Round Lab Soybean Cleansing Oil Поживна гідрофільна олія з екстрактом чорних соєвих бобів
Назва:
Round Lab Soybean Cleansing Oil
Бренди:
Round Lab 🇰🇷Категорії:
Гідрофільна оліяАктивні компоненти:
Вітамін Е
Сквалан
Олії
BHA Саліцилова кислота
Кераміди
Опис:
Поживне гідрофільна олія з чорною соєю Round Lab Soybean Cleansing Oil ретельно очищає від макіяжу, при цьому зволожує, живить і пом'якшує шкіру, не порушуючи природний бар'єр. Продукт видаляє макіяж, сонцезахисні та тональні засоби, очищає пори від забруднень, дрібнодисперсного пилу та надлишків шкірного сала, запобігає утворенню чорних крапок. Містить олії чорної сої, соняшника, оливи та пінника лучного, а також цераміди, сквалан, фітосфінгозин та LHA-кислоту, без штучних ароматів.
Склад:
Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbeth-30 Tetraoleate, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Glycine Max (Soybean) Oil, Squalane, Ceramide NP, Phytosphingosine, Hydrogenated Lecithin, Glycerin, Anthemis Nobilis Flower Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Ethylhexyl Palmitate, Capryloyl Salicylic Acid, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Cymbopogon Martini Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Tocopherol, Limonene, Linalool, Geraniol
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 70424-62-3
Каприлоїлсаліцилова кислота є похідною (складним ефіром) саліцилової кислоти, розробленою L’Oreal.
У хімічних колах він відомий як 2-гідроксил-5-октаноїлбензойна кислота, але споживачі засобів для догляду за шкірою, швидше за все, знають, що він містить ліпогідроксикислоту (LHA). Частина «ліпо» є маслорозчинною, хоча звичайна саліцилова кислота теж.
На сьогоднішній день дослідження не показали, що капрілоіл саліцилова кислота перевершує саліцилову кислоту; однак ми знаємо, що LHA має більший молекулярний розмір і разом із струк...
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 29806-73-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 106-24-1
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих...
# CAS Номер: 8001-21-6
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 111-01-3
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
Олії
# CAS Номер: 8001-25-0
Олії
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 554-62-1
Фітосфінгозин -продукт руйнування церамідів, у великій кількості присутній у роговому шарі шкіри. Натуральна активна речовина, що має антисептичну та протизапальну дію, використовується в засобах проти акне. Відновлює гідроліпідну плівку на поверхні шкіри. Церамід 3-церамід фітосфінгозин бере участь в утворенні ліпідного бар'єрного шару шкіри гідроліпідної плівки.
Фітосфігозин — це складний жирний спирт з довгим ланцюгом, який природним чином міститься у верхніх шарах шкіри. Це важлива частина підтримки природного фактора зволоження шк...
СОРБЕТ-30 ТЕТРАОЛЕАТ - емульгатор, неіоногенний ПАР. Тетраолеат сорбет-30 є тетраефіром олеїнової кислоти (q.v.) і поліетиленгліколевого ефіру сорбіту (q.v.), що містить у середньому 30 молей етиленоксиду. Поліоксиетилен сорбітол тетраолеат використовується в косметиці та косметичних продуктах переважно як поверхнево-активна речовина та емульгатор. Він має здатність бути ефективним у низьких концентраціях, залишатися стабільним інгредієнтом і менш дратувати, ніж багато інших звичайних поверхнево-активних речовин, згідно з японським досліджен...
СОЯ ДИКА -однолітня олійна рослина сімейства бобових. Насіння містить жирне масло, білки, лецитин, фітостерини. Основні одержувані продукти - соєва олія та лецитин. Олія містить лінолеву (до 50%), олеїнову, пальмітинову та стеаринову кислоти. Екстракт насіння С.д., що містить ізофлавони, має потужну антиоксидантну дію, стимулює синтез колагену, збільшує синтез гіалуронової кислоти, Інші компоненти сої, BBI (Birk proteinase inhibltor) і STI (soybean trypsin inhibltor) мають відбілюючу дію, порівнянну . Стероїдна фракція дає додаткову фітоестр...
# CAS Номер: 84649-81-0
ОЛІЯ ПАЛЬМАРОЗОВА - ефірна олія зі свіжої або підсушеної трави пальмарози (Cymbopogon martini) сімейства злакових. Жовта рідина з приємним квітковим, злегка сухим запахом і з відтінком троянди. До складу П.М. входять мірцен, ліналоол, гераніол, геранілацетат, лимонен та ін. Зміст гераніолу в олії коливається від 30%, до 80%, залежно від виду пальмарози. Не має фототоксичного ефекту і без обмежень застосовується в парфумерії та косметиці. Ароматерапевти використовують його для стимулювання травлення та лікування шкірних захворювань. З іншого ...






