Manyo Factory Bifida Ampoule Wrap Mask Гідрогелева маска
Назва:
Manyo Factory Bifida Ampoule Wrap Mask
Бренди:
Manyo 🇰🇷Категорії:
Маска для обличчяАктивні компоненти:
Сквалан
Водорості
Зелений чай
Корінь солодки
Колаген
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Олії
Гіалуронова кислота
Алое
Опис:
Гідрогелева маска з біфідобактеріями Manyo Factory Bifida Ampoule Wrap Mask має неймовірний ліфтинг-ефект! Відлущує, освітлює пігментацію, підтягує шкіру, вирівнює тон, позбавляє набряків і наповнює шкіру вологою та енергією.
Склад:
Bifida Ferment Lysate, Lactobacillus/Pumpkin Fruit Ferment Filtrate, Hydrolyzed Collagen, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Water, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Water, Sea Water, Calendula officinalis flower water, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Althaea Officinalis Leaf Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Betula Alba Juice, Laminaria Japonica Extract, Camellia Sinensis Leaf Water, Glycerin, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Phaseolus Radiatus Seed Extract, Butylene Glycol, Citrus Limon (Lemon) Fruit Water, Sodium Hyaluronate, Chondrus Crispus (Carrageenan), Algae Oligosaccharides, Ceratonia Siliqua Gum, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Potassium Chloride, Glucose, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Polyglyceryl-10 Myristate, Polyglyceryl-10 Laurate, Xanthan Gum, Squalane, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, 1,2-Hexanediol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citrus Limon (Lemon) Fruit Oil, Caprylhydroxamic Acid, Caprylyl Glycol, Glyceryl Laurate, Origanum Vulgare Leaf Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Perilla Ocymoides Seed Oil, Tropolone, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Artemisia Princeps Extract, Houttuynia Cordata Extract, Citrus Junos Fruit Extract.
Схожі за складом (аналоги)
Аналіз складу
Цю особливу форму отримують шляхом ферментації плодів гарбуза за допомогою лактобактерій lactis. Під час бродіння багато складних біомолекул розщеплюються на ізольовані фітохімічні речовини, а методи селективної фільтрації використовуються для виділення протеолітичних частин. Результатом є гарбузовий ензим, який є м’яким відлущувальним засобом, який може бути альтернативою AHA.
Ця дорогоцінна закваска з багатим на вітамін А гарбузом пом’якшує та розгладжує шкіру завдяки відлущувальному ефекту. Ламке та пошкоджене волосся піддається інт...
# CAS Номер: 92113-31-0
Квіткова вода Chamomilla Recutita (Matricaria) — це водний розчин парового дистиляту, отриманого з квітів Chamomilla recutita. РОМАШКА АПТЕЧНА (Matricaria chamomilla) - однорічна трав'яниста рослина сімейства складноцвітих. У квітках міститься ефірна олія, флавоноїди, похідні апігеніну, лютеоліну, кверцетину, фарнезол, що володіють протизапальними та антивірусними властивостями; кумарини, поліїнові сполуки, полісахариди. Активна речовина екстракту суцвіть Р.а. - азулен, що має протизапальну, загоювальну, антиалергічну дію. Відома фотозахисна...
# CAS Номер: 84776-23-8
КАЛЕНДУЛА ЛІКАРСЬКА (Calendula officinalis) - нагідки, однорічна трав'яниста рослина сімейства складноцвітих. Квітки К.л. містять каротиноїди, флавоноїди, фітонциди, ефірну олію, саліцилову та яблучну кислоти, камеді, білкові речовини, тритерпенові сапоніни, слиз. У косметиці використовують усі типи екстрактів, вони мають бактерицидну, дезінфікуючу та ранозагоювальну дію. Природні ультрафіолетові фільтри. Екстракти, у тому числі масляні, застосовуються у зволожуючих кремах та гелях, поживних кремах для чутливої шкіри, кремах після засмаги,...
# CAS Номер: 85507-69-3
АЛОЕ (Aloe) – рід рослин сімейства Asphodelaceae, у якому налічують понад 200 видів. Поширення: Східна та Південна Африка, Центральна та Латинська Америка, хоча окремі види роду Aloe зустрічаються в Середземномор'ї та деяких місцевостях Індії. Деревоподібні, чагарникові або трав'янисті сукулентні рослини багаторічні. Листя м'ясисте, у багатьох видів з восковим нальотом та шипоподібними виростами по краях. Деревоподібне алое, яке вирощується як кімнатна культура, називається столетником.
Сировину, для косметичної промисловості отримуют...
Батьківщиною берези з родини березових є Східна Європа, Індія та Північна Америка. Сік Betula Alba - це сік берези. Він містить білки, 17 амінокислот, ферменти, а також мінерали, антиоксиданти та вітаміни (В і С). При зовнішньому застосуванні має протиревматичну, антисептичну та протизапальну дію. Має регенеруючу, кровоочисну та зміцнюючу дію на шкіру. Береза покращує кровообіг і може допомогти проти випадіння волосся та псоріазу. Це також запобігає болю в м’язах і тендиніту. Має детоксикаційну дію і може використовуватися в продуктах проти ...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих...
# CAS Номер: 84775-66-6
Екстракт кореня голої солодки. Екстракт кореня голої солодки, також відомий як олія кореня солодки, являє собою олію, що добувається з рослини солодки. Солодка пропонує наступні переваги для нашої шкіри:
• Зменшує вміст меланіну при нанесенні на шкіру і тим самим зменшує пігментацію шкіри;
• Діє як протизапальний засіб для зменшення свербежу та запаленої шкіри;
• Використовується в якості антибактеріального засоба;
• Будучи сильним антиоксидантом, екстракт олії кореня солодки допомагає захистити шкіру від сонця і впли...
# CAS Номер: 107-88-0
ЛИМОН (Citrus limon) - вічнозелене плодове дерево сімейства рутових, поширене в субтропічних зонах. Свіжі плоди лимона вживають у їжу та застосовують для промислової переробки. У шкірці та насінні плодів, а також у листі та стеблах містяться ефірні олії. У насінні є жирна олія та гірка речовина лимонін. Жирне масло знайдено також у гілках та листі (О,24 %). У корі виявлено глікозид цитронін. Листя містить 55-880 мг% вітаміну С. Характерний запах лимона обумовлений наявністю ефірної (лимонної) олії в різних частинах рослини. Екстракт плодів Л...
# CAS Номер: 9067-32-7
КАМІДЬ ГУАРОВА - природний полісахарид, що утворює водні колоїдні системи. Одержують із гуара, або ціамопсису чотирикрильникового, або горохового дерева (Cyamopsis tetragonoloba) - виду трав'янистих рослин сімейства Бобові (Fabaceae). Однорічна зернобобова культура. Гуарові боби мають великий вторинний ендосперм, що містить галактоманнани - речовина, що утворює гель у воді, який відомий як К.г. До її складу входять звичайні для всіх рослинних смол полімери, що складаються з 0-маннози та О-галактози, 5-7% білка та деяка кількість ферментів. М...
# CAS Номер: 50-99-7
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 111-01-3
# CAS Номер: 90045-98-0
# CAS Номер: 6920-22-5
Олії
Алерген
# CAS Номер: 91722-69-9 / 8022-15-9 / 93455-96-0 / 93455-97-1 / 92623-76-2 / 84776-65-8 / 8000-28-0 / 90063-37-9
# CAS Номер: 7377-03-9
Каприлгідроксамова кислота – це синтетичний хелатуючий агент, який допомагає захистити косметичні формули від дестабілізуючих іонів металів. Вона також діє як консервант, маючи здатність запобігати росту цвілі у формулах на водній основі.
Як консервант, каригідроксамова кислота ефективна проти бактерій, дріжджів та цвілі в діапазоні pH від слабокислого до нейтрального 4-7,5, що є оптимальним для догляду за шкірою. Вона розчинна в гліколях та гліцерині та може бути легко включена майже до всіх рецептур, від безводних систем до кремів та...
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 97926-40-4 / 8000-48-4
# CAS Номер: 85085-82-9
Зелений чай
# CAS Номер: 84650-60-2
Чай зелений (camellia Sinensis) - неферментований чай. Сухий екстракт Ч.з.-буро-зелений порошок зі специфічним запахом і в'язким смаком. Біологічна цінність визначається багатим хімічним складом. Велика кількість вітаміну С у природному комплексі із залізом та мікроелементами. Є вітамін К (філлохінон або фітонактон). Відзначено високий вміст фтору. Антиоксидантна активність та фотопротекторні властивості визначається комплексом флавоноїдів, каротиноїдами, токоферолами, вітаміном С, мінералами Cr, Mn, Se, Zn, рядом інших компонентів, що підси...
Полин використовується в корейських продуктах по догляду за шкірою, призначених для заспокоєння чутливої шкіри, лікування сухої шкіри та акне. Траву, полин, використовували в Кореї протягом століть. Це цілюща трава. Полин служить антибактеріальним і протигрибковим засобом. Для зовнішнього застосування полин використовують безліч європейських, американських та азіатських брендів, проте найбільший інтерес до цього інгредієнту виявили південно-корейські компанії, які протягом останніх років зробили його центральним компонентом засобів для догля...











