Medi-Peel Phyto Cica-Nol B5 Calming Pad Педи для чутливої шкіри
Назва:
Medi-Peel Phyto Cica-Nol B5 Calming Pad
Бренди:
Medi-Peel 🇰🇷Категорії:
Очищувальні падиАктивні компоненти:
Кераміди
Пантенол (Вітамін В5)
Гіалуронова кислота
PHA кислоти
Центелла азіатськa
Колаген
Олії
Зелений чай
Опис:
Педи для чутливої шкіри із заспокійливою дією Medi-Peel Cica-Nol Calming Pad у найкоротші терміни допоможуть зняти свербіж, усунути сухість та подразнення, прибрати почервоніння. Делікатно очищають шкіру від поверхневих забруднень і м'яко відлущують не порушуючи рН-баланс шкіри. До складу педів входить CICA-комплекс, пантенол, цераміди, колаген, амінокислоти та комплекс AQUAXYL.
Склад:
Water, Propanediol, Methylpropanediol, 1,2-Hexanediol, Glycereth-26, Gluconolactone, Trehalose, Arginine, Ethylhexylglycerin, Collagen Extract, Butylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Cymbopogon Martini Oil, Disodium EDTA, Xylitylglucoside, Melia Azadirachta Leaf Extract, Vetiveria Zizanoides Root Oil, Polyquaternium-51, Anhydroxylitol, Barosma Betulina Leaf Extract, Mentha Arvensis Leaf Oil, Xylitol, Magnolia Kobus Bark Extract, Sodium Hyaluronate, Melia Azadirachta Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glucose, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Thujopsis Dolabrata Branch Extract, Madecassoside, Glycine, Serine, Glutamic Acid, Biosaccharide Gum-4, Aspartic Acid, Leucine, Glycerin, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Madecassic Acid, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Borago Officinalis Extract, Lycopodium Clavatum Extract, Equisetum Arvense Extract, Centaurea Cyanus Flower Extract, Asiaticoside, Asiatic Acid, Salvia Sclarea (Clary) Extract, Panthenol, Hyacinthus Orientalis (Hyacinth) Extract, Alanine, Lysine, Tyrosine, Phenylalanine, Valine, Threonine, Proline, Isoleucine, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Pinus Palustris Leaf Extract, Pueraria Lobata Root Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Histidine, Methionine, Cysteine, Ceramide NP, Hydrogenated Lecithin
Схожі за складом (аналоги)





Аналіз складу
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 2163-42-0
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 90-80-2
Глюконолактон (Gluconolactone)
Глюконолактон – це полігідроксикислота, органічна карбоксильна кислота з кількома гідроксильними групами. Вона природно входить до енергетичного пентозофосфатного шляху живих клітин і зазвичай міститься в шкірі, де підтримує оптимальний рівень зволоження. Глюконолактон також виступає природним антиоксидантом, активність якого порівнянна з аскорбіновою кислотою та токоферолом.
Властивості та дія на шкіру
Однією з головних переваг глюконолактону є його низький п...
# CAS Номер: 99-20-7
# CAS Номер: 74-79-3
# CAS Номер: 70445-33-9
КОЛАГЕН ГІДРОЛІЗОВАНИЙ -продукт гідролізу колагену, що отримується зі шкіри, хрящів, сухожиль, сполучної та кісткової тканин великої рогатої худоби. Суміш амінокислот та коротколанцюгових пептидів. Позитивно впливає на функціональний стан шкіри, сприяє зволоженню, регенерації та відшкодуванню втрати амінокислот у шкірі, має ефект ліфтингу. Включається до складу засобів для догляду за шкірою обличчя, засобів для волосся та ін. Присутність групи пептидів зумовлює високу біологічну активність. Використовують як плівкоутворювальну речовину для у...
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 84696-21-9
ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА (Centella Asiatica) - щитолистник азіатський, багаторічна рослина сімейства парасолькових, що росте у воді та біля води, зустрічається в Індії, Китаї, Індонезії, Мадагаскарі, у Східній та Центральній Африці. Листя містить тритерпенові сапоніни, основний з них -азіатикозид, похідні тритерпенових кислот (азіатиновий, мадазіатиновий, центилової, центоілової та ін), вітамін С. Екстракт листя Ц.а. стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий об...
# CAS Номер: 84649-81-0
ОЛІЯ ПАЛЬМАРОЗОВА - ефірна олія зі свіжої або підсушеної трави пальмарози (Cymbopogon martini) сімейства злакових. Жовта рідина з приємним квітковим, злегка сухим запахом і з відтінком троянди. До складу П.М. входять мірцен, ліналоол, гераніол, геранілацетат, лимонен та ін. Зміст гераніолу в олії коливається від 30%, до 80%, залежно від виду пальмарози. Не має фототоксичного ефекту і без обмежень застосовується в парфумерії та косметиці. Ароматерапевти використовують його для стимулювання травлення та лікування шкірних захворювань. З іншого ...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 76823-03-5
# CAS Номер: 11141-17-6
# CAS Номер: 8016-96-4 / 84238-29-9
# CAS Номер: 488-43-7
Екстракт листя Barosma Betulina (Buchu).
Екстракт листя бучу – це ботанічний інгредієнт, який часто виглядає як коричневий порошок із сильним трав’яним ароматом, отриманий із листя рослини бучу (Agathosma betulina, раніше Barosma betulina).
Бучу — це вічнозелений чагарник із того ж сімейства (Rutaceae), що й цитрусові апельсин, лимон, грейпфрут і лайм. Родом із гір Південної Африки, це один із двох основних видів, що представляють комерційний інтерес: Agathosma betulina, відома як Round Leaf Buchu, і Agathosma crenulata, відома я...
# CAS Номер: 87-99-0
# CAS Номер: 223749-80-2
Магнолія Кобус: видобута зі стебла квітки, вона має антиоксидантну силу, яка в 1000 разів вища, ніж вітамін С, що робить її дуже потужним антиоксидантом для захисту шкіри, а також освітлення темних плям, одночасно значно покращуючи яскравість шкіри. шкіри.
Екстракт кори магнолії є натуральним інгредієнтом, який має численні переваги для шкіри. Його отримують з кори магнолієвого дерева і століттями використовували в традиційній китайській медицині. Екстракт кори магнолії містить дві основні сполуки, магнолол і хонокіол, які, як було пок...
# CAS Номер: 9067-32-7
Зелений чай
# CAS Номер: 84650-60-2
Чай зелений (camellia Sinensis) - неферментований чай. Сухий екстракт Ч.з.-буро-зелений порошок зі специфічним запахом і в'язким смаком. Біологічна цінність визначається багатим хімічним складом. Велика кількість вітаміну С у природному комплексі із залізом та мікроелементами. Є вітамін К (філлохінон або фітонактон). Відзначено високий вміст фтору. Антиоксидантна активність та фотопротекторні властивості визначається комплексом флавоноїдів, каротиноїдами, токоферолами, вітаміном С, мінералами Cr, Mn, Se, Zn, рядом інших компонентів, що підси...
# CAS Номер: 50-99-7
# CAS Номер: 91722-39-3
Однодомне вічнозелене дерево густопірамідально-колончатого габітусу зі шпилеподібною кроною, часто з кількома стеблами від основи або з нижніми ярусами гілок. Кора темно-червонувато-коричнева, гладка або поздовжньо-волокниста, що відділяється довгими тонкими жилчастими шарами. Гілки неправильно мутовчасті, густо розташовані, в нижній частині дерева опускаються, в кроні і на молодих сильнорослих рослинах піднімаються. Гілки роздільні, товсті, в молодості дещо приплюснуті, пізніше округлі, дозрівання від зелених до червонувато-коричневих, прот...
# CAS Номер: 34540-22-2
# CAS Номер: 56-40-6
# CAS Номер: 56-45-1
СЕРИН – амінокислота, використовується як зволожуючий компонент у косметичних емульсіях. Біологічна дія - імуномодулююча, що покращує структуру шкіри.
Серин — це маломолекулярна незамінна амінокислота, попередник гліцину, який бере участь у синтезі колагену. Він також входить до складу незамінних NMF (природних зволожуючих факторів), які запобігають трансепідермальній втраті води.
L-серин є невід’ємним компонентом певних фосфоліпідів (жирових сполук, наприклад, фосфатидилсерину), необхідних складових клітинних мембран. Фосфатидил...
# CAS Номер: 56-86-0
# CAS Номер: 56-84-8
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих...
# CAS Номер: 91722-69-9 / 8022-15-9 / 93455-96-0 / 93455-97-1 / 92623-76-2 / 84776-65-8 / 8000-28-0 / 90063-37-9
# CAS Номер: 18449-41-7
Азіатська кислота (мадекасова кислота) може бути не найвідомішим інгредієнтом у догляді за шкірою, але поступово вона стає одним із них. Більшість людей вважають, що кислоти – це відлущування, але це не так з азіатською кислотою. Ця кислота не входить до складу альфа- або бета-гідроксикислот і точно не є пілінгом. Але азіатська кислота деякий час з’являється в наших сироватках, кремах і масках з поважної причини. А тепер давайте перейдемо до суті та обговоримо роль азійської кислоти в догляді за шкірою та чи корисна вона для шкіри.
Аз...
# CAS Номер: 90028-68-5
БУРАЧНИК ЛІКІВНИЙ (Borago offlcinalis L.) - огіркова трава, однорічна трав'яниста рослина сімейства бурачникових. Квітки містять рослинні слизи, ефірну олію; листя -аскорбінову, яблучну, лимонну кислоти, вітаміни, солі калію. Екстракт Б.Л. та екстракт насіння Б.л. мають пом'якшувальну, протизапальну, тонізуючу дію на шкіру, знімає роздратування, покращує обмінні процеси. ОЛІЯ БУРАЧНИКА ЛІКАРСЬКОГО (НАСІННЯ) - жирна рослинна олія, одержувана екстракцією з насіння бурачника лікарського Borago officinalis. Отримують шляхом пресування та подальш...
# CAS Номер: 84082-56-4
Завдяки широкому природному ареалу рослина знайшла широкий спектр використання в медицині по всьому світу. Було проведено значні дослідження активних компонентів рослини. Надземні частини містять дигідрокофеєву кислоту, яка має гіпотензивну дію, а також алкалоїди, такі як лікоподин, хінолін, клаватин, клаватоксин і анотинін, які викликають підвищення артеріального тиску. Застосовується зовнішньо при захворюваннях шкіри, ранах, виразках і подразненнях. Цілу рослину смажать на грилі з цукровою тростиною та банановою шкіркою та наносять на потр...
# CAS Номер: 71011-23-9
# CAS Номер: 16830-15-2
# CAS Номер: 464-92-6
Азіатська кислота може бути не найвідомішим інгредієнтом у догляді за шкірою, але поступово вона стає одним із них. Більшість людей вважають, що кислоти – це відлущування, але це не так з азіатською кислотою. Ця кислота не входить до складу альфа- або бета-гідроксикислот і точно не є пілінгом. Але азіатська кислота деякий час з’являється в наших сироватках, кремах і масках з поважної причини. А тепер давайте перейдемо до суті та обговоримо роль азійської кислоти в догляді за шкірою та чи корисна вона для шкіри. Азіатська кислота — це сполука...
# CAS Номер: 81-13-0
Засіб для кондиціонування шкіри, який має протимікробні, протигрибкові та антибактеріальні властивості, який допомагає лікувати такі захворювання шкіри, як вугри та екзема. Екстракти листя гіацинта можна змішувати з рисовим борошном і куркумою для лікування шкірних проблем, таких як екзема.
Використання гіацинта та його протимікробні, протигрибкові та антибактеріальні властивості роблять його ідеальним вибором для лікування багатьох шкірних захворювань.
# CAS Номер: 56-41-7
# CAS Номер: 56-87-1
# CAS Номер: 63-91-2
# CAS Номер: 72-18-4
# CAS Номер: 72-19-5
# CAS Номер: 147-85-3
ПРОЛІН - гетероциклічна амінокислота, представлена в природі двома оптично ізомерними формами - L-пролін та О-пролін, а також у вигляді рацемату. Безбарвні легко розчинні у воді кристали, добре розчинні в етанолі, менш розчинні в ацетоні та бензолі, не розчиняються в ефірі. У вигляді L-проліну входить до складу білків усіх організмів, особливо високо його вміст у колагені. Залишки П., що чергуються, і гідроксипроліну багато в чому забезпечують стабільність триспіральної структури і міцності молекули колагену. У складі косметичних засобів с...
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 71-00-1
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 8002-43-5









