Kerastase Premiere Serum Filler Fondamental Термозахисна сироватка-філер для дисципліни та відновлення всіх типів пошкодженого волосся
Назва:
Kerastase Premiere Serum Filler Fondamental
Бренди:
Kerastase 🇫🇷Категорії:
Термозахист для волоссяАктивні компоненти:
Силікони
Формула:
Опис:
Термозахисна сироватка для волосся Kérastase Première Repairing Anti-Frizz Filler [КРОК 4- ЗАХИСТ І ВІДНОВЛЕННЯ] глибоко відновлює усі рівні пошкоджень для всіх типів волосся, захищаючи від подальшого ламання. Це включає в себе пошкодження від термічної укладки, надмірної обробки, фарбування, відбілювання та навіть води в душі.
Ця професійна незмивна сироватка, створена з концентрацією пептидів, проникає у внутрішній шар волосся, допомагаючи глибоко відновити та відновити поверхню волосся.
Завдяки білій ніжній текстурі сироватка, що не змивається, допомагає закріпити кутикули пошкодженого волосся, одночасно заповнюючи зовнішні пошкодження волокна та захищаючи від нагрівання до 230°C. Волосся залишається блискучим і еластичним.
Подумайте про це як про процедуру догляду за шкірою свого волосся. Щедро нанесіть Pre-Shampoo Treatment перед душем на вологе волосся, потім через 5 хвилин нанесіть шампунь прямо на верх і спініть. Змийте та закінчіть відновлюючим кондиціонером, а на завершальному етапі укладіть угоду з відновлюючою сироваткою-наповнювачем Première Repairing Anti-Frizz Filler Serum.
Склад:
AQUA / WATER / EAU, ISOPROPYL MYRISTATE, DIMETHICONE, TRIETHANOLAMINE, AMODIMETHICONE, PARFUM / FRAGRANCE, PHENOXYETHANOL, CARBOMER, POLYQUATERNIUM-4, POTATO STARCH MODIFIED, LIMONENE, HYDROXYPROPYL GUAR, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN PG-PROPYL SILANETRIOL, GLYCINE, TRIDECETH-6, ISOPROPYL ALCOHOL, LINALOOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, CITRAL, COUMARIN, BENZYL SALICYLATE, SODIUM BENZOATE, BENZYL ALCOHOL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, POTASSIUM SORBATE, GERANIOL.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 127-51-5
# CAS Номер: 106214-84-0
# CAS Номер: 17301-53-0
БЕГЕНТРИМОНІУМ ХЛОРИД - четвертинне амонійне з'єднання для виробництва кремоподібних бальзамів-кондиціонерів та засобів додаткового догляду за волоссям. Адсорбується на волоссі, не залишаючи видимої плівки, має чудову кондиціонуючу дію. Як активна речовина рекомендується для догляду за пошкодженим волоссям і волоссям, що важко піддається укладання, значно покращує їх стан. Торгова назва Genamin @ KDMP. Хлорид бегентрімонію вважається токсичним у концентраціях 0,1% і вище, і підозрюється, що він викликає подразнення шкіри та очей.
Хлори...
# CAS Номер: 100-51-6
# CAS Номер: 118-58-1
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 112-02-7
# CAS Номер: 5392-40-5 / 141-27-5 / 106-26-3
# CAS Номер: 106-22-9 / 26489-01-0 / 1117-61-9 / 7540-51-4
# CAS Номер: 91-64-5
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 106-24-1
# CAS Номер: 56-40-6
# CAS Номер: 67-63-0
# CAS Номер: 110-27-0
ІЗОПРОПІЛМИРІСТАТ - складний ефір ізопропілового спирту та міристинової кислоти. Прозора безбарвна рідина із низькою в'язкістю. Дозволяє отримувати низьков'язкі емульсії, які добре вбираються у шкіру. Широко використовується жировий та пом'якшувальний компонент у косметиці. Належить до комедогенних речовин. Нітродіетаноламіни, що часто присутні у вигляді домішок у косметичній сировині, вибірково впливають на І., багаторазово збільшуючи його трансепідермальну проникність. Разом з І. шкірою можуть абсорбуватися і нітрозоаміни, речовини особлив...
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 102-71-6
Триетаноламін - низькомолекулярний аміноспирт, безбарвна або світло-жовта в'язка рідина. Гігроскопічний. Добре розчиняється у воді, спирті, ацетоні, погано – в ефірі, вуглеводнях. З кислотами утворює солі. Солі Т. та жирних кислот є органічними милами. У косметиці використовується як м'яка основа та у складі емульгаторів.
Триетаноламін безпечний для шкіри та не має побічних ефектів, оскільки більшість продуктів зберігають його концентрацію від 1% до 3%. У такій концентрації триетаноламін безпечний для нанесення на шкіру і не викликає п...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...


