I'm From Mugwort Cream Заспокійливий крем для обличчя
Назва:
I'm From Mugwort Cream
Бренди:
I'M FROM 🇰🇷Категорії:
Крем для обличчяАктивні компоненти:
Пантенол (Вітамін В5)
Силікони
Олії
Корінь солодки
Опис:
Заспокійливий крем для обличчя I'm From Mugwort Cream зволожує, освіжає та заспокоює. Завдяки екстракту полину, що входить до складу, крем усуває роздратування і почервонін, зменшує вираженість куперозу. Засіб має легку консистенцію, не ускладнює, не провокує жирність шкіри.
Склад:
Artemisia Princeps Extract, Propanediol, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Cetyl Ethylhexanoate, Cyclohexasiloxane, Stearic Acid, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Butylene Glycol, Hydrogenated Lecithin, Arachidyl Alcohol, Arachidyl Glucoside, Pinus Palustris Leaf Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Water, 1,2-Hexanediol, Stearyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Polyglyceryl-2 Stearate, Glyceryl Stearate, Panthenol, Dipotassium Glycyrrhizate, allantoin, Boswellia Serrata Resin Extract, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ VP Copolymer, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloydimethyl Taurate Copolymer, Dimethiconol, Saccharamyces/ Viscum Album (Misletoe) Ferment Extract, Lactobacillus/ Soybean Ferment Extract, Saccharomyces/ Viscum Album (Misletoe) Ferment Extract, Lactobacillus/ Soybean Ferment Extract, Saccharomyces/ Imperata Cylindrica Root Ferment Extract, Disodium EDTA, Polyglutamic Acid, Pueraria Lobata Root Extract, Artemisia Vulgaris Oil
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 97-59-6
АЛЛАНТОЇН - 5-уреїдогідантоїн, безбарвна кристалічна речовина. Розчинний у гарячій воді. Отримують синтетично шляхом взаємодії сечової та дихлороцтової кислот при нагріванні. Потужний антирритант, популярний косметичний інгредієнт через його ефективність та невисоку ціну. Не токсичний, ефективний у низьких концентраціях. Має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів. А. має виражену дію на регенерацію клітин шкіри, стимулює...
# CAS Номер: 661-19-8
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 194043-92-0
# CAS Номер: 540-97-6
ЦИКЛОГЕКСАСИЛОКСАН - силікон, емолент, надає шкірі відчуття м'якості та шовковистості. Має хорошу розтіканість, не залишає маслянистого відчуття, має низький поверхневий натяг, сумісний з широким спектром інгредієнтів.
Циклогексасилоксан насправді є сумішшю циклопентасилоксану (1-5%) і циклогексасилоксану (95-99%). Це прозора рідина з низькою в'язкістю і високою плинністю. Він швидко випаровується через дуже низький поверхневий натяг.
В основному він служить трьом цілям: по-перше, він діє як розчинник і допомагає отримати однорід...
# CAS Номер: 541-02-6
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 68797-35-3
СОЛОДКА ГЛАДКА -лакричник, багаторічна трав'яниста рослина сімейства Бобові. Сольова форма одного з основних протизапальних інгредієнтів рослини солодки, гліциризинат моноамонію. Це жовтуватий порошок з приємним солодким запахом. Лікарською сировиною служать очищені від кори коріння та підземні пагони. Сировина містить глікозиди (ліквіритозід, гліциризин), флавоноїди (ліквіритин, ізоліквертин), сахарозу та глюкозу, білки, крохмаль, аспарагін, камедь, мінеральні солі, пектинові речовини, сапоніни, фітогормони.
Екстракт коріння С.г. має ...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 112-92-5
# CAS Номер: 57-11-4
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 153126-38-8
# CAS Номер: 2432-87-3
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Полин використовується в корейських продуктах по догляду за шкірою, призначених для заспокоєння чутливої шкіри, лікування сухої шкіри та акне. Траву, полин, використовували в Кореї протягом століть. Це цілюща трава. Полин служить антибактеріальним і протигрибковим засобом. Для зовнішнього застосування полин використовують безліч європейських, американських та азіатських брендів, проте найбільший інтерес до цього інгредієнту виявили південно-корейські компанії, які протягом останніх років зробили його центральним компонентом засобів для догля...
Екстракт смоли дерева, а також джерело індійського ладану, цей рослинний екстракт має як позитивні, так і негативні властивості для шкіри. Його запашні компоненти можуть викликати сенсибілізацію. З іншого боку, дослідники показали, що босвелія зубчаста має заспокійливу дію на шкіру. Очевидно, що є певна користь для шкіри, але є й потенційні ризики, як і з багатьма іншими запашними рослинними екстрактами. Boswellia Serrata (індійський ладан) допомагає підтримувати еластин і гіалуронову кислоту для покращення зовнішнього вигляду пружності шкір...




