L'Oreal Professionnel Pro Longer Renewing Cream Термозахисний крем для відновлення щільності поверхні волосся по довжині
Назва:
L'Oreal Professionnel Pro Longer Renewing Cream
Бренди:
L'Oreal Professionnel 🇫🇷Категорії:
Термозахист для волоссяАктивні компоненти:
Силікони
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
Опис:
Цей термозахисний крем для довгого волосся має термозахист до 230 градусів* і має легку текстуру.
Завдяки технології Filler A-100 волосся наповнене зсередини та захищене ззовні.
Посічені кінчики помітно зменшуються на 43%*, що робить цей крем чудовим феном для довгого волосся.
НАПОВНЮВАЧ- А100 + АМІНОКИСЛОТА
Ексклюзивна комбінація FILLER-A100 і амінокислот для відновлення довжини і заповнення кінчиків. FILLER-A100, запатентована технологія, яка належить лише L'Oréal Professionnel, проникає в серцевину волокна, щоб потовщити кінці та відновити поверхню. Амінокислота зміцнює клітковину. Для довшого, густішого та якіснішого волосся.
Склад:
AQUA / WATER / EAU, CETYL ALCOHOL, CETEARYL ALCOHOL, CETYL ESTERS, AMODIMETHICONE, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, PHENOXYETHANOL, QUATERNIUM-33, ARGININE, PANTHENOL, LACTIC ACID, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, TRIDECETH-6, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL, ISOPROPYL ALCOHOL, SERINE, CETRIMONIUM CHLORIDE, LIMONENE, AMINOPROPYL TRIETHOXYSILANE, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, POLYQUATERNIUM-6, PARFUM / FRAGRANCE
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 127-51-5
# CAS Номер: 106214-84-0
# CAS Номер: 74-79-3
# CAS Номер: 17301-53-0
БЕГЕНТРИМОНІУМ ХЛОРИД - четвертинне амонійне з'єднання для виробництва кремоподібних бальзамів-кондиціонерів та засобів додаткового догляду за волоссям. Адсорбується на волоссі, не залишаючи видимої плівки, має чудову кондиціонуючу дію. Як активна речовина рекомендується для догляду за пошкодженим волоссям і волоссям, що важко піддається укладання, значно покращує їх стан. Торгова назва Genamin @ KDMP. Хлорид бегентрімонію вважається токсичним у концентраціях 0,1% і вище, і підозрюється, що він викликає подразнення шкіри та очей.
Хлори...
# CAS Номер: 81646-13-1
BTMS - натуральний екстракт, отриманий з олій пальми. Також екстракт отримують з жирних кислот отриманих з ріпакової олії. Оскільки цей інгредієнт безпосередньо наноситься на волосяний фолікул для розгладження кутикули, він високо цінується завдяки своїм здібностям кондиціонування. Він також діє як емульгатор, досить м'який, тому його використовують в дитячих продуктах. Коли використовується в лосьйонах і кремах, він залишає довгий ефект м'якості і пружності шкіри. BTMS знижує статичний ефект при розчісуванні, захищає волосся від зайвих пошк...
# CAS Номер: 100-51-6
# CAS Номер: 118-58-1
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 112-02-7
# CAS Номер: 36653-82-4
# CAS Номер: 106-22-9 / 26489-01-0 / 1117-61-9 / 7540-51-4
# CAS Номер: 107-75-5
# CAS Номер: 67-63-0
# CAS Номер: 50-21-5
МОЛОЧНА КИСЛОТА – а-оксипропіонова кислота, безбарвні гігроскопічні кристали. Розчиняється у воді, ацетоні. Одержують із молочної сироватки або синтетично. Найважливіший продукт обміну речовин живих організмів. У косметичній практиці її роль аналогічна іншим а-гідроксикислотам - вплив на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену. Відмінною з інших АГК дією М.к. є зд...
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 56-45-1
СЕРИН – амінокислота, використовується як зволожуючий компонент у косметичних емульсіях. Біологічна дія - імуномодулююча, що покращує структуру шкіри.
Серин — це маломолекулярна незамінна амінокислота, попередник гліцину, який бере участь у синтезі колагену. Він також входить до складу незамінних NMF (природних зволожуючих факторів), які запобігають трансепідермальній втраті води.
L-серин є невід’ємним компонентом певних фосфоліпідів (жирових сполук, наприклад, фосфатидилсерину), необхідних складових клітинних мембран. Фосфатидил...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 919-30-2
Амінопропілтриетоксисилан є синтетичним підсилювачем текстури, який також допомагає модифікувати поверхню інших інгредієнтів. Наприклад, це може допомогти зробити водофобні інгредієнти більш водолюбними, а також покращити ефективність і естетику УФ-фільтрів, таких як діоксид титану.
Отриманий із силікону амінопропілтриетоксисилан іноді використовується в дисперсіях з плівкоутворюючими інгредієнтами.
Це забезпечує рівномірне нанесення та розподіл ключових інгредієнтів такого продукту, як крем чи лосьйон. Цей інгредієнт також можна...




