Pyunkang Yul Deep Clear Cleansing Balm М'який бальзам для зняття макіяжу
Назва:
Pyunkang Yul Deep Clear Cleansing Balm
Бренди:
Pyunkang Yul 🇰🇷Категорії:
Гідрофільний бальзамАктивні компоненти:
Зелений чай
Центелла азіатськa
Гіалуронова кислота
Кераміди
Олії
Пантенол (Вітамін В5)
Корінь солодки
Опис:
М'який бальзам для зняття макіяжу Pyunkang Yul Deep Clear Cleansing Balm видаляє макіяж будь-якої стійкості, глибоко очищає пори від залишків косметичних засобів, не сушить та не стягує шкіру після вмивання, зволожує та пом'якшує. Бальзам при змішуванні з водою перетворюється на ніжне молочко. Містить гіалуронову кислоту, цераміди, пантенол, зелений чай та олію рисових висівок.
Склад:
Cetyl Ethylhexanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, peg-20 glyceryl triisostearate, Synthetic Wax, PEG-10 Isostearate, Sorbitan Sesquioleate, Helianthus Annuus Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Camellia Sinensis Seed Oil, Water, Oryza Sativa Bran Oil, Centella Asiatica Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Solanum Melongena Fruit Extract, Melaleuca Alternifolia Extract, Houttuynia Cordata Extract, Panthenol, Glycerin, Ceramide NP, Hydrogenated Lecithin, 1,2 Hexanediol, Glyceryl Stearate, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Pantolactone, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Potassium Hyaluronate, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Acetylated Hyaluronate, Phenoxyethanol, Fragrance
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 110-98-5 / 25265-71-8
Дипропіленгліколь являє собою діол або дві гідроксильні групи. Це алкоголь, і його родина включає багато таких, як поліетиленгліколь, бутиленгліколь, етиленгліколь тощо. Це безбарвна рідина без запаху, яка має високу температуру кипіння, плюсом є низька токсичність.
Гліколі є хорошими розчинниками, і ця група молекул має більшість якостей ідеального розчинника. Вони не реагують, мають вищу температуру кипіння, стабільні при кімнатній температурі. Він може диспергувати або розподіляти активні речовини чи пігменти рівномірно, однорідніст...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 8001-21-6
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
Hyaluronic acid має дві salt форми: sodium hyaluronate і potassium hyaluronate. Гіалуронати натрію і калію -солі гіалуронової кислоти, що володіють подібними з кислотою властивостями, тобто. здатність нормалізувати водний баланс клітин шкіри. Добре переносяться шкірою. Використовуються в косметичних виробах як гелеутворюючі компоненти, але в першу чергу служать для поповнення в тканинах тканин дефіциту гіалуронової кислоти, біологічний синтез якої порушується в міру старіння організму, а також під впливом інших факторів. Нетоксичні.
Гі...
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 8007-43-0
Віск, отриманий із суміші різних масел. Він діє як зв’язуючий і стабілізуючий агент і може допомогти покращити текстуру продукту.Віск бджолиний синтетичний віск (KESTER WAX К82Н) - дуже твердий віск з температурою плавлення 81-94°С. Одержують етерифікацією натуральних жирних кислот та синтетичних жирних спиртів. Вирізняється високою термічною стабільністю. Желює та пов'язує широкий спектр масел навіть при невеликій концентрації. Збільшує температуру розм'якшення стиків та губних помад. Покращує однорідність продукту та якість поверхонь, захи...
# CAS Номер: 84696-21-9
ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА (Centella Asiatica) - щитолистник азіатський, багаторічна рослина сімейства парасолькових, що росте у воді та біля води, зустрічається в Індії, Китаї, Індонезії, Мадагаскарі, у Східній та Центральній Африці. Листя містить тритерпенові сапоніни, основний з них -азіатикозид, похідні тритерпенових кислот (азіатиновий, мадазіатиновий, центилової, центоілової та ін), вітамін С. Екстракт листя Ц.а. стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий об...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 9004-61-9
# CAS Номер: 84775-66-6
Екстракт кореня голої солодки. Екстракт кореня голої солодки, також відомий як олія кореня солодки, являє собою олію, що добувається з рослини солодки. Солодка пропонує наступні переваги для нашої шкіри:
• Зменшує вміст меланіну при нанесенні на шкіру і тим самим зменшує пігментацію шкіри;
• Діє як протизапальний засіб для зменшення свербежу та запаленої шкіри;
• Використовується в якості антибактеріального засоба;
• Будучи сильним антиоксидантом, екстракт олії кореня солодки допомагає захистити шкіру від сонця і ...
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 128497-20-1
Гіалуронова кислота
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 2432-87-3
Зелений чай
# CAS Номер: 85085-48-9







