Dr. Althea Aqua Glowing Sunscreen SPF50+ PA++++ Зволожуючий сонцезахисний крем
Назва:
Dr. Althea Aqua Glowing Sunscreen SPF50+ PA++++
Бренди:
Dr.Althea 🇰🇷Категорії:
Сонцезахисний кремАктивні компоненти:
Силікони
Вітамін Е
Водорості
PDRN (полінуклеотиди)
Пантенол (Вітамін В5)
Кераміди
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
УФ-фільтри
Опис:
Зволожуючий сонцезахисний крем Dr. Althea Aqua Glowing Sunscreen SPF50+ PA++++ з ефектом аква-свічення. Забезпечує потужний захист від UVA та UVB-променів, інтенсивно зволожує та надає шкірі природного сяйва без липкості та жирного блиску. Легка, майже рідка текстура ідеально розподіляється. Містить хімічні ультрафіолетові фільтри, ніацинамід, цераміди, пантенол, гіалуронову кислоту, екстракт морського винограду.
Склад:
Water, Bambusa Vulgaris Water, Isononyl Isononanoate, Propanediol, Butyloctyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Polymethylsilsesquioxane, Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Niacinamide, Drometrizole Trisiloxane, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, 1,2-Hexanediol, Pentylene Glycol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glycereth-26, Panthenol, Behenyl Alcohol, Tromethamine, Decyl Glucoside, Caprylyl Methicone, Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid Copolymer, Carbomer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polyglyceryl-6 Distearate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Trimethylsiloxysilicate, Ethylhexylglycerin, Candelilla/Jojoba/Rice Bran Polyglyceryl-3 Esters, Sodium Stearoyl Glutamate, Adenosine, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Ceramide NP, Tocopherol, Butylene Glycol, Caulerpa Lentillifera Extract, Sodium DNA
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 661-19-8
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 68515-73-1
ДЕЦІЛГЛЮКОЗИД - м'яке неіонне ПАР, що складається з цукрів (глюкози), отриманих з кукурудзяного крохмалю, та жирних кислот кокосового горіха. Серед неіонних ПАР є найбезпечнішим. Може використовуватися як основний сурфактант або поєднуватися з іншими типами ПАР, що підвищує кондиціонуючий ефект катіонних ПАР. Д.р. має слабкі знежирюючі, але хороші змочують властивості, є найменш дратівливим шкіру агентом. Застосовується в засобах, що очищають для дітей, очищаючих лосьйонах для обличчя, пінах для ванни, милі для рук, гелях для душу, дезодорую...
# CAS Номер: 105-99-7
# CAS Номер: 302776-68-7
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 9007-49-2
ДНК натрію діє глибоко в шкірі, допомагаючи підтримувати її здоров’я та сприяючи формуванню більш чіткого контуру обличчя.
Походження та особливості інгредієнта
Дезоксирибонуклеїнова кислота (ДНК), екстрагована з тканин гонад самців осетрових риб, проходить очищення, деполімеризацію та нейтралізацію іонами натрію. У такому вигляді вона виступає біологічно активним функціональним інгредієнтом — Sodium DNA.
Дослідження цього компонента почалося в межах експериментів у Росії, де шукали ефективн...
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 77-86-1
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 68187-32-6
НАТРІЮ СТЕАРОЛГЛУТАМАТ - сіль глутамінової кислоти. У косметиці Н.С. використовується як антиоксидант та пом'якшувальний компонент, а також для емульгування та очищення. Стеароїлглутамат натрію – це синтетичний інгредієнт або інгредієнт тваринного походження, який додається до косметики для кондиціонування шкіри або працює як емульгатор, зберігаючи змішані формули олії та води.
У більших кількостях він працює як поверхнево-активна речовина, як правило, з іншими очисними агентами; однак його використовували частіше через його властивост...
# CAS Номер: 205328-43-6
# CAS Номер: 88122-99-0
# CAS Номер: 68554-70-1
# CAS Номер: 17955-88-3
# CAS Номер: 103597-45-1
Дрометризол трисилоксан є ліпофільною похідною бензотриазолу, що продається L'Oréal як Mexoryl XL і використовується в сонцезахисних кремах для поглинання ультрафіолетового випромінювання. Це УФ-поглинач широкого спектру дії з двома піками поглинання, один при 303 нм (UVB) і один при 344 нм (UVA). Як і Mexoryl SX (ecamsule), він використовується виключно в продуктах брендів, що належать L'Oréal.
Дрометризол трисилоксан і екамсул часто використовують разом, оскільки вони виявляють синергічний ефект захисту. Незважаючи на використання в...
Бутилоктилсаліцилат - це синтетичний інгредієнт, який функціонує як пом'якшувальний засіб для шкіри. Його також можна використовувати як розчинник у косметичних композиціях для розчинення або руйнування інших інгредієнтів, таких як гази або тверді речовини, для утворення розчину. У догляді за волоссям використовується як кондиціонуючий засіб.
багатофункціональний допоміжний інгредієнт, який особливо корисний у сонцезахисних кремах. Він може розчиняти деякі широко використовувані УФ-фільтри, такі як оксибензон або авобензон, а також мож...
Бамбук звичайний (Bambusa vulgaris L.) -рослина роду Бамбук сімейства злакових. Молоді пагони та листя Б.о. служать сировиною для отримання екстракту, що містить флавонолглікозиди, фенолокислоти, пептиди та вільні амінокислоти, полісахариди, мікроелементи. Б.е. має виражену антиоксидантну і Р-вітамінну активність, зміцнює стінки судин, підвищує еластичність і тонус судин, кровопостачання тканин, знижує проникність капілярів і покращує мікроциркуляцію крові, має протинабрякову дію. Використовується у косметичних засобах для зміцнення шкіри, в...
Каулерпа чечевицеподібна (Caulerpa lentillifera) – водорість, що складається лише з однієї клітини, також відома як морський виноград або зелена ікра. Через невелику кількість і дорогих біологічних методів отримання натурального екстракту використовується тільки брендами сегмента Premium.
Caulerpa lentillifera - це скарбниця вітамінів, мінералів і білків. Потужний вплив каулерпи на шкіру людини обумовлений унікальним природним механізмом виживання водоростей у несприятливому середовищі (на глибині понад 2000 метрів), при відсутності со...
Сополімер гідрогенізованої касторової олії/себацинової кислоти утворюється шляхом хімічної реакції між гідрогенізованою (напівтвердою) касторовою олією та себациновою кислотою, карбоновою кислотою, яка іноді використовується як регулятор рН у продуктах по догляду за шкірою. Отриманий інгредієнт має довгострокові пом’якшувальні та розгладжувальні властивості, які благотворно впливають на шкіру та волосся.
Унікальні структурні властивості цього інгредієнта дозволяють йому заповнювати місця пошкодження шкіри та волосся, створюючи помітно ...
Цей інгредієнт звучить не дуже натурально, однак це емульгатор, створений з воску канделили, жожоба та рисових висівок. Ці три інгредієнти поєднуються, щоб створити новий, який допомагає емульсіям на основі олій і води залишатися змішаними, не розділяючись. Цей інгредієнт переважно можна знайти в натуральних косметичних кремах, оскільки його отримують природним шляхом за допомогою хімічного процесу.
Полігліцерил-3 ефіри канделили/жожоба/рисових висівок — це натуральна суміш полігліцерину-3, канделильського воску, воску насіння жожоба т...








