La Biosthetique Long Hair Detangler Інтенсивна сироватка-спрей для розплутування й розгладжування волосся
Назва:
La Biosthetique Long Hair Detangler
Бренди:
La Biosthetique 🇩🇪Категорії:
Сироватка для волоссяАктивні компоненти:
Алерген
Олії
Опис:
Розплутувач чарівним чином розплутує довге волосся. Легка сироватка для догляду просто розпилюється на волосся, що робить болісне розчісування після миття справою минулого.
Поліфенол глюкози, отриманий з цукрової тростини та дуба, яблука та гліцериди ріпакової олії, забезпечують усі ділянки волосся саме тими поживними речовинами та доглядом, які їм потрібні. Структурні відмінності довжини та кінчиків збалансовані, шорсткі поверхні запечатані, волосся розгладжується по всій довжині.
Доведено, що розчісування покращується на 80% для вологого волосся та на 30% для сухого*.
Еритритол має щільне зволоження, що мінімізує ламкість волосся під час розчісування.
Екстракт пшеничних висівок нейтралізує забруднюючі речовини та захищає від шкідливого впливу навколишнього середовища.
Волосся позитивно реагує мерехтливим блиском та спокусливою м'якістю.
Склад:
ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), GLYCERIN, PROPANEDIOL, LAURYL ALCOHOL, NEOPENTYL GLYCOL DIHEPTANOATE, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, ERYTHRITOL, MYRISTYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), ISOPROPYL ALCOHOL, TETRAMETHYL ACETYLOCTAHYDRONAPHTHALENES, DIGLUCOSYL GALLIC ACID, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PENTYLENE GLYCOL, HEXAMETHYLINDANOPYRAN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA (BERGAMOT) PEEL OIL, LIMONENE, TROMETHAMINE, LINALYL ACETATE, HYDROGENATED RAPESEED GLYCERIDES , PINENE, CITRONELLOL, TRITICUM VULGARE (WHEAT) BRAN EXTRACT, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL
Схожі за складом (аналоги)





Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 64-17-5
ДЕНАТУРОВАНИЙ СПИРТ (денатурат) - етиловий спирт, що містить спеціальні добавки, що зумовлюють його неприємний запах і смак і роблять його непридатним для споживання. Зокрема, спирт вводять барвники, що надають йому синьо-фіолетове забарвлення. У косметиці Д.С. використовується як розчинник і для виробництва парфумерних та косметичних виробів. У кожній країні є свої обмеження та норми на концентрацію дозволеного Д.С. залежно від речовини, що денатурує. Список денатуруючих речовин також свій у кожній країні.
Спеціально денатурований (SD...
# CAS Номер: 127-51-5
# CAS Номер: 17301-53-0
БЕГЕНТРИМОНІУМ ХЛОРИД - четвертинне амонійне з'єднання для виробництва кремоподібних бальзамів-кондиціонерів та засобів додаткового догляду за волоссям. Адсорбується на волоссі, не залишаючи видимої плівки, має чудову кондиціонуючу дію. Як активна речовина рекомендується для догляду за пошкодженим волоссям і волоссям, що важко піддається укладання, значно покращує їх стан. Торгова назва Genamin @ KDMP. Хлорид бегентрімонію вважається токсичним у концентраціях 0,1% і вище, і підозрюється, що він викликає подразнення шкіри та очей.
Хлори...
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 106-22-9 / 26489-01-0 / 1117-61-9 / 7540-51-4
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 67-63-0
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 112-72-1
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 77-86-1
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 8007-75-8 / 89957-91-5 / 68648-33-9 / 85049-52-1
ГАЛОВА КИСЛОТА ТА ЇЇ ВИРОБНИЧІ - 3,4,5-тріоксибензойна кислота, безбарвна кристалічна речовина, що є присутнім у чаї, корі дуба, гвоздиці та інших рослинах. Має відбілюючу та антиоксидантну дію. Як антиоксиданти частіше використовуються її ефіри: пропіловий, октиловий і додециловий. Як освітлювальні агенти, найбільш ефективні октил-і додецилгалат, що по активності перевершують гідрохінон. Застосування галлатів у харчовій промисловості заборонено.
Diglucosyl Gallic Acid - це потужна активна речовина, отримана за допомогою методів біоін...
# CAS Номер: 115-95-7
Ліналілацетат — безбарвна рідина зі свіжим квітковим запахом лаванди. Він ідеально підходить для використання в ароматизаторах і ароматизаторах.
Ліналілацетат – це ароматична хімічна речовина, яка зазвичай виглядає як прозора рідина з солодким квітково-зеленим ароматом. Ця сполука є компонентом деяких наших ароматичних сумішей.
Ліналілацетат можна синтезувати для промисловості з оцтової кислоти та ліналоолу, однак він також зустрічається в природі в таких рослинах, як кардамон, шавлія та лимон, і є головним компонентом ефірних ол...
# CAS Номер: 80-56-8 / 7785-70-8 / 127-91-3 / 18172-67-3
Пінен - це ароматична хімічна речовина, яка зазвичай виглядає як прозора рідина з деревно-сосновим запахом, яка зустрічається у великій кількості в природі, зокрема в смолі сосен та багатьох інших хвойних дерев. Він містить два ізомери (молекули з ідентичними формулами, але відмінними структурами), відомі як альфа-пінен, які містяться в евкаліпті, петрушці та ладанах; і бета-пінен, який міститься в сосні звичайній, мускатному горіху та м'яті. Соснова смола і багато рослинних масел містять обидва ці ізомери. Пінени є основною складовою скип...
# CAS Номер: 1222-05-5
Galaxolide - це синтетичний мускус із чистим солодким мускусним квітково-деревним ароматом, який використовується в ароматах. Це один із компонентів мускусу, який виробники духів і одеколону використовують для додання мускусного запаху своїй продукції. Галаксолід був вперше синтезований у 1956 році та використаний наприкінці 1960-х років у деяких пом’якшувачах тканин і миючих засобах.
Передбачуваний ендокринний руйнівник, потенційний алерген, потенційний подразник шкіри, доведене черезшкірне проникнення.
15 листопада 2023 року Фр...
# CAS Номер: 54464-57-2 / 54464-59-4 / 68155-66-8 / 68155-67-9
Тетраметилацетилоктагідронафталіни в основному використовуються як ароматизатори в косметиці та засобах особистої гігієни. Він надає продуктам приємний аромат і покращує загальний досвід користувача. Він не має прямих переваг для догляду за шкірою.
Тетраметилацетилоктагідронафталіни (назва за Міжнародною номенклатурою косметичних інгредієнтів (INCI)) — синтетичний кетоновий ароматизатор, також відомий як OTNE (хімічна абревіатура для Octahydrotetramethyl Acetophenone) і під іншими комерційними назвами, такими як: Iso E Super, Iso Gamma...


