ricinus communis (castor) seed oil

Назва інгредієнта:
ricinus communis (castor) seed oil
Рівень безпеки:
Безпечно
Основні функції:
Рівень EWG:
02
Активні компоненти:
ОліїКомедогенність: 1
Опис
Тематичні статті
Користь олії ши для шкіри та волосся
Олія ши, або ж олія каріте добувається з горіхів дерева каріте, яке росте в Західній Африці, і тисячоліттями використовується в традиційній африканській медицині та косметиці. Європейці звернули на не...
Останні продукти з цим інгредіентом
Кераміди
Олії
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Колаген
Глина
Водорості
Центелла азіатськa
Ніацинамід (вітамін В3)
УФ-фільтри
AHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
Кофеїн
Пептиди
Олії
Корінь солодки
Ретиноїди (Вітамін А)
Водорості
PDRN (полінуклеотиди)
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
Кофеїн
Олії
Колаген
PDRN (полінуклеотиди)
Вітамін С
Алерген
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
УФ-фільтри
Силікони
AHA кислоти
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Вітамін Е
Алерген
Олії
УФ-фільтри
Вітамін С
Вітамін Е
Алерген
Гіалуронова кислота
Олії
Кераміди
Пептиди
Олії
Колаген
PDRN (полінуклеотиди)
Вітамін Е
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
Сквалан
AHA кислоти
Кераміди
Ретиноїди (Вітамін А)
Олії
Колаген
PDRN (полінуклеотиди)
Вітамін Е
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
Пантенол (Вітамін В5)
Олії
Корінь солодки
Омега жирні кислоти
Вітамін Е
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Олії
Корінь солодки
Центелла азіатськa
Пантенол (Вітамін В5)
Алерген
Зелений чай
Алерген
Олії
AHA кислоти
Сквалан
Водорості
Вітамін Е
Вітамін С
Поліфеноли
Ретиноїди (Вітамін А)
Корінь солодки
Олії
Алерген
AHA кислоти
Гіалуронова кислота
Вітамін Е
Пептиди
Силікони
УФ-фільтри
Олії
















