mixsoon Purple Rice TXA Toning Serum Освітлювальна сироватка
Назва:
mixsoon Purple Rice TXA Toning Serum
Бренди:
Mixsoon 🇰🇷Категорії:
Сироватка для обличчяАктивні компоненти:
Пептиди
Пантенол (Вітамін В5)
Кераміди
PDRN (полінуклеотиди)
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
Азулен
Концентрація активів:
tranexamic acid: 5%niacinamide: 5%galactomyces ferment filtrate: 5%
Опис:
Потужна освітлююча сироватка для обличчя, яка допомагає зменшити темні плями та пігментацію для чистого та рівного тону шкіри. Формула з 15% ексклюзивного комплексу GTN Mela-X, що включає 5% фільтрату ферменту галактомісіс, 5% транексамової кислоти (TXA) та 5% ніацинаміду, зменшує вироблення меланіну на ранніх стадіях його утворення. Містить 72% води фіолетового рису, NAD та 4 види ферментованих інгредієнтів для покращення тону шкіри та надання їй сяйва. Збагачена 8 видами гіалуронової кислоти, 5 видами керамідів та 1% пантенолу для зволоження, зміцнення та захисту шкіри. Має легку водянисту текстуру, яка швидко вбирається шкірою.
Склад:
Oryza Sativa (Rice) Seed Water, Propanediol, Butylene Glycol, Galactomyces Ferment Filtrate, Niacinamide, Tranexamic Acid, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Diethoxyethyl Succinate, Water, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Arginine, Polyglyceryl-10 Laurate, Allantoin, Nicotinamide Adenine Dinucleotide, Panthenol, Xanthan Gum, Adenosine, Lactobacillus Ferment Lysate, Dioscorea Japonica Root Extract, Sodium Hyaluronate, Bifida Ferment Lysate, Oryza Sativa (Rice) Extract, Streptococcus Thermophilus Ferment, Hydrogenated Lecithin, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Potassium Hyaluronate, Pentylene Glycol, Rice Ferment Filtrate (Sake), Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Dna, Sodium Acetylated Hyaluronate, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Carnosine, Ceramide NP, Copper Tripeptide-1, Palmitoyl Pentapeptide-4, Acetyl Tetrapeptide-5, Glutathione, Acetyl Tetrapeptide-3, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-5, Ethylhexylglycerin, Disodium Edta, Sodium Guaiazulene Sulfonate
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Вода Oryza Sativa (рисових висівок) — це водний розчин парового дистиляту, отриманого з висівок рису Oryza sativa.
Екстракт рисової води протягом століть використовувався жінками в Азії для красивої шкіри та волосся. Екстракт рисових висівок (Oryza sativa) — це рослинний інгредієнт, який використовується в косметиці для кондиціонування та пом’якшення шкіри. Це побічний продукт від подрібнення рису.
Рисові висівки є хелатуючим агентом. Висівки - це коричневий зовнішній шар рисового ядра. Рисові висівки є багатим джерелом понад 100...
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 107-88-0
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 1197-18-8
Транексамова кислота (TXA) — це синтетична молекула зі структурою, подібною до лізину, природної амінокислоти. Лізин відіграє значну роль у сприянні росту колагену, який надає шкірі міцність і еластичність. Транексамова кислота є захоплюючим місцевим інгредієнтом для зменшення вигляду кількох типів зміни кольору шкіри. Дослідження показали, що ефективність цього інгредієнта конкурує з гідрохіноном золотого стандарту і навіть підходить для людей з мелазмою. Транексамова кислота також допомагає шкірі зберегти свій молодий вигляд іншими способа...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих...
# CAS Номер: 6920-22-5
Діетоксіетилсукцинат. Це пом’якшувальний ефір, який зазвичай використовується в будь-якій формі догляду за шкірою, яка забезпечує гарну текстуру. Не липне до шкіри. Його перевага полягає в тому, що він здатний розчинятися як у олії, так і у воді.
# CAS Номер: 7732-18-5
ВОДА - один із основних компонентів рецептур більшості косметичних виробів: лосьйонів, шампунів, ополіскувачів, емульсій різних типів, зубних паст, еліксирів тощо. Забезпечує виробам необхідну основу, прозорість, в'язкість, концентрацію, колір, розчинник для частини інгредієнтів крему. До якості води висуваються особливі вимоги щодо мікробіологічної чистоти, хімічного складу, органолептичних властивостей. Для очищення води використовуються різні методи: фільтрація, дистиляція, демінералізація, іонообмінне водопом'якшення та ін У виро...
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 74-79-3
# CAS Номер: 97-59-6
АЛЛАНТОЇН - 5-уреїдогідантоїн, безбарвна кристалічна речовина. Розчинний у гарячій воді. Отримують синтетично шляхом взаємодії сечової та дихлороцтової кислот при нагріванні. Потужний антирритант, популярний косметичний інгредієнт через його ефективність та невисоку ціну. Не токсичний, ефективний у низьких концентраціях. Має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів. А. має виражену дію на регенерацію клітин шкіри, стимулює...
# CAS Номер: 53-84-9
NAD cas 53-84-9, офіційно відомий як гідрат бета-нікотинамідаденіндинуклеотиду, є сигнальною молекулою, а також кофактором або субстратом для багатьох ферментів. Він діє як окислювач, приймаючи електрони від інших молекул, перетворюючись на його відновлена форма NADH. NAD+ також необхідний для активності кількох ферментів, включаючи полі(АДФ)-рибополімерази та цАДФ-рибозосинтази. Наприклад, він використовується деякими сиртуїнами для посередництва деацетилювання білка, утворюючи О-ацетил-АДФ-рибозу та нікотинамід, а також деацетильований біл...
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
Екстракт Ма видобувається з діоскореї японської, виду ямсу, який використовується в їжу. Корінь має дуже приємний м’який смак із борошнистою текстурою, і його зазвичай їдять як замінник картоплі. З лікувальною метою коріння призначають при діареї, ентеритах і енурезі. Їх також сушать і нарізають стружкою і використовують як тонік. Повідомляється, що активні сполуки в D. japonica виявляють різні біологічні ефекти, включаючи протиревматичну дію та антиоксидантну дію.
Згідно з результатами експерименту in vitro, екстракт Ma, що містить ек...
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 9004-61-9
# CAS Номер: 9067-32-7
Hyaluronic acid має дві salt форми: sodium hyaluronate і potassium hyaluronate. Гіалуронати натрію і калію -солі гіалуронової кислоти, що володіють подібними з кислотою властивостями, тобто. здатність нормалізувати водний баланс клітин шкіри. Добре переносяться шкірою. Використовуються в косметичних виробах як гелеутворюючі компоненти, але в першу чергу служать для поповнення в тканинах тканин дефіциту гіалуронової кислоти, біологічний синтез якої порушується в міру старіння організму, а також під впливом інших факторів. Нетоксичні.
Гі...
# CAS Номер: 5343-92-0
Saccharomyces/рисовий ферментний фільтрат - це фільтрат продукту, отриманого шляхом ферментації oryza sativa мікроорганізмом, saccharomyces. Bioyouth™-Brice розроблено з використанням коричневого рису як субстрату та унікальних дріжджів як ферментуючого штаму. Завдяки вдосконаленому процесу зануреної ферментації Bioyouth™-Brice містить велику кількість активних поліпептидів, амінокислот, молочної кислоти, фітинової кислоти, ферулової кислоти, фітату, стеролів та інших активних факторів. Ці активні фактори швидко поглинаються шкірою, підвищую...
Гіалуронова кислота
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 9007-49-2
ДНК натрію діє глибоко в шкірі, допомагаючи підтримувати її здоров’я та сприяючи формуванню більш чіткого контуру обличчя.
Походження та особливості інгредієнта
Дезоксирибонуклеїнова кислота (ДНК), екстрагована з тканин гонад самців осетрових риб, проходить очищення, деполімеризацію та нейтралізацію іонами натрію. У такому вигляді вона виступає біологічно активним функціональним інгредієнтом — Sodium DNA.
Дослідження цього компонента почалося в межах експериментів у Росії, де шукали ефективн...
Acetyl hexapeptide-8 Комерційно відомий як аргірелін, ацетилгексапептид-8 – це синтетичний пептид, виготовлений із білка, який міститься в ботоксі. В основному він використовується як активний інгредієнт кремів або сироваток проти зморшок і старіння. Він призначений для зменшення зморшок навколо рота та очей, а також на лобі та щоках серед інших областей. Ацетилгексапептидом-8 - це синтетичний пептид, отриманий з білка, виявленого в ботокс. Він в основному використовується в кремах або сироватках проти зморшок і проти старіння. Він призначен...
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 49557-75-7
ТРИПЕПТИД МЕДІ - GHK-Cu, природний комплекс міді з трипептидом, що складається з 3 амінокислот - глицил-L-гістиділ-L-лізин. Комплекс суворо специфічний для двовалентної міді і вперше виділено з плазми крові людини. У людини комплекс сприяє загоєнню ран, стимуляції імунних клітин, виявляє антиоксидантну та протизапальну активність, стимулює синтез колагену та глюкозоаміногліканів у фібробластах та сприяє зростанню кровоносних судин. Синтетичний GHK-Cu застосовується в косметиці як інгредієнт, що репарує і уповільнює процеси старіння. Т.м. має...
# CAS Номер: 820959-17-9
Пептид із чотирьох амінокислот, який, як стверджується, зменшує набряклість мішків під очима завдяки своїм протинабряковим і антиглікаційним ефектам.
Синтетичний пептид, який заспокоює, розгладжує, зволожує та підвищує пружність при нанесенні на шкіру. Вважається, що його заспокійливі властивості зменшують набряклість під очима через накопичення рідини, наприклад від алергії (що не те саме, що мішки під очима, які виникають через жирові подушечки під шкірою, що вислизають з місця). Цей пептид також вважається, що перериває процес у шкі...
Palmitoyl tripeptide-1 – це синтетичний пептид, пов’язаний із жирною кислотою, який може допомогти відновити видимі пошкодження шкіри та зміцнити підтримуючі елементи шкіри. Його класифікують як «пептид-повідомник» через його здатність «вказувати» шкірі, як виглядати краще, зокрема щодо зменшення ознак пошкодження сонцем, таких як зморшки та груба текстура. Деякі дослідження показали, що цей пептид має подібні переваги проти старіння, ніж ретинол. (Ви можете використовувати обидва інгредієнти для ще більшої користі.)
Пальмітоїл трипеп...
# CAS Номер: 221227-05-0
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 6223-35-4
Гваязуленсульфонат натрію є похідним гваязулену, відомого своїми протизапальними та заспокійливими властивостями. Його зазвичай використовують для заспокоєння роздратованої шкіри та зменшення почервоніння. Цей інгредієнт особливо корисний для чутливої шкіри або захворювань, таких як розацеа.








