміну В, олеїнової та лінолевої кислот.
Екстракт плодів сливи використовується як пом'якшувальний і кондиціонуючий засіб для шкіри в косметичних продуктах. Пом’якшувач – це масляниста речовина, яка заповнює проміжки між відмерлими клітинами шкіри. Це робить шкіру м'якою та гладкою. Утворює тонку плівку на поверхні шкіри. Він утворює бар'єр і захищає шкіру від алергенів, бактерій і подразників, які проникають у глибші шари шкіри. Це призводить до таких станів, як акне, екзема, сухість і свербіж на шкірі. Він використовується у складі багатьох засобів по догляду за шкірою.
Олія кісточок сливи багата жирними кислотами та антиоксидантами. Він має як зволожуючі, так і протизапальні властивості шкіри. Також відомо, що він захищає шкіру від вільних радикалів. Антиоксиданти дуже важливі для нашої шкіри, оскільки наша шкіра піддається впливу факторів навколишнього середовища, таких як радіація, забруднення та інші токсичні хімікати. Таким чином, він стикається з вільними радикалами, які вже є, і в результаті ланцюгової реакції утворюються вільні радикали в організмі, що може призвести до зміни хімічної структури колагену та еластину, необхідних білків шкіри. Таким чином, це може призвести до запалення, тонких ліній, зморшок та інфекцій, таких як вугрі та темні плями. Антиоксидант поглинає ці вільні радикали та зменшує видимі ознаки старіння. Також покращує загальний стан шкіри. На волоссі забезпечує ефект розгладження та блиску. Він використовується у рецептурах кремів, лосьйонів, гелів, засобів для догляду за волоссям і шкірою.
Останні продукти з цим інгредіентом
Сквалан
Центелла азіатськa
Алерген
Вітамін Е
Олії
Силікони
Колаген
Пантенол (Вітамін В5)
Кераміди
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
Пептиди
Алерген
Вітамін Е
Олії
Пребіотики/пробіотики/ферменти
AHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
Кераміди
Пептиди
Алерген
Центелла азіатськa
Вітамін Е
Поліфеноли
Ресвератрол
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Колаген
AHA кислоти
Кераміди
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
HCA кислоти
Сквалан
Алерген
PHA кислоти
Центелла азіатськa
Поліфеноли
Водорості
Пантенол (Вітамін В5)
Кераміди
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
BHA Саліцилова кислота
Водорості
Центелла азіатськa
Поліфеноли
Азелаїнова кислота
Олії
Корінь солодки
Кераміди
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
Алое
Олії
Корінь солодки
Пребіотики/пробіотики/ферменти
AHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
Кераміди
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
Пептиди
Центелла азіатськa
AHA кислоти
Поліфеноли
Ніацинамід (вітамін В3)
Гіалуронова кислота
Колаген
Олії
Пребіотики/пробіотики/ферменти
AHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
Кераміди
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
Сквалан
Вітамін Е
Олії
Силікони
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Корінь солодки
Пантенол (Вітамін В5)
Пептиди
AHA кислоти
Гіалуронова кислота
Кераміди
AHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
PHA кислоти
Вітамін Е
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Сквалан
Вітамін Е
Олії
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Силікони
Корінь солодки
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
Пептиди
Силікони
Вітамін Е
Пребіотики/пробіотики/ферменти
УФ-фільтри












