Fraijour Pro-Moisture Intensive Cream Зволожувальний крем для обличчя
Назва:
Fraijour Pro-Moisture Intensive Cream
Бренди:
Fraijour 🇰🇷Категорії:
Крем для обличчяАктивні компоненти:
Силікони
Кераміди
Вітамін Е
Центелла азіатськa
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Олії
Зелений чай
Опис:
Крем для обличчя з пробіотиками Fraijour Pro-Moisture Intensive Cream нормалізує природну мікрофлору на поверхні шкіри, відновлює безперервність епідермісу та нормалізує загальний стан та зовнішній вигляд шкіри. Крем створює захисний бар'єр, який утримуватиме вологу в клітинах і оберігатиме її від агресивного впливу зовнішнього середовища (холоду, вітру, перепадів температур). Засіб надає заспокійливий вплив на подразнену шкіру, пом'якшує та покращує тон обличчя.
Склад:
Water, Artemisia Capillaris Extract, Cetyl Ethylhexanoate, Butylene Glycol, Hydrogenated Polydecene, Cetearyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Dimethicone, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, 1,2-Hexanediol, PEG-240/HDI Copolymer Bis-Decyltetradeceth-20 Ether, Propanediol, Caprylyl Glycol, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Lactobacillus Ferment Filtrate, Lactobacillus/Rice Bran/Saccharomyces/Camellia Sinensis Leaf Extract Ferment, Bifida/Panax Ginseng Root Ferment Filtrate, Bifida Ferment Extract, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, Medicago Sativa (Alfalfa) Extract, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract, Brassica Campestris (Rapeseed) Extract, Raphanus Sativus (Radish) Seed Extract, Coix Lacryma-Jobi Ma-yuen Seed Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Seed Extract, Zea Mays (Corn) Kernel Extract, Phaseolus Radiatus Seed Extract, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Jasminum Officinale (Jasmine) Flower/Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower/Leaf/Stem Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf/Twig Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Verbena Officinalis Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Aspalathus Linearis Extract, Centella Asiatica Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Galactomyces Ferment Filtrate, Milk Protein Extract, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Ceramide NP, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Peel Oil, Disodium EDTA.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 194043-92-0
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 68037-01-4
Відомо, що екстракт квітів/листя жасмину живить шкіру/шкіру голови та волосся, підвищує вміст води в шкірі та допомагає підтримувати її гладкістю та в хорошому стані, зміцнюючи шкірний бар’єр. Оскільки він містить флавоноїди та терпеноїди, він має необхідні властивості для здоров’я шкіри та шкіри голови. Флавоноїди є сильними антиоксидантами, які захоплюють вільні радикали та сприяють регенерації матриці клітин шкіри, тоді як терпеноїди, як відомо, мають потужну протизапальну та антимікробну дію. Екстракт квітів/листя жасмину також використо...
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 112-92-5
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
# CAS Номер: 84696-21-9
ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА (Centella Asiatica) - щитолистник азіатський, багаторічна рослина сімейства парасолькових, що росте у воді та біля води, зустрічається в Індії, Китаї, Індонезії, Мадагаскарі, у Східній та Центральній Африці. Листя містить тритерпенові сапоніни, основний з них -азіатикозид, похідні тритерпенових кислот (азіатиновий, мадазіатиновий, центилової, центоілової та ін), вітамін С. Екстракт листя Ц.а. стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий об...
# CAS Номер: 7732-18-5
Зелений чай
# CAS Номер: 84650-60-2
Чай зелений (camellia Sinensis) - неферментований чай. Сухий екстракт Ч.з.-буро-зелений порошок зі специфічним запахом і в'язким смаком. Біологічна цінність визначається багатим хімічним складом. Велика кількість вітаміну С у природному комплексі із залізом та мікроелементами. Є вітамін К (філлохінон або фітонактон). Відзначено високий вміст фтору. Антиоксидантна активність та фотопротекторні властивості визначається комплексом флавоноїдів, каротиноїдами, токоферолами, вітаміном С, мінералами Cr, Mn, Se, Zn, рядом інших компонентів, що підси...
Олії
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 153126-38-8
# CAS Номер: 84776-23-8
КАЛЕНДУЛА ЛІКАРСЬКА (Calendula officinalis) - нагідки, однорічна трав'яниста рослина сімейства складноцвітих. Квітки К.л. містять каротиноїди, флавоноїди, фітонциди, ефірну олію, саліцилову та яблучну кислоти, камеді, білкові речовини, тритерпенові сапоніни, слиз. У косметиці використовують усі типи екстрактів, вони мають бактерицидну, дезінфікуючу та ранозагоювальну дію. Природні ультрафіолетові фільтри. Екстракти, у тому числі масляні, застосовуються у зволожуючих кремах та гелях, поживних кремах для чутливої шкіри, кремах після засмаги,...
# CAS Номер: 52988-19-1
# CAS Номер: 135852-71-2
# CAS Номер: 2432-87-3
# CAS Номер: 90028-68-5
# CAS Номер: 84082-70-2
# CAS Номер: 8007-75-8 / 89957-91-5 / 68648-33-9 / 85049-52-1
Bifida/Panax Ginseng Root Ferment Filtrate - екстракт кореня женьшеню
Цілющі властивості женьшеню знайшли широке застосування у косметології. Особливі речовини – гінзенозиди стимулюють вироблення колагену та захищають клітини шкіри від шкідливого впливу ультрафіолету, омолоджують та стимулюють процес оновлення клітин епідермісу, мінерали та вітаміни живлять шкіру та покращують обмін речовин.
У косметології використовується стимулююча та тонізуюча активність екстракту женьшеню, його здатність прискорювати регенераційні процеси, ре...
Пребіотики/пробіотики/ферменти
lactobacillus/ris bran/saccharomyces/camellia sinensis екстракт листя ферменту є продуктом, отриманим шляхом ферментації висівок oryza sativa мікроорганізмом, lactobacillus, та ферментацією екстракту листя camellia sinensis мікроорганізмом, saccharomyces.
Bifidobacterium lactis (B. lactis) - це багатоцільові пробіотичні бактерії, які живуть в кишечнику. Це потужний штам, який, як було доведено, покращує травлення і покращує функції імунної системи. B. lactis також відповідальний за розщеплення життєдіяльності організму і сприяє засвоєнню вітамінів і мінералів в кишечнику. Так як у людей, які страждають акне, часто спостерігається підвищена запальна реакція, то стримування запалення при регулярному використанні пробіотиків може забезпечити таке необхідне полегшення і привести до красивої, чист...
Ферментний лізат Lactobacillus — бактеріальні клітини, які були вирощені та розбиті на частини — разом із супернатантами та метаболітами пробіотичних бактерій забезпечують подібні сприятливі ефекти, як і живі організми, і мають кращий профіль безпеки при використанні в композиціях для догляду за шкірою. Lactobacillus Ferment Lysate. Пробіотичний інгредієнт, який має розгладжувальні, заспокійливі та пом’якшувальні властивості, щоб створити більш гладку та м’яку шкіру. На основі процесу ферментації Lactobacillus Bulgaricus в спеціальному живил...
Сополімер PEG-240/HDI біс-децилтетрадецет-20 ефір (30,0 мас.%) (і) бутиленгліколь (50,0 мас.%) (і) вода (20,0 мас.%). ADEKA NOL GT-730 від ADEKA - це високоефективний загусник, що не містить BHT, для засобів особистої гігієни, спеціально розроблений для згущення водних розчинів. Це неіонний полімер для контролю реології, який ідеально підходить для кристально чистих рецептур. Це високоеластичний гель пам’яті з тиксотропною текучістю, хорошим розпиленням і властивостями розрідження при зсуві. Володіє зволожуючими властивостями та точним сенсо...







