Medi Peel Red Lacto Peptide Collagen Barrier Cream Захисний крем для обличчя
Назва:
Medi Peel Red Lacto Peptide Collagen Barrier Cream
Бренди:
Medi-Peel 🇰🇷Категорії:
Крем для обличчяАктивні компоненти:
Центелла азіатськa
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Пептиди
Ніацинамід (вітамін В3)
Гіалуронова кислота
Колаген
Олії
Сквалан
Кераміди
Опис:
Бар'єрний крем з колагеном та пептидами MEDIPEEL Red Lacto Collagen Barrier Cream забезпечує глибоке та тривале зволоження шкіри з ознаками вікових змін, зміцнює дію на тканині, підвищує тургор, скорочує зморшки та заломи. Засіб має протизапальну дію, зменшує подразнення та почервоніння. Містить комплекс пептидів, колаген, пробіотики, цераміди та рослинні екстракти.
Склад:
Water, Propanediol, Glycerin, Isohexadecane, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Bifida Ferment Lysate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Cetearyl Olivate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sorbitan Olivate, Polyacrylate-13, Hydrogenated Polyisobutene, Betaine, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Sorbitan Isostearate, Sodium Stearoyl Glutamate, Glyceryl Polymethacrylate, Adenosine, Disodium EDTA, Polyglyceryl-10 Laurate, Ethylhexyl Palmitate, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Lactobacillus Ferment, Ectoin, Glycine, Borago Officinalis Extract, Echinacea Purpurea Extract, Hydroxyproline, Proline, Hydrogenated Lecithin, Cyanocobalamin, Centella Asiatica Extract, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Ceramide NP, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Hydrogenated Polydecene, Prunus Salicina Fruit Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract,Isostearyl Isostearate, Polyglyceryl-2 Stearate, Isononyl Isononanoate, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Pinus Palustris Leaf Extract, Pueraria Lobata Root Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Polyglyceryl-10 Stearate, Potassium Hyaluronate, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Cetearyl Alcohol, Sodium Acetylated Hyaluronate, sh-Polypeptide-121, sh-Polypeptide-50, Palmitic Acid, Stearic Acid, Soluble Collagen, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Squalane, Potassium Sorbate, Acetyl Hexapeptide-8, Copper Tripeptide-1, Hexapeptide-9, Palmitoyl Pentapeptide-4, Palmitoyl Tripeptide-1, Tripeptide-1, Polyquaternium-51
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 107-43-7
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 29806-73-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 56-40-6
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 68037-01-4
# CAS Номер: 9003-27-4
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 57-10-3
Hyaluronic acid має дві salt форми: sodium hyaluronate і potassium hyaluronate. Гіалуронати натрію і калію -солі гіалуронової кислоти, що володіють подібними з кислотою властивостями, тобто. здатність нормалізувати водний баланс клітин шкіри. Добре переносяться шкірою. Використовуються в косметичних виробах як гелеутворюючі компоненти, але в першу чергу служать для поповнення в тканинах тканин дефіциту гіалуронової кислоти, біологічний синтез якої порушується в міру старіння організму, а також під впливом інших факторів. Нетоксичні.
Гі...
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 147-85-3
ПРОЛІН - гетероциклічна амінокислота, представлена в природі двома оптично ізомерними формами - L-пролін та О-пролін, а також у вигляді рацемату. Безбарвні легко розчинні у воді кристали, добре розчинні в етанолі, менш розчинні в ацетоні та бензолі, не розчиняються в ефірі. У вигляді L-проліну входить до складу білків усіх організмів, особливо високо його вміст у колагені. Залишки П., що чергуються, і гідроксипроліну багато в чому забезпечують стабільність триспіральної структури і міцності молекули колагену. У складі косметичних засобів с...
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 25668-09-7
# CAS Номер: 111-01-3
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 57-11-4
# CAS Номер: 84696-21-9
ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА (Centella Asiatica) - щитолистник азіатський, багаторічна рослина сімейства парасолькових, що росте у воді та біля води, зустрічається в Індії, Китаї, Індонезії, Мадагаскарі, у Східній та Центральній Африці. Листя містить тритерпенові сапоніни, основний з них -азіатикозид, похідні тритерпенових кислот (азіатиновий, мадазіатиновий, центилової, центоілової та ін), вітамін С. Екстракт листя Ц.а. стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий об...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
# CAS Номер: 93685-81-5
# CAS Номер: 9004-61-9
# CAS Номер: 818-61-1
Гідроксиетил акрилат Це загусник, що зазвичай саме цей компонент відповідає за густоту препарату. Утворюючи гель він як би потовщує продукт і заодно стабілізує компоненти всередині (щоб не розпадалися або не з'єднувалися у будь-які корисні компоненти). Не виявлено побічних ефектів від цього компонента. Його дуже легко використовувати в рідкій формі, він дає відчуття свіжості, за яким слідує ефект танення при контакті зі шкірою. Залишає відчуття бархатистої м'якості. Акрилатний кополімер - це загальний термін для синтетичних кополімерів двох ...
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 153126-38-8
# CAS Номер: 68187-32-6
НАТРІЮ СТЕАРОЛГЛУТАМАТ - сіль глутамінової кислоти. У косметиці Н.С. використовується як антиоксидант та пом'якшувальний компонент, а також для емульгування та очищення. Стеароїлглутамат натрію – це синтетичний інгредієнт або інгредієнт тваринного походження, який додається до косметики для кондиціонування шкіри або працює як емульгатор, зберігаючи змішані формули олії та води.
У більших кількостях він працює як поверхнево-активна речовина, як правило, з іншими очисними агентами; однак його використовували частіше через його властивост...
# CAS Номер: 52988-19-1
# CAS Номер: 135852-71-2
Гіалуронова кислота
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 85251-63-4
ЯБЛУНЯ (Malus) - рід деревних та чагарникових рослин сімейства розоцвітих, що налічує безліч видів та сортів. Свіжі плоди і листя Я. містять пектинові речовини, білки, катехіни, органічні кислоти (яблучна, винна, лимонна, хлорогенова, саліцилова, арабінова, борна, аскорбінова), вітаміни В1, В2, В3, каротин, цукру, клітковину, фосфору, флавоноїди, амігдалін, ефірна та жирна олії.
Екстракт яблука з м'якоті, шкірки, насіння, пектин, віск використовуються в косметичних виробах як поживний, зволожуючий, вітамінізуючий, пом'якшувальний, в'яж...
# CAS Номер: 49557-75-7
Palmitoyl tripeptide-1 – це синтетичний пептид, пов’язаний із жирною кислотою, який може допомогти відновити видимі пошкодження шкіри та зміцнити підтримуючі елементи шкіри. Його класифікують як «пептид-повідомник» через його здатність «вказувати» шкірі, як виглядати краще, зокрема щодо зменшення ознак пошкодження сонцем, таких як зморшки та груба текстура. Деякі дослідження показали, що цей пептид має подібні переваги проти старіння, ніж ретинол. (Ви можете використовувати обидва інгредієнти для ще більшої користі.)
Пальмітоїл трипеп...
Acetyl hexapeptide-8 Комерційно відомий як аргірелін, ацетилгексапептид-8 – це синтетичний пептид, виготовлений із білка, який міститься в ботоксі. В основному він використовується як активний інгредієнт кремів або сироваток проти зморшок і старіння. Він призначений для зменшення зморшок навколо рота та очей, а також на лобі та щоках серед інших областей. Ацетилгексапептидом-8 - це синтетичний пептид, отриманий з білка, виявленого в ботокс. Він в основному використовується в кремах або сироватках проти зморшок і проти старіння. Він призначен...
Гідроксипролін є основним компонентом білка колагену. Гідроксипролін і пролін відіграють ключову роль у стабільності колагену. Гідроксипролін міститься в кількох білках, крім колагену. З цієї причини вміст гідроксипроліну використовувався як індикатор для визначення кількості колагену та/або желатину. Багаті гідроксипроліном глікопротеїни також містяться в клітинних стінках рослин.
Гідроксипролін має потенціал для зменшення тонких ліній і зморшок при місцевому застосуванні, а також допомагає збільшити проникнення в шкіру інших інгредіє...
БУРАЧНИК ЛІКІВНИЙ (Borago offlcinalis L.) - огіркова трава, однорічна трав'яниста рослина сімейства бурачникових. Квітки містять рослинні слизи, ефірну олію; листя -аскорбінову, яблучну, лимонну кислоти, вітаміни, солі калію. Екстракт Б.Л. та екстракт насіння Б.л. мають пом'якшувальну, протизапальну, тонізуючу дію на шкіру, знімає роздратування, покращує обмінні процеси. ОЛІЯ БУРАЧНИКА ЛІКАРСЬКОГО (НАСІННЯ) - жирна рослинна олія, одержувана екстракцією з насіння бурачника лікарського Borago officinalis. Отримують шляхом пресування та подальш...
Екстракт уме Екстракт японської сливи Допомагає зменшити або уповільнити процес глікації шкіри, що робить шкіру більш темно-жовтою.
Ехінацея, також відома як шишка пурпурова, є однією з найпопулярніших трав у всьому світі. Рослини ехінацеї містять вражаючий спектр активних сполук, таких як кавова кислота, алкаміди, фенолокислоти, розмаринова кислота, поліацетилени та багато інших. Ехінацея діє таким чином, що вона активує хімічні речовини в організмі, які зменшують запалення, що може зменшити симптоми застуди та грипу.
Має активність порівнянної з бісабололом (in vitro). Стимулює експресію білка сиртуїну 1 (in vitro), який згідно з науковими дослідженнями активізує...
sh-поліпептид-121 є одноланцюговим рекомбінантним пептидом людини, отриманим шляхом ферментації в e. кишкова паличка. початковий ген синтезується таким чином, щоб бути ідентичним гену людини, який кодує ланцюг колагену альфа-1(xxi), який використовується або адаптований до господаря-продуцента. він містить максимум 957 амінокислот, які можуть містити дисульфідні зв'язки та/або глікозилювання. білок складається з правильної послідовності 20 стандартних амінокислот.
Sh-Поліпептид-121 є біоідентичним веганським сигнальним пептидом колаген...









