Vichy Neovadiol Phytosculpt Крем для зони шиї, декольте і овалу обличчя
Назва:
Vichy Neovadiol Phytosculpt
Бренди:
Vichy 🇫🇷Категорії:
Крем для обличчяАктивні компоненти:
Олії
AHA кислоти
Гіалуронова кислота
Силікони
Формула:
Опис:
Neovadiol Phytosculpt — це перший бальзам Vichy проти старіння, який зміцнює шкіру в період менопаузи. Націлений на видимі ознаки старіння, він помітно зміцнює, підтягує та змінює контури шиї та обличчя. Підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу, Phytosculpt тане при контакті зі шкірою, щоб забезпечити поглинання, але після охолодження бальзам перетворюється на плівку, яка піднімає та зміцнює шкіру. Формула з активними інгредієнтами природного походження, включаючи фітостерол, що підтягує шкіру, Pro Xylane проти старіння та антиоксидантну мінералізуючу термальну воду Vichy.
Склад:
AQUA / WATER • GLYCERIN • CYCLOHEXASILOXANE • DIPROPYLENE GLYCOL • DIMETHICONE • HYDROXYPROPYL TETRAHYDROPYRANTRIOL • ZEA MAYS GERM OIL / CORN GERM OIL • ELAEIS GUINEENSIS OIL / PALM OIL • ALCOHOL DENAT. • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER • GLYCERYL STEARATE • PROPYLENE GLYCOL • PEG-100 STEARATE • CETYL ALCOHOL • CERA ALBA / BEESWAX • MYRISTYL MYRISTATE • PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL / SWEET ALMOND OIL • HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID • ADENOSINE • METHYLDIHYDROJASMONATE • PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE • PHYMATOSORUS GROSSUS LEAF EXTRACT • SODIUM HYALURONATE • TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE • CETYL PALMITATE • CITRIC ACID • ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER • AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE • CAPRYLYL GLYCOL • ISOHEXADECANE • MYRISTIC ACID • PALMITIC ACID • POLYSORBATE 80 • PROPANEDIOL • SORBITAN OLEATE • SORBITAN TRISTEARATE • STEARIC ACID • POLYSILICONE-11 • CI 15985 / YELLOW 6 • PHENOXYETHANOL • PARFUM / FRAGRANCE
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 64-17-5
ДЕНАТУРОВАНИЙ СПИРТ (денатурат) - етиловий спирт, що містить спеціальні добавки, що зумовлюють його неприємний запах і смак і роблять його непридатним для споживання. Зокрема, спирт вводять барвники, що надають йому синьо-фіолетове забарвлення. У косметиці Д.С. використовується як розчинник і для виробництва парфумерних та косметичних виробів. У кожній країні є свої обмеження та норми на концентрацію дозволеного Д.С. залежно від речовини, що денатурує. Список денатуруючих речовин також свій у кожній країні.
Спеціально денатурований (SD...
# CAS Номер: 194043-92-0
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 36653-82-4
# CAS Номер: 540-10-3
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 540-97-6
ЦИКЛОГЕКСАСИЛОКСАН - силікон, емолент, надає шкірі відчуття м'якості та шовковистості. Має хорошу розтіканість, не залишає маслянистого відчуття, має низький поверхневий натяг, сумісний з широким спектром інгредієнтів.
Циклогексасилоксан насправді є сумішшю циклопентасилоксану (1-5%) і циклогексасилоксану (95-99%). Це прозора рідина з низькою в'язкістю і високою плинністю. Він швидко випаровується через дуже низький поверхневий натяг.
В основному він служить трьом цілям: по-перше, він діє як розчинник і допомагає отримати однорід...
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 110-98-5 / 25265-71-8
Дипропіленгліколь являє собою діол або дві гідроксильні групи. Це алкоголь, і його родина включає багато таких, як поліетиленгліколь, бутиленгліколь, етиленгліколь тощо. Це безбарвна рідина без запаху, яка має високу температуру кипіння, плюсом є низька токсичність.
Гліколі є хорошими розчинниками, і ця група молекул має більшість якостей ідеального розчинника. Вони не реагують, мають вищу температуру кипіння, стабільні при кімнатній температурі. Він може диспергувати або розподіляти активні речовини чи пігменти рівномірно, однорідніст...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 544-63-8
МІРИСТИНОВА КИСЛОТА - тетрадеканова кислота, воскоподібна лускоподібна речовина. Практично не розчиняється у воді, розчиняється у бензолі, хлороформі, етанолі, ефірі, ацетоні. Насичена жирна кислота міститься в багатьох природних маслах і жирах. У косметиці використовується у складі жирів, олій, восків. Входить до складу деяких синтетичних напівпродуктів для косметики.
# CAS Номер: 57-10-3
# CAS Номер: 91052-22-9
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 9005-65-6
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 57-11-4
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
# CAS Номер: 93685-81-5
# CAS Номер: 68514-74-9 / 8033-29-2
МИРИСТИЛ МИРИСТАТ - складний ефір міристинової кислоти. Воскоподібна маса. Не розчиняється у воді. Широко використовується у складі різних косметичних засобів як масляний і пом'якшуючий шкіру компонента. Не виявляє дратівливої та аллергізуючої дії, сприяє нормалізації жирового обміну та підвищенню пенетруючої здатності шкіри. Речовина являє собою складний ефір, утворений з миристилового спирту та фракції міристинової кислоти з кокосової олії.
# CAS Номер: 178949-82-3
# CAS Номер: 6683-19-8
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 8001-30-7
Також відома під акронімом HEPES, гідроксіетилпіперазин етансульфонова кислота є буферним інгредієнтом, який зазвичай використовується для встановлення нейтрального рН у розчинах на водній основі. Є дослідження, які вказують на те, що він може викликати пошкодження вільними радикалами в присутності кисню, що означає, що це може бути проблемою при використанні в продуктах по догляду за шкірою. Незважаючи на те, що дослідження щодо того, як це безпосередньо впливає на шкіру, не проводилися, ми радимо уникати цього інгредієнта в косметичних про...
# CAS Номер: 439685-79-7
«Зелена хімія», розроблена L'oreal у 2006 році. Вона походить від молекули цукру, ксилози, яку можна знайти в буковій деревині.
Відповідно до заяв L'Oreal, Pro-Xylane може прискорити виробництво важливих будівельних блоків шкіри, які називаються GAG (також відомі як глікозаміноглікани, важливі NMF) у позаклітинному матриксі (липкий матеріал між клітинами нашої шкіри), що призводить до кращого зволоження та пружності шкіри. .
Гідроксипропілтетрагідропірантріол, також відомий під торговою назвою HYDROXYPROPYL TETRAHYDROPYRANTRIOL, ...




