Attitude Sunly Kids Sunscreen Stick мінеральний крем для засмаги у формі стіку
Назва:
Attitude Sunly Kids Sunscreen Stick
Бренди:
Attitude 🇨🇦Категорії:
Сонцезахисний стікАктивні компоненти:
УФ-фільтри
Олії
Концентрація активів:
zinc oxide: 20%Формула:
Опис:
Сонцезахисний стік без пластикової упаковки та без ароматизаторів Attitude Kids Sunly SPF30 створює фізичний бар'єр, який природним чином захищає ніжну шкіру вашого малюка від УФ-А та УФ-В випромінювання завдяки формулі на основі не-нано оксиду цинку — найбезпечнішого вибору на думку експертів EWG (Environmental Working Group).
Склад:
ZINC OXIDE ,VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX, BEHENYL BEHENATE, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, MICA, COCO CAPRYLATE/CAPRATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, GLYCERYL BEHENATE, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, CAPRYLOYL GLYCERIN/SEBACIC ACID COPOLYMER, SILICA.
Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 17671-27-1
Складний ефір бегенової жирної кислоти та бегенілового спирту. Рослинного походження.
Переваги: зволожує шкіру та надає емульсіям оклюзійні властивості, що запобігає трансепідермальній втраті води.
Цей інгредієнт вважається безпечним для використання в косметиці, в тому числі для нанесення на губи.
Цікаво, що бегенова кислота є однією з жирних кислот, яка природним чином міститься в людському шкірному салі (олії), тому вона вважається біосумісною зі шкірою. Бегенова кислота також є однією з основних насичених жирних кисло...
# CAS Номер: 194043-92-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 85536-61-6
Цетіол ЦS (CETIOL CS) - легкий емолент (1300 мм2/1 Про хв) середньої полярності рослинного походження з чудовими сенсорними характеристиками для косметичних рецептур, що не містять силікони. Прозора безбарвна рідина без запаху, що має гарну здатність, що змочується; температура спалаху > 140°. Підходить для всіх рецептур для догляду за шкірою та волоссям.
Coco Caprylate і Coco Caprate - це ефіри спиртів, отриманих з кокосового горіха з каприловою і каприновою кислотами. Це природний біорозкладний косметичний інгредієнт, сертифікова...
# CAS Номер: 8001-21-6
# CAS Номер: 12001-26-2
# CAS Номер: 7631-86-9
КРЕМНІЯ ДІОКСИД (діоксид кремнію) - білий аморфний порошок з частинками сферичної або майже сферичної форми, абразивно-поліруючий і загущаючий компонент у зубних пастах, загусник для масляних систем. Має на шкіру та слизові оболонки сильну підсушуючу дію. Має більш м'який вплив на емаль зубів, ніж крейда. Покращує текстуру зубних паст, перешкоджає їх затвердінню (кальцинуванню). Д.к. може бути використаний у складі засобів догляду за шкірою: кремів, скрабів, пілінгів та пудр, - його абразивність легко контролюється. Добре зберігає матовість ...
# CAS Номер: 1314-13-2
# CAS Номер: 8024-22-4
# CAS Номер: 8001-31-8



