Aromat Vitiral Anti Dandruff ShampooАромат Шампунь проти лупи "Виторал" з клімбазолом і олією аргани
Назва:
Aromat Vitiral Anti Dandruff Shampoo
Бренди:
Аромат 🇺🇦Категорії:
Шампунь для волоссяАктивні компоненти:
Пантенол (Вітамін В5)
Олії
AHA кислоти
Опис:
До складу шампуню входять клімбазол, протеїни пшениці, олії аргани і зародків пшениці. Клімбазол запобігає утворенню лупи, нормалізує стан шкіри, зменшує свербіж. Олія зародків пшениці і пшеничний протеїн оберігають волосся від ламкості і посіченості, а олія аргани відновлює їх м'якість, міцність і блиск. Волосся після використання шампуню виглядає блискучим і доглянутим.
Склад:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Propylene Glycol, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamide DEA, Sodium Cocoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Parfum, Climbazole, Citric Acid, Polysorbate 20, Panthenol, Argania Spinosa Kernel Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, CI 16255, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal.
# CAS Номер: 118-58-1
# CAS Номер: 80-54-6
БУТИЛ ФЕНІЛ МЕТИЛПРОПІОНАЛЬ (Ліліал) - 2-(4-Третбутілбензил)пропіональдегід, ліліальальдегід, в'язка рідина зі свіжим квітковим запахом, з нотами конвалії, лілії, цикламена. Синтетична речовина. Використовується у багатьох парфумерних композиціях та віддушках у концентрації до 15%. Є речовиною, здатною викликати алергічні реакції.
З 1 березня 2022 року Butylphenyl Methylpropional більше не можна використовувати в косметичних продуктах, що продаються в Європейському Союзі (ЄС). Наразі цей інгредієнт включено до списку речовин, заборонен...
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
КЛІМБАЗОЛ – високоефективний інгредієнт проти лупи. Криніпан має специфічну активність проти грибка Malassezia furfur. Біла кристалічна речовина. Частково розчинний, наприклад, у бензиловому та етиловому спиртах, феноксиетанолі, припіленгліколі, бутиленгліколі. Стабільний у широкому спектрі температур, не утворює пофарбованих комплексів із металами. Підходить для створення прозорих та безбарвних продуктів для догляду за волоссям. Кінцеві продукти, що містять Climbazole, не можуть містити заяву «проти лупи» на упаковці відповідно до законодав...
# CAS Номер: 68603-42-9
# CAS Номер: 61789-40-0
КОКАМІДОПРОПИЛ БЕТАЇН - амфотерне ПАР. Похідне амідів жирних кислот кокосової олії. Прозора малов'язка рідина світло-жовтого кольору. Стійкий у кислих та лужних середовищах у присутності солей кальцію та магнію. Має низьку здатність, що загущає. Є со-ПАВ в композиціях шампунів та інших піномиючих засобів з дуже хорошими очищаючими та піноутворюючими властивостями. Має більш м'яку дію на шкіру, ніж аніонні ПАР, у комбінації з якими значно покращуються дерматологічні якості кінцевого косметичного виробу. Може використовуватись у косметиці «нат...
# CAS Номер: 101-86-0
# CAS Номер: 26172-55-4
# CAS Номер: 2682-20-4
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 68608-64-4
Натрію КОКОАМФОАЦЕТАТ-кокоамфогліцинат, м'який амфотерний ПАР, піноутворювач, очищаючий агент, кондиціонер для волосся. Використовується в засобах догляду за шкірою та волоссям, дитячій косметиці, засобах інтимної гігієни.
Кокоамфоацетат натрію — це м’яка амфотерна поверхнево-активна речовина, яка використовується в різних засобах особистої гігієни та косметичних засобах. Його отримують з кокосової олії та відомі своїми ніжними очисними та пінними властивостями. Цей інгредієнт часто використовується в шампунях, засобах для миття тіла, ...
Sodium Cocoyl Hydrolyzed Wheat Protein — це натрієва сіль похідної глютену, яка виготовляється з гідролізованого протеїну пшениці та очищеної кокосової жирної кислоти. Пшеничний протеїн - це пшеничний глютен, який отримують із зерна. Він містить високий рівень глутамінової кислоти та гліцину. Глутамінова кислота є надзвичайно ефективною амінокислотою, що утримує вологу.
Гідролізований пшеничний протеїн натрію кокоїлу виявляє протиподразнювальні властивості, коли містить аніонні поверхнево-активні речовини. Має хорошу сумісність з широк...
# CAS Номер: 68585-34-2
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 223747-87-3
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
