SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Teca Plumping Ampoule Сироватка для обличчя
Назва:
SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Teca Plumping Ampoule
Бренди:
SKIN1004 🇰🇷Категорії:
Сироватка для обличчяАктивні компоненти:
Пептиди
Алерген
AHA кислоти
Центелла азіатськa
Поліфеноли
Кераміди
Ресвератрол
Ніацинамід (вітамін В3)
Гіалуронова кислота
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Вітамін Е
Колаген
HCA кислоти
Опис:
Ця ампула Hyalu-Teca допомагає підтримувати об'єм вологи шкіри, одночасно підвищуючи її еластичність.
Гіалуронат натрію та TECA зміцнюють бар'єр вологи шкіри, створюючи зволожену шкіру.
Покращує нерівномірний тон шкіри завдяки феруловій кислоті та глутатіону.
Збагачена колагеном та 5 видами пептидів, вона зміцнює еластичність шкіри. Ефективно стимулює вироблення гіалуронової кислоти, колагену та еластину для відновлення молодості шкіри. Пройшла тест на подразнення шкіри та веганський тест, підходить для всіх типів шкіри.
Склад:
Water, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Methylpropanediol, Sodium Hyaluronate, Centella Asiatica Extract, Methyl Gluceth-20, Coco-Caprylate/Caprate, Butylene Glycol, Octyldodeceth-16, Sodium Acrylic Acid/MA Copolymer, Arginine, Carbomer, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Polyglyceryl-10 Oleate, Hexyldecyl Ethylhexanoate, Ethylhexylglycerin, Hydrogenated Lecithin, C12-13 Alketh-9, Adenosine, Sodium Phytate, Glyceryl Stearate Citrate, Caprylyl Glycol, Ethoxydiglycol, Trehalose, Polyglyceryl-10 Stearate, Musa Sapientum (Banana) Flower Extract, Pentylene Glycol, Rosa Damascena Flower Water, Pyrus Communis (Pear) Fruit Extract, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Prunus Domestica Fruit Extract, Cucumis Melo (Melon) Fruit Extract, Lactococcus Ferment Lysate, Hedera Helix (Ivy) Leaf/Stem Extract, Octyldodecanol, Asiaticoside, Ceramide NP, Glycolipids, Madecassic Acid, Asiatic Acid, Fructooligosaccharides, Cyperus Rotundus Root Extract, Tocopherol, Collagen, Glycine, Beta-Glucan, Glutamic Acid, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Glutathione, Resveratrol, Madecassoside, Soluble Collagen, Ferulic Acid, Sodium Chloride, Mannose, Copper Tripeptide-1, Polyglutamic Acid, Centella Asiatica Leaf Extract, Acetyl Hexapeptide-1, Acetyl Hexapeptide-8, Glucose, Citric Acid, Hexapeptide-9
# CAS Номер: 74-79-3
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 85536-61-6
Цетіол ЦS (CETIOL CS) - легкий емолент (1300 мм2/1 Про хв) середньої полярності рослинного походження з чудовими сенсорними характеристиками для косметичних рецептур, що не містять силікони. Прозора безбарвна рідина без запаху, що має гарну здатність, що змочується; температура спалаху > 140°. Підходить для всіх рецептур для догляду за шкірою та волоссям.
Coco Caprylate і Coco Caprate - це ефіри спиртів, отриманих з кокосового горіха з каприловою і каприновою кислотами. Це природний біорозкладний косметичний інгредієнт, сертифікова...
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 50-99-7
# CAS Номер: 56-86-0
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 93938-97-1
# CAS Номер: 56-40-6
# CAS Номер: 8002-43-5
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 5333-42-6
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 84696-21-9
ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА (Centella Asiatica) - щитолистник азіатський, багаторічна рослина сімейства парасолькових, що росте у воді та біля води, зустрічається в Індії, Китаї, Індонезії, Мадагаскарі, у Східній та Центральній Африці. Листя містить тритерпенові сапоніни, основний з них -азіатикозид, похідні тритерпенових кислот (азіатиновий, мадазіатиновий, центилової, центоілової та ін), вітамін С. Екстракт листя Ц.а. стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий об...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
# CAS Номер: 99-20-7
# CAS Номер: 2163-42-0
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 153126-38-8
# CAS Номер: 9041-22-9
# CAS Номер: 14306-25-3
# CAS Номер: 34540-22-2
# CAS Номер: 8007-01-0 / 93334-48-6 / 84696-47-9 / 84604-12-6 / 90106-38-0 / 84604-13-7 / 92347-25-6
# CAS Номер: 16830-15-2
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Альтернатива потенційно шкідливим консервантам леуцідал (Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate або Leucidal) – це природний антимікробний консервант, який використовується в засобах по догляду за шкірою і косметиці. Він також може бути корисний при місцевому застосуванні в продуктах для шкіри або шкіри голови, оскільки він зволожує і кондиціонує. Це інгредієнт на основі пробіотика, створений шляхом ферментації Lactobacillus в певній живильному середовищі. Lactobacillus є одним з видів мікроорганізмів, які використовуються для виробництва ...
# CAS Номер: 308066-66-2
# CAS Номер: 464-92-6
Азіатська кислота може бути не найвідомішим інгредієнтом у догляді за шкірою, але поступово вона стає одним із них. Більшість людей вважають, що кислоти – це відлущування, але це не так з азіатською кислотою. Ця кислота не входить до складу альфа- або бета-гідроксикислот і точно не є пілінгом. Але азіатська кислота деякий час з’являється в наших сироватках, кремах і масках з поважної причини. А тепер давайте перейдемо до суті та обговоримо роль азійської кислоти в догляді за шкірою та чи корисна вона для шкіри. Азіатська кислота — це сполука...
# CAS Номер: 18449-41-7
Азіатська кислота (мадекасова кислота) може бути не найвідомішим інгредієнтом у догляді за шкірою, але поступово вона стає одним із них. Більшість людей вважають, що кислоти – це відлущування, але це не так з азіатською кислотою. Ця кислота не входить до складу альфа- або бета-гідроксикислот і точно не є пілінгом. Але азіатська кислота деякий час з’являється в наших сироватках, кремах і масках з поважної причини. А тепер давайте перейдемо до суті та обговоримо роль азійської кислоти в догляді за шкірою та чи корисна вона для шкіри.
Аз...
Центелла азіатськa
# CAS Номер: 49557-75-7
Acetyl hexapeptide-8 Комерційно відомий як аргірелін, ацетилгексапептид-8 – це синтетичний пептид, виготовлений із білка, який міститься в ботоксі. В основному він використовується як активний інгредієнт кремів або сироваток проти зморшок і старіння. Він призначений для зменшення зморшок навколо рота та очей, а також на лобі та щоках серед інших областей. Ацетилгексапептидом-8 - це синтетичний пептид, отриманий з білка, виявленого в ботокс. Він в основному використовується в кремах або сироватках проти зморшок і проти старіння. Він призначен...
# CAS Номер: 501-36-0
Більш відомий як канталупа або медова диня, Cucumis melo (диня) є фруктом, багатим на вітаміни А і С і широким спектром різноманітних антиоксидантних сполук. ДИНЯ (Cucumis melon) - баштанна культура сімейства гарбузових. Культивується з найдавніших часів (близько 4000 років до н.е.). Плоди містять велику кількість аскорбінової кислоти, каротин, фолієву та нікотинову кислоти, азотисті та жирові речовини, вуглеводи, клітковину, мінеральні солі заліза, калію, натрію. Фітоконцентрати Д. застосовують у зволожуючих засобах для будь-якого типу шкір...
Екстракт сливи отримують з плодів рослини Prunus domestica. Він широко відомий як сливове дерево. Широко культивується в Європі. Дерево широко культивується через смачні та соковиті сливи. Екстракт сливи отримують шляхом холодного віджиму плодів, квітів і кісточок. Екстракт кісточок отримують шляхом холодного пресування кісточок плодів сливи. Олія насіння також дуже корисна завдяки вмісту в ній вітамінів Е, бета-каротину, вітаміну В, олеїнової та лінолевої кислот.
Екстракт плодів сливи використовується як пом'якшувальний і кондиціонуюч...
# CAS Номер: 85085-54-7
Це натуральний інгредієнт, відомий своїми поживними властивостями в продуктах догляду за шкірою та волоссям.
Горіхова трава охолоджує і має протизапальні властивості. Вона багата жирними кислотами, вітамінами і флавоноїдами.
Переваги екстракту горіхової трави (Cyperus rotundus) на шкіру/волосся після місцевого застосування
Це допомагає заспокоїти почервоніння, висипання та запалену шкіру. Це допомагає освітлити тон шкіри. Для волосся допомагає зміцнити пасма, контролювати лупу та додає блиску та об’єму.
Навіть якщо сиве волосся може бути модним, багато людей хочуть мати блискуче барвисте волосся. З віком волосяні фолікули виробляють менше меланіну, пігменту, який відповідає за колір волосся, тому поступово волосся сивіє.
Волосяні фолікули виробляють волосяне волокно, яке пігментується в результаті синтезу меланіну та його перенесення від меланоцитів до кератиноцитів. Для боротьби з посивінням волосся компанія Unipex розробила ацетилгексапептид-1, біоміметичний пептид, отриманий з альфа-МСГ.
Ацетилгексапептид-1 (послідовність: Ac...
# CAS Номер: 52255-49-9
Сополімер натрієвої акрилової кислоти/МА є натрієвою сіллю сополімеру, що складається з малеїкангідриду та акрилової кислоти.
