Kristin Ess Instant Exfoliating Scalp Scrub Пілінг для шкіри голови
Назва:
Kristin Ess Instant Exfoliating Scalp Scrub
Бренди:
Kristin Ess 🇺🇸Категорії:
Пілінг для шкіри головиАктивні компоненти:
Сквалан
Водорості
Олії
Опис:
Чому ми докладаємо додаткових зусиль для своєї шкіри, але не для шкіри голови? Цей скраб, що не висихає, видаляє лусочки, накопичення продукту, надлишки шкірного сала та відкладення жорсткої води зі шкіри голови, надаючи вам більш чисте полотно завдяки ніжному відлущуванню.
Склад:
SUCROSE, GLYCERIN, POLYSORBATE 20, WATER (AQUA/EAU), BUTYLENE GLYCOL, FRAGRANCE (PARFUM), PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, MANGIFERA INDICA (MANGO) SEED BUTTER, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, COCO-GLUCOSIDE, ALGIN, CARRAGEENAN, CHITOSAN, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SQUALANE, PHENOXYETHANOL, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SORBITAN OLEATE, XANTHAN GUM, COUMARIN.
Схожі за складом (аналоги)
Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 9012-76-4
ХІТОЗАН - полісахарид, діацетильований хітин. Розчиняється у воді та кислотах. Одержують переважно з панцирів червоного краба або нижчих грибів обробкою хітину концентрованими лугами при високій температурі. Полікатіон, деацетильована аміногрупа Х. при рН <7 позитивно заряджена. Звідси випливають дві важливі властивості Х.: розчинність у воді та здатність зв'язуватися з поверхнею клітин, що несуть негативний заряд, і здатність Х. зв'язувати та міцно утримувати іони металів. Здатний утворювати велику кількість водневих зв'язків і може пов'...
# CAS Номер: 141464-42-8
Глюкоцід кокосу (Кокоглюкозоід) – є неіонною поверхнево-активною речовиною, яку можна використовувати в якості пінооутворюючого, очищаючого, кондиціонуючого і підвищуючого в'язкість агента для рідких миючих засобів та шампунів. Отриманий з кокосової або пальмової олії і глюкози з кукурудзи чи пшениці. Косметичний продукт, у складі якого є кокоглюкозоід, підходить навіть для тендітної і чутливої шкіри. Кокоглюкозоід є поширеним інгредієнтом в натуральних шампунях. Він використовується замість токсичних поверхнево-активних речовин в традицій...
# CAS Номер: 91-64-5
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 65497-29-2
# CAS Номер: 8001-21-6
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 9005-67-8
# CAS Номер: 25668-09-7
# CAS Номер: 111-01-3
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 8007-69-0
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 818-61-1
Гідроксиетил акрилат Це загусник, що зазвичай саме цей компонент відповідає за густоту препарату. Утворюючи гель він як би потовщує продукт і заодно стабілізує компоненти всередині (щоб не розпадалися або не з'єднувалися у будь-які корисні компоненти). Не виявлено побічних ефектів від цього компонента. Його дуже легко використовувати в рідкій формі, він дає відчуття свіжості, за яким слідує ефект танення при контакті зі шкірою. Залишає відчуття бархатистої м'якості. Акрилатний кополімер - це загальний термін для синтетичних кополімерів двох ...
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 8024-32-6
# CAS Номер: 90028-68-5





