Davroe Thermaprotect Термозахисний спрей для волосся
Назва:
Davroe Thermaprotect
Бренди:
Davroe 🇦🇺Категорії:
Термозахист для волоссяАктивні компоненти:
Пантенол (Вітамін В5)
Силікони
Опис:
Створено для захисту волосся від шкідливого впливу термічних засобів для укладання.
Цей легкий спрей забезпечує довготривалу природну фіксацію та робить волосся гладким і блискучим. Це допомагає зменшити розлітну статику без жирності та накопичення. Містить білок кіноа та чисті рослинні екстракти.
Переваги DAVROE Thermaprotect:
Забезпечує максимальний захист волосся від термоукладання.
Запобігає пошкодженню волосся від постійної термоукладання.
Містить натуральні екстракти рослин і квітів.
100% підходить для веганів.
100% австралійське виробництво та власність.
Color protect комплекс – захист кольору.
Ніжний для волосся та шкіри голови.
Дбайливий до навколишнього середовища.
Склад:
Aqua, Alcohol Denat, Sodium Polystyrene Sulfonate, DMDM Hydantoin, Polysorbate 20, PEG-12 Dimethicone, Panthenol, Hydrolyzed Quinoa, Glycerin, Parfum, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Polyquaternium-11, Phenoxyethanol, Olea Europaea Leaf Extract, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Vitis Vinifera Seed Extract, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Limonene, Linalool, Citral.
Схожі за складом (аналоги)
Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 64-17-5
ДЕНАТУРОВАНИЙ СПИРТ (денатурат) - етиловий спирт, що містить спеціальні добавки, що зумовлюють його неприємний запах і смак і роблять його непридатним для споживання. Зокрема, спирт вводять барвники, що надають йому синьо-фіолетове забарвлення. У косметиці Д.С. використовується як розчинник і для виробництва парфумерних та косметичних виробів. У кожній країні є свої обмеження та норми на концентрацію дозволеного Д.С. залежно від речовини, що денатурує. Список денатуруючих речовин також свій у кожній країні.
Спеціально денатурований (SD...
# CAS Номер: 65-85-0
# CAS Номер: 100-51-6
# CAS Номер: 80-54-6
БУТИЛ ФЕНІЛ МЕТИЛПРОПІОНАЛЬ (Ліліал) - 2-(4-Третбутілбензил)пропіональдегід, ліліальальдегід, в'язка рідина зі свіжим квітковим запахом, з нотами конвалії, лілії, цикламена. Синтетична речовина. Використовується у багатьох парфумерних композиціях та віддушках у концентрації до 15%. Є речовиною, здатною викликати алергічні реакції.
З 1 березня 2022 року Butylphenyl Methylpropional більше не можна використовувати в косметичних продуктах, що продаються в Європейському Союзі (ЄС). Наразі цей інгредієнт включено до списку речовин, заборонен...
# CAS Номер: 5392-40-5 / 141-27-5 / 106-26-3
# CAS Номер: 106-22-9 / 26489-01-0 / 1117-61-9 / 7540-51-4
# CAS Номер: 6440-58-0
ДМДМ ГІДАНТОЇН - 1,3-диметилол-5,5-диметил-гідантоїн антимікробний консервант, органічна сполука класу гідантоїни. Сухий порошок чи водний розчин. Розчинний у воді та пропіленгліколі. Термостабіліз до 80°(при температурі нижче -15°) можлива оборотна кристалізація.
Активний по відношенню до бактерій, але мало ефективний проти дріжджів та грибів. Може взаємодіяти з УФ фільтрами (авобензоном) та дегідроацетовою кислотою.
Зазвичай використовують у комбінації із фунгіцидними консервантами.
Дія ґрунтується на виділенні формаліну ...
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 122-99-6
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 51981-21-6
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
ВИНОГРАД КУЛЬТУРНИЙ (Vitis vinifera) – багаторічна деревна рослина сімейства виноградових, ліана. Сировиною для екстракції служать квітки, плоди, насіння, шкірка насіння та листя винограду. Плоди містять багато цукрів (глікозиди, фруктозу), проціаніди, флобафен, енін, а також яблучну, фосфорну, кремнієву, саліцилову, лимонну, бурштинову, щавлеву кислоти, солі калію, кальцію, заліза, магнію, вітаміни 81, В2 Проціанідини протистоять руйнуванню волокон колагену, еластину, гіалуронової та глюкуронової кислот, при зовнішньому використанні не тіль...
Екстракт оливкових листя містить понад 100 фітохімічних і поживних речовин, багато з яких безпосередньо впливають на здоров'я вашої шкіри і волосся. Ось чому його часто додають в високоякісні продукти, які спрямовані на зміцнення та живлення вашого волосся. Оскільки це універсальний інгредієнт, його часто використовують при складанні якісних спеціалізованих продуктів особистої гігієни, включаючи креми і сироватки для волосся. Додаючи цей інгредієнт, ви часто будете відчувати ефект синергії, оскільки екстракт оливкових листя ще більше посилит...
Гідролізована кіноа - це екстракт давнього псевдозлакового зерна кіноа, який пройшов процес гідролізу. Гідроліз передбачає зміну інгредієнта шляхом впливу ферментів або кислот. Як і у випадку багатьох рослинних екстрактів, гідролізована кіноа є джерелом антиоксидантів. На додаток до цієї переваги, він також багатий амінокислотами, і процес гідролізу може бути використаний для вилучення пептидів, які містяться в ньому, деякі з яких допомагають вирівняти тон шкіри та боротися з темними плямами. Досліджуючи зовнішні переваги гідролізованої кіно...
# CAS Номер: 9080-79-962744-35-8
Полістиролсульфонат натрію — це надзвичайно універсальний полімер, який виконує різноманітні функції в догляді за волоссям, що не змивається та не змивається. Цей полімер використовується в засобах для укладання та глибоко очищувальних шампунях.
Для укладання волосся плівкоутворюючий полістиролсульфонат натрію справді багатофункціональний. У допоміжних засобах для укладання, таких як лосьйони, спреї, муси та віск, він забезпечує гнучке укладання та керованість без жорсткої фіксації. Він покриває волосся гнучкою плівкою, фіксуючи зачіск...



