Bumble and bumble Bb.Bond-Building Triplebond Flash Rinse Догляд за волоссям для пошкодженог та ослабленого волосся
Назва:
Bumble and bumble Bb.Bond-Building Triplebond Flash Rinse
Бренди:
Bumble and bumble 🇺🇸Категорії:
Маска для волоссяАктивні компоненти:
Силікони
Вітамін Е
AHA кислоти
Прополіс / мед
Пантенол (Вітамін В5)
Алерген
Опис:
Сильні результати, без необхідності чекати. Засіб для миттєвого відновлення зв'язків (Bond-Building TripleBond Flash Rinse) – це засіб для миттєвого відновлення волосся, який відновлює 3 типи необхідних зв'язків (водневі, іонні та – найсильніші з тріо – ковалентні), допомагаючи миттєво зміцнити пасма зсередини. Забезпечує легке зволоження та робить волосся блискучим, розплутуваним, м'яким і гладеньким. Допомагає боротися з тьмяністю та сухістю (тобто видимими ознаками пошкодження волосся).
Склад:
WATER\AQUA\EAU, POLYSORBATE 80, PEG-8 DIMETHICONE, PROPANEDIOL, POLYQUATERNIUM-10, HYDROXYPROPYLGLUCONAMIDE, HYDROXYPROPYLAMMONIUM GLUCONATE, ASPERGILLUS FERMENT, ARGININE, YEAST EXTRACT\FAEX\EXTRAIT DE LEVURE, HONEY\MEL\MIEL, PANTHENOL, GLYCINE, SODIUM GLUCONATE, CETRIMONIUM CHLORIDE, BUTYLENE GLYCOL, OCTYLDODECYL CITRATE CROSSPOLYMER, HYDROXYETHYLCELLULOSE, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, FRAGRANCE (PARFUM), LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, TARTARIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 74-79-3
# CAS Номер: 100-51-6
# CAS Номер: 118-58-1
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 112-02-7
# CAS Номер: 56-40-6
# CAS Номер: 9004-62-0
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 68610-92-4
# CAS Номер: 9005-65-6
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
Диметикон ПЕГ-8 - синтетичний відновлюючий засіб, який пом'якшує шкіру та волосся. Його також можна використовувати як емульгатор «олія у воді» для покращення загальної текстури формули.
Постачальники цього інгредієнта відзначають додаткові властивості, у тому числі його здатність «звільняти» липкі інгредієнти в композиціях, а також додавати зволоження до продуктів на основі поверхнево-активних речовин, таких як шампуні, засоби для миття тіла та миючі засоби для обличчя. Сировина описується як прозора рідина.
Огляд косметичних ін...
fiberHance™ bm solution — це продукт з невеликою молекулою, який розроблений для зміцнення волосся зсередини волокна, проникаючи глибоко в кортекс і створюючи нові водневі та іонні зв’язки, які підтримують внутрішню структуру кератину. Це забезпечує покращене зміцнення до 3-х разів у порівнянні з необробленим волоссям і покращену обробку волосся, яке було пошкоджене хімічними та іншими агресивними процедурами.
Кросполімер октилдодецилцитрату – це пом’якшувальна речовина, яка допомагає пом’якшити та розгладити шкіру, створюючи захисний бар’єр для утримання вологи. Його часто використовують для покращення текстури та розподільчості формул.
Підвищує гладкість та м’якість шкіри
Допомагає утримувати вологу
Покращує текстуру та розподільчість формул






