RITUALS The Ritual Of Jing Шампунь для блиску та шовковистості волосся
Назва:
RITUALS The Ritual Of Jing
Бренди:
Rituals 🇳🇱Категорії:
Шампунь для волоссяАктивні компоненти:
Алерген
AHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
Олії
Опис:
Заспокоїте своє волосся шампунем The Ritual of Jing для здорового, сяючого та шовковисто-м'якого волосся від коренів до кінчиків. Збагачений мультифруктовим комплексом для розгладження волосся та кокосовою олією для створення багатовимірного блиску. Доданий екстракт рису та олія насіння макадамії допоможуть відновити баланс вологи вашого волосся та зміцнити його. Підходить для щоденного використання та для всіх типів волосся. Для найкращих результатів використовуйте в поєднанні з кондиціонером з тієї ж колекції.
Склад:
Aqua/Water, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Decyl Glucoside, Parfum/Fragrance, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Acrylates/Palmeth-25 Acrylate Copolymer, Glycol Distearate, Citric Acid, Glycerin, Sodium Benzoate, Panthenol, Xanthan Gum, Glyceryl Laurate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Dipropylene Glycol, Hydrolyzed Rice Protein, Polyacrylamidopropyltrimonium Chloride, Macadamia Seed Oil Glycereth-8 Esters, Argania Spinosa Kernel Oil, Oryza Sativa (Rice) Extract, Creatine, Acacia Concinna Fruit Extract, Potassium Sorbate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 127-51-5
# CAS Номер: 118-58-1
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 61789-40-0
КОКАМІДОПРОПИЛ БЕТАЇН - амфотерне ПАР. Похідне амідів жирних кислот кокосової олії. Прозора малов'язка рідина світло-жовтого кольору. Стійкий у кислих та лужних середовищах у присутності солей кальцію та магнію. Має низьку здатність, що загущає. Є со-ПАВ в композиціях шампунів та інших піномиючих засобів з дуже хорошими очищаючими та піноутворюючими властивостями. Має більш м'яку дію на шкіру, ніж аніонні ПАР, у комбінації з якими значно покращуються дерматологічні якості кінцевого косметичного виробу. Може використовуватись у косметиці «нат...
# CAS Номер: 141464-42-8
Глюкоцід кокосу (Кокоглюкозоід) – є неіонною поверхнево-активною речовиною, яку можна використовувати в якості пінооутворюючого, очищаючого, кондиціонуючого і підвищуючого в'язкість агента для рідких миючих засобів та шампунів. Отриманий з кокосової або пальмової олії і глюкози з кукурудзи чи пшениці. Косметичний продукт, у складі якого є кокоглюкозоід, підходить навіть для тендітної і чутливої шкіри. Кокоглюкозоід є поширеним інгредієнтом в натуральних шампунях. Він використовується замість токсичних поверхнево-активних речовин в традицій...
# CAS Номер: 68515-73-1
ДЕЦІЛГЛЮКОЗИД - м'яке неіонне ПАР, що складається з цукрів (глюкози), отриманих з кукурудзяного крохмалю, та жирних кислот кокосового горіха. Серед неіонних ПАР є найбезпечнішим. Може використовуватися як основний сурфактант або поєднуватися з іншими типами ПАР, що підвищує кондиціонуючий ефект катіонних ПАР. Д.р. має слабкі знежирюючі, але хороші змочують властивості, є найменш дратівливим шкіру агентом. Застосовується в засобах, що очищають для дітей, очищаючих лосьйонах для обличчя, пінах для ванни, милі для рук, гелях для душу, дезодорую...
# CAS Номер: 110-98-5 / 25265-71-8
Дипропіленгліколь являє собою діол або дві гідроксильні групи. Це алкоголь, і його родина включає багато таких, як поліетиленгліколь, бутиленгліколь, етиленгліколь тощо. Це безбарвна рідина без запаху, яка має високу температуру кипіння, плюсом є низька токсичність.
Гліколі є хорошими розчинниками, і ця група молекул має більшість якостей ідеального розчинника. Вони не реагують, мають вищу температуру кипіння, стабільні при кімнатній температурі. Він може диспергувати або розподіляти активні речовини чи пігменти рівномірно, однорідніст...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 627-83-8
# CAS Номер: 65497-29-2
# CAS Номер: 101-86-0
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 61791-12-6
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 223747-87-3
ШИКАКАЙ ЕКСТРАКТ - шикакай, саптала, мильний горіх, мильні боби, дерево, що росте в Індії та Східній Азії. Рослина традиційно використовується для догляду за волоссям в Індостані, має лікувальні та зміцнюючі властивості. Екстракт отримують з бобів, що знаходяться у великих стручках і містять сапоніни, люпеол, спинастерол, лактон, природні цукру, щавлеву, винну, лимонну, бурштинову та аскорбінову кислоти. Екстракт має протигрибкові, протизапальні, антисептичні, охолодні, поживні та пом'якшувальні властивості. Використовується як легкий і м'як...
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
RESPLANTA® MACADAMIA MB, вироблена компанією Res Pharma Industriale, яка тепер є частиною Sharon Personal Care, є неіонним водорозчинним інгредієнтом, який дозволяє включати олію макадамії в рецептури. Рідкий і миттєво розчинний у воді, до 5% RESPLANTA® MACADAMIA MB дає кристально чисті розчини. У миючих засобах він посилює властивості видалення жиру, не порушуючи піну. Додавання до складу шампунів значно покращує стан волосся та загальний вигляд.
N-DurHance™ A-1000 Conditioning Polymer - це водний розчин високозарядженого катіонного гомополімеру (3-акриламідопропіл) триметиламоній хлориду, що не містить консервантів. Він був розроблений спеціально для використання в якості суттєвого та довговічного кондиціонуючого полімеру для волосся. Він поставляється у вигляді 20% водного розчину, який легко піддається обробці та не потребує коригування pH. Він сумісний з широким спектром катіонних і неіонних поверхнево-активних речовин і деяких аніонних поверхнево-активних речовин.
N-DurHan...





