Dr.Ceuracle Hyal Reyouth Melting Foaming Balm Гідрофільний бальзам-пінка для очищення шкіри
Назва:
Dr.Ceuracle Hyal Reyouth Melting Foaming Balm
Бренди:
Dr. Ceuracle 🇰🇷Категорії:
Гідрофільний бальзамАктивні компоненти:
Олії
Гіалуронова кислота
Колаген
Глина
Кераміди
PHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
BHA Саліцилова кислота
Опис:
Гідрофільний бальзам-пінка для очищення шкіри Dr.Ceuracle Hyal Reyouth Melting Foaming Balm поєднує функції засобу 2 в 1: трансформується з бальзаму в ніжну піну, ефективно розчиняючи забруднення, себум та макіяж. Не порушує гідроліпідний бар'єр, сприяє його відновленню, запобігає почуттю стягнутості. Підходить до чутливої шкіри і може замінити 2-етапне очищення. Містить ліпіди, гіалуронову кислоту, гідролізований колаген, фруктан, а також пантенол, глюконолактон, каприлоїл саліцилову кислоту та хітозан.
Склад:
Glycerin, Water, Sodium Cocoyl Isethionate, Lauryl Betaine, Cocos Nucifera (Coconut) Acid, Hydrogenated Olive Oil Decyl Esters, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Hydrogenated Olive Oil Stearyl Esters, Oryza Sativa (Rice) Flower Extract, Althaea Rosea Flower Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hydrolyzed Collagen, Chitosan, Silica Dimethyl Silylate, 1,2-Hexanediol, Sodium Isethionate, Kaolin, Caprylyl Glycol, Mannitol, Ethylhexylglycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Sodium Phytate, Polyquaternium-7, Arachidyl Glucoside, Dextrin, Ceramide NP, Hydrogenated Lecithin, Pentylene Glycol, Octanediol, Dimethylsilanol Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Potassium Hyaluronate, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate Dimethylsilanol, Sodium Acetylated Hyaluronate, Capryloyl Salicylic Acid, Gluconolactone, Panthenol, Dipropylene Glycol, Fructan, Cholesterol, Xanthan Gum, Arachidyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Sodium Benzoate, Fragrance, Gardenia Florida Fruit Extract
Аналіз складу
# CAS Номер: 661-19-8
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 70424-62-3
Каприлоїлсаліцилова кислота є похідною (складним ефіром) саліцилової кислоти, розробленою L’Oreal.
У хімічних колах він відомий як 2-гідроксил-5-октаноїлбензойна кислота, але споживачі засобів для догляду за шкірою, швидше за все, знають, що він містить ліпогідроксикислоту (LHA). Частина «ліпо» є маслорозчинною, хоча звичайна саліцилова кислота теж.
На сьогоднішній день дослідження не показали, що капрілоіл саліцилова кислота перевершує саліцилову кислоту; однак ми знаємо, що LHA має більший молекулярний розмір і разом із струк...
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 9012-76-4
ХІТОЗАН - полісахарид, діацетильований хітин. Розчиняється у воді та кислотах. Одержують переважно з панцирів червоного краба або нижчих грибів обробкою хітину концентрованими лугами при високій температурі. Полікатіон, деацетильована аміногрупа Х. при рН <7 позитивно заряджена. Звідси випливають дві важливі властивості Х.: розчинність у воді та здатність зв'язуватися з поверхнею клітин, що несуть негативний заряд, і здатність Х. зв'язувати та міцно утримувати іони металів. Здатний утворювати велику кількість водневих зв'язків і може пов'...
# CAS Номер: 57-88-5
# CAS Номер: 9004-53-9
# CAS Номер: 110-98-5 / 25265-71-8
Дипропіленгліколь являє собою діол або дві гідроксильні групи. Це алкоголь, і його родина включає багато таких, як поліетиленгліколь, бутиленгліколь, етиленгліколь тощо. Це безбарвна рідина без запаху, яка має високу температуру кипіння, плюсом є низька токсичність.
Гліколі є хорошими розчинниками, і ця група молекул має більшість якостей ідеального розчинника. Вони не реагують, мають вищу температуру кипіння, стабільні при кімнатній температурі. Він може диспергувати або розподіляти активні речовини чи пігменти рівномірно, однорідніст...
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 90-80-2
Глюконолактон (Gluconolactone)
Глюконолактон – це полігідроксикислота, органічна карбоксильна кислота з кількома гідроксильними групами. Вона природно входить до енергетичного пентозофосфатного шляху живих клітин і зазвичай міститься в шкірі, де підтримує оптимальний рівень зволоження. Глюконолактон також виступає природним антиоксидантом, активність якого порівнянна з аскорбіновою кислотою та токоферолом.
Властивості та дія на шкіру
Однією з головних переваг глюконолактону є його низький п...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 92113-31-0
# CAS Номер: 1332-58-7
# CAS Номер: 69-65-8
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 26590-05-6
Hyaluronic acid має дві salt форми: sodium hyaluronate і potassium hyaluronate. Гіалуронати натрію і калію -солі гіалуронової кислоти, що володіють подібними з кислотою властивостями, тобто. здатність нормалізувати водний баланс клітин шкіри. Добре переносяться шкірою. Використовуються в косметичних виробах як гелеутворюючі компоненти, але в першу чергу служать для поповнення в тканинах тканин дефіциту гіалуронової кислоти, біологічний синтез якої порушується в міру старіння організму, а також під впливом інших факторів. Нетоксичні.
Гі...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 61789-32-0
# CAS Номер: 9067-32-7
гіалуронова кислота, натрієва сіль, компд. з диметилсиландіолом
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 90045-98-0
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 9004-61-9
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 14306-25-3
Гіалуронова кислота
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
Exsymol DSH CN використовується як анти-старіння (профілактика) і регенерація (відновлення), що стимулює клітини епідермісу для забезпечення кращого зволоження та захисту, діє на клітини дерми, забезпечуючи ефект наповнення. Використовується для зволоження, запобігання зневодненню та негайного комфорту для довготривалого ефекту від потенціалізованої та стабілізованої гіалуронової кислоти HPM.
Алтея рожева, також відома як мальва, вся рослина дуже корисна для надання благотворного впливу на різні органи тіла. Екстракт його квітів забезпечує «оздоровчу дію» на шкіру.
Діє як заспокійливий засіб для сухої та подразненої шкіри. Він також має протизапальну дію. Він допомагає шкірі утримувати вологу, тому зволожує суху шкіру. Він покращує текстуру продукту, оскільки містить слиз, який має досить хорошу здатність поглинати воду.
Гідрогенізовані децилові ефіри оливкової олії - це складна суміш ефірів, утворена реакцією децилового спирту та гідрогенізованої оливкової олії. Комплексна суміш ефірів оливкової олії рослинного походження. Цей інгредієнт діє як стабілізатор емульсії та засіб для кондиціонування волосся та шкіри. Це значно полегшує нанесення косметичного продукту і в той же час надає шкірі виняткову м'якість, м'якість і тонкий шовковистий дотик під час нанесення. Також важливо зазначити, що він не залишає жирного нальоту, оскільки він присутній у продукті в ...
Гарденія Флорида (Gardenia Florida, G. jasminoides) - квітуча рослина сімейства маренових, поширена на Далекому Сході, в Індії та Китаї. Абсолю Г.Ф. - темно-жовта масляниста рідина з насиченим солодким, квітковим ароматом, схожим на запах жасмину. Містить бензилацетат, фенілацетат, ліналоол, лінлілацетат, терпінеол, метилантранілат. Екстракт кольорів позиціонується як кондиціонуючий агент для шкіри. Квітковий екстракт, що використовується в косметиці для додання аромату; також діє як антиоксидант. Існує обмежена кількість досліджень, які дов...








