cymbopogon martini oil

Назва інгредієнта:

cymbopogon martini oil

Рівень безпеки:

Допустимо

CAS Номер:

#84649-81-0

Основні функції:

Рівень EWG:

04

Активні компоненти:

Олії
Опис

Опис

ОЛІЯ ПАЛЬМАРОЗОВА - ефірна олія зі свіжої або підсушеної трави пальмарози (Cymbopogon martini) сімейства злакових. Жовта рідина з приємним квітковим, злегка сухим запахом і з відтінком троянди. До складу П.М. входять мірцен, ліналоол, гераніол, геранілацетат, лимонен та ін. Зміст гераніолу в олії коливається від 30%, до 80%, залежно від виду пальмарози. Не має фототоксичного ефекту і без обмежень застосовується в парфумерії та косметиці. Ароматерапевти використовують його для стимулювання травлення та лікування шкірних захворювань. З іншого сорту трави пальмарози (Cymbopogon martini) витягують джинджерграсову ефірну олію, яка не містить гераніолу, його ефірів і є ніби нижчим сортом П.м. Використовують у регенеруючих засобах для догляду за шкірою.

Цей інгредієнт діє як засіб для кондиціонування шкіри та тонік. Як тонізуючий засіб, він балансує вироблення шкірного сала. Ви часто знайдете його в косметичних продуктах, спрямованих на боротьбу з жирністю, і він особливо ефективний у лікуванні певних проблем зі шкірою, таких як акне та прищі. Це значною мірою завдяки добре задокументованим антимікробним властивостям олії пальмарози та її здатності знищувати бактерії, що викликають прищі. Як засіб для кондиціонування шкіри, він допомагає підтримувати шкіру пружною та еластичною, дозволяючи клітинам шкіри здорово відновлюватися. Багато людей використовують його для лікування шкірних інфекцій і запобігання утворенню рубців. Ця олія також має довготривалий аромат (схожий на запах троянд), що також робить її популярною ароматичною добавкою в косметичній промисловості. Ви можете знайти цей інгредієнт у різних засобах особистої гігієни, таких як зволожуючий крем/лосьйон для обличчя, засіб проти старіння, миючий засіб, засіб для лікування акне, парфуми, крем для гоління, зміцнюючий лосьйон для тіла, крем для очей, засіб для зняття макіяжу та олія для ванни.

Хоча цей інгредієнт не був оцінений групою експертів з огляду косметичних інгредієнтів (CIR), FDA вважає його безпечним для використання як харчову добавку. Хоча є кілька повідомлень про подразнення шкіри (Greenberg & Lester 1954), загалом вважається, що він не викликає сенсибілізації та не подразнює шкіру.

Тематичні статті

Тематичні статті

Користь олії ши для шкіри та волосся

Користь олії ши для шкіри та волосся

Олія ши, або ж олія каріте добувається з горіхів дерева каріте, яке росте в Західній Африці, і тисячоліттями використовується в традиційній африканській медицині та косметиці. Європейці звернули на не...

Останні продукти з цим інгредіентом

Останні продукти з цим інгредіентом

medicube Deep Vita C Pad
medicube Deep Vita C Pad
Medicube 🇰🇷Очищувальні пади

Пептиди

Олії

Корінь солодки

PHA кислоти

Алерген

Вітамін С

Вітамін Е

Ніацинамід (вітамін В3)

Гіалуронова кислота

Коензим Q10

Пантенол (Вітамін В5)

AHA кислоти

Alchi Four Elements Serum Aromático Cuidar
Alchi Four Elements Serum Aromático Cuidar
Alchi 🇧🇷Сироватка для обличчя

Гіалуронова кислота

Олії

Вітамін С

Вітамін Е

Esse Cream Mask
Esse Cream Mask
Esse Skincare 🇿🇦Маска для обличчя

Олії

Пребіотики/пробіотики/ферменти

AHA кислоти

Вітамін Е

Вітамін С

BHA Саліцилова кислота

Гіалуронова кислота

Алое

Пантенол (Вітамін В5)

Lebel Estessimo Celcert Trunkly Conc
Lebel Estessimo Celcert Trunkly Conc
Lebel 🇯🇵Сироватка для волосся

Олії

Водорості

Вітамін Е

Пептиди

AHA кислоти

Корінь солодки

Medi-Peel Phyto Cica-Nol B5 Calming Pad
Medi-Peel Phyto Cica-Nol B5 Calming Pad
Medi-Peel 🇰🇷Очищувальні пади

Олії

Кераміди

Пантенол (Вітамін В5)

Гіалуронова кислота

Центелла азіатськa

PHA кислоти

Зелений чай

Колаген

Round Lab Soybean Cleansing Oil
Round Lab Soybean Cleansing Oil
Round Lab 🇰🇷Гідрофільна олія

Кераміди

Олії

Сквалан

BHA Саліцилова кислота

Вітамін Е

Відгуки

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.