Manyo Deep Pore Soda Pack Маска для глибокого очищення пор із содою
Назва:
Manyo Deep Pore Soda Pack
Бренди:
Manyo 🇰🇷Категорії:
Маска для обличчяАктивні компоненти:
Водорості
УФ-фільтри
Центелла азіатськa
Гіалуронова кислота
Кераміди
Кофеїн
Глина
Олії
Зелений чай
PHA кислоти
Вітамін Е
Опис:
Глиняна маска з содою для глибокого очищення пір Manyo Deep Pore Soda Pack ефективно розчиняє жирові пробки, абсорбує надлишки шкірного сала, видаляє всі види забруднень.
Сприяє освітленню сальних ниток та допомагає у боротьбі з чорними точками. Звужує розширені пори та робить їх менш помітними. Містить каолін, олію чайного дерева, глюконолактон та бурштинову кислоту, екстракт полину та центели.
Склад:
Water, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Kaolin, Ethylhexyl Palmitate, Propanediol, Titanium Dioxide (CI 77891), 1,2-Hexanediol, Artemisia Vulgaris Extract, Corn Starch, Camellia Sinensis Leaf Powder, Chlorella Vulgaris Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Moroccan Lava Clay, Butylene Glycol, Sodium Bicarbonate, Enantia Chlorantha Bark Extract, Gluconolactone, Succinic Acid, Glyceryl Glucoside, Vincetoxicum Atratum Extract, Althaea Rosea Flower Extract, Hydroxystearic Acid, Glucose, Beta-Glucan, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Sodium Cocoyl Isethionate, Silica, Fructooligosaccharide, Fructose, Glyceryl Stearate SE, Hydrogenated Lecithin, Ceramide NP, Oleanolic Acid, Tromethamine, Gellan Gum, Caprylic/Capric Triglyceride, Tetrasodium Pyrophosphate, Sodium Phytate, Caffeine, Carbomer, Sodium Stearoyl Glutamate, Acrylate/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 29806-73-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 57-48-7
# CAS Номер: 90-80-2
Глюконолактон (Gluconolactone)
Глюконолактон – це полігідроксикислота, органічна карбоксильна кислота з кількома гідроксильними групами. Вона природно входить до енергетичного пентозофосфатного шляху живих клітин і зазвичай міститься в шкірі, де підтримує оптимальний рівень зволоження. Глюконолактон також виступає природним антиоксидантом, активність якого порівнянна з аскорбіновою кислотою та токоферолом.
Властивості та дія на шкіру
Однією з головних переваг глюконолактону є його низький п...
# CAS Номер: 50-99-7
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 106-14-9
Гідроксистеаринова кислота — це інгредієнт на основі жирної кислоти, який має велику універсальність. Він може працювати в очищувальних формулах як поверхнево-активна речовина, одночасно додаючи пом’якшувальних властивостей і покращуючи текстуру таким продуктам, як зволожуючі засоби, макіяж і сонцезахисні засоби.
Найчастіше використовується натуральна форма, отримана з касторової олії, але гідроксистеаринова кислота також може бути отримана синтетично. За хімічним складом вона подібна до стеаринової кислоти, іншої жирної кислоти, яка в...
# CAS Номер: 1332-58-7
Зелений чай
Олії
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 7631-86-9
КРЕМНІЯ ДІОКСИД (діоксид кремнію) - білий аморфний порошок з частинками сферичної або майже сферичної форми, абразивно-поліруючий і загущаючий компонент у зубних пастах, загусник для масляних систем. Має на шкіру та слизові оболонки сильну підсушуючу дію. Має більш м'який вплив на емаль зубів, ніж крейда. Покращує текстуру зубних паст, перешкоджає їх затвердінню (кальцинуванню). Д.к. може бути використаний у складі засобів догляду за шкірою: кремів, скрабів, пілінгів та пудр, - його абразивність легко контролюється. Добре зберігає матовість ...
# CAS Номер: 61789-32-0
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 7722-88-5
Тетранатрійпірофосфат - це неорганічна сіль, яка використовується як буферний агент.
У зубній пасті та зубній нитці пірофосфат тетранатрію діє як засіб для контролю зубного каменю, служачи для видалення кальцію та магнію зі слини та, таким чином, запобігаючи їх відкладенню на зубах. Тетранатрійпірофосфат використовується в комерційних стоматологічних ополіскувачах перед чищенням зубів, щоб допомогти зменшити наліт.
Токсичність приблизно вдвічі перевищує токсичність кухонної солі при пероральному прийомі.
Пірофосфат натрію т...
# CAS Номер: 13463-67-7
ДІОКСИД ТИТАНУ - двоокис титану, біла порошкоподібна речовина, білий неорганічний пігмент. Хімічно інертний, нерозчинний у воді, стійкий до дії більшості неорганічних кислот, бензину та нафти, слабо розчинний у розчинах лугів. Має властивості напівпровідника. У косметичному виробництві використовується високоочищений і тонкодисперсний Д.т., що має високу покриваність, фарбує і опалесціює дію. Здатний відбивати УФ-промені, є ефективним фізичним УФ фільтром. Фотохімічна активність заснована на здатності до виділення малих кількостей кисню та з...
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 77-86-1
# CAS Номер: 7732-18-5
Зелений чай
# CAS Номер: 84650-60-2
Чай зелений (camellia Sinensis) - неферментований чай. Сухий екстракт Ч.з.-буро-зелений порошок зі специфічним запахом і в'язким смаком. Біологічна цінність визначається багатим хімічним складом. Велика кількість вітаміну С у природному комплексі із залізом та мікроелементами. Є вітамін К (філлохінон або фітонактон). Відзначено високий вміст фтору. Антиоксидантна активність та фотопротекторні властивості визначається комплексом флавоноїдів, каротиноїдами, токоферолами, вітаміном С, мінералами Cr, Mn, Se, Zn, рядом інших компонентів, що підси...
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 9041-22-9
# CAS Номер: 68187-32-6
НАТРІЮ СТЕАРОЛГЛУТАМАТ - сіль глутамінової кислоти. У косметиці Н.С. використовується як антиоксидант та пом'якшувальний компонент, а також для емульгування та очищення. Стеароїлглутамат натрію – це синтетичний інгредієнт або інгредієнт тваринного походження, який додається до косметики для кондиціонування шкіри або працює як емульгатор, зберігаючи змішані формули олії та води.
У більших кількостях він працює як поверхнево-активна речовина, як правило, з іншими очисними агентами; однак його використовували частіше через його властивост...
# CAS Номер: 14306-25-3
# CAS Номер: 308066-66-2
Центелла азіатськa
# CAS Номер: 223749-83-5
Хлорелла (Chlorella vulgaris) - рід одноклітинних зелених водоростей. Chlorella vulgaris дуже поширена, зустрічається масами у воді канав та ставків. Містить полісахариди, амінокислоти, вітаміни А, В, ліпіди, мінеральні солі, йод, протеїни. Вживається в їжу. Екстракти Х. мають зволожуючу, вітамінізуючу, зволожуючу дію на шкіру. Популярний сухий екстракт Х. Використовуються в різних видах засобів догляду за шкірою як кондиціонуючий агент.
Екстракт Chlorella vulgaris - це інгредієнт, отриманий з водоростей, який має заспокійливі та зволо...
Алтея рожева, також відома як мальва, вся рослина дуже корисна для надання благотворного впливу на різні органи тіла. Екстракт його квітів забезпечує «оздоровчу дію» на шкіру.
Діє як заспокійливий засіб для сухої та подразненої шкіри. Він також має протизапальну дію. Він допомагає шкірі утримувати вологу, тому зволожує суху шкіру. Він покращує текстуру продукту, оскільки містить слиз, який має досить хорошу здатність поглинати воду.
АКРИЛАТ/ C 10-30 АЛКІЛ АКРИЛАТНИЙ КРОСПОЛІМЕР - водорозчинний полімер, плівкоутворююча речовина, гелеутворювач, стабілізатор, загусник, суспендуючий агент, що часто використовується в продуктах по догляду за волоссям, а також у продуктах по догляду за шкірою, часто в. Після нанесення речовина утворює пов'язаний, м'який, пластичний шар на волоссі чи шкірі. Плівка, що створилася, володіє водозв'язуючими якостями і залишає на шкірі відчуття гладкої поверхні. Стійкий у широкому діапазоні електролітів. Застосовуємо у системах із сурфактантами. Ма...
Vincetoxicum Atratum Extract - це екстракт цілої рослини Vincetoxicum atratum, Asclépiadacées..
Обмежень щодо використання інгредієнта в косметиці немає. Засіб для кондиціонування шкіри, який зволожує та пом'якшує шкіру, зберігаючи її здоровий вигляд.
# CAS Номер: 12417-86-6
Рассул (або Ghassoul) - марокканська лавова глина, яка використовується для миття та очищення волосся та шкіри. Його механізм дії простий: він поглинає жир і підтримує рівень ліпідів у волоссі без надмірного знежирюючого ефекту, уникаючи явища «відскоку», яке так часто зустрічається у комерційних шампунів.
Рассул — триоктаедричний монтморилоніт магнію. Його властивості зумовлені кристалічною структурою та наявністю магнію в октаедричних шарах і кремнію в тетраедричних шарах.
Механізм набухання марокканської лавової глини такий: к...











