citrus aurantium bergamia (bergamot) peel oil

Назва інгредієнта:
citrus aurantium bergamia (bergamot) peel oil
Рівень безпеки:
Безпечно
CAS Номер:
#8007-75-8 / 89957-91-5 / 68648-33-9 / 85049-52-1
Основні функції:
Рівень EWG:
02
Опис
Тематичні статті
Regulation (EU) 2023/1545: повний список з 82 алергенів для маркування на косметичних засобах
Регламент про косметичну продукцію (ЄС 1223/2009) забезпечує правову основу для готової косметичної продукції на ринку Європейського Союзу. Він встановлює правила для косметичної продукції для забезпе...
Користь олії ши для шкіри та волосся
Олія ши, або ж олія каріте добувається з горіхів дерева каріте, яке росте в Західній Африці, і тисячоліттями використовується в традиційній африканській медицині та косметиці. Європейці звернули на не...
Останні продукти з цим інгредіентом
Гіалуронова кислота
Зелений чай
Олії
Алерген
Вітамін Е
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Ніацинамід (вітамін В3)
Олії
Силікони
Сквалан
Вітамін Е
AHA кислоти
Алерген
AHA кислоти
Олії
Кераміди
AHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
BHA Саліцилова кислота
Олії
Вітамін Е
Прополіс / мед
Центелла азіатськa
AHA кислоти
Олії
Алое
Ніацинамід (вітамін В3)
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Гіалуронова кислота
Центелла азіатськa
AHA кислоти
Олії
Корінь солодки
BHA Саліцилова кислота
Вітамін Е
Алое
Зелений чай
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Сквалан
Корінь солодки
Олії
Алое
Зелений чай
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Гіалуронова кислота
Кераміди
Олії
Силікони
Вітамін Е
Зелений чай
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Центелла азіатськa












