Bumble and bumble Bb.Bond-Building Repair Conditioner відновлюючий кондиціонер для щоденного використання
Назва:
Bumble and bumble Bb.Bond-Building Repair Conditioner
Бренди:
Bumble and bumble 🇺🇸Категорії:
Кондиціонер для волоссяАктивні компоненти:
УФ-фільтри
Алерген
AHA кислоти
Прополіс / мед
Олії
Опис:
Цей кондиціонер, що містить наш комплекс для зміцнення зв'язків з медом, відновлює волосся від кортексу до кутикули. Він працює над створенням нових зв'язків для зміцнення пасом та захисту від майбутніх пошкоджень. Крім того, він миттєво розплутує, зменшує пухнастість та розгладжує кутикулу для м'якості та блиску.
Якщо у вас виникли проблеми з теплом, фарбуванням або хімічними пошкодженнями, ми вам допоможемо.
Склад:
Water\Aqua\Eau, Cetearyl Alcohol, Tricaprylyl Citrate, Heptyl Undecylenate, Behentrimonium Methosulfate, Stearamidopropyl Dimethylamine, Honey\Mel\Miel, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hydrogenated Castor Oil/ Sebacic Acid Copolymer, Yeast Extract\Faex\Extrait De Levure, Lactic Acid, Hydroxypropylgluconamide, Hydroxypropylammonium Gluconate, Distearyldimonium Chloride, Octyldodecyl Citrate Crosspolymer, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Propanediol, Butylene Glycol, BHT, Fragrance (Parfum), Benzyl Salicylate, Limonene, Tartaric Acid, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Cetrimonium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol
Схожі за складом (аналоги)





Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 81646-13-1
BTMS - натуральний екстракт, отриманий з олій пальми. Також екстракт отримують з жирних кислот отриманих з ріпакової олії. Оскільки цей інгредієнт безпосередньо наноситься на волосяний фолікул для розгладження кутикули, він високо цінується завдяки своїм здібностям кондиціонування. Він також діє як емульгатор, досить м'який, тому його використовують в дитячих продуктах. Коли використовується в лосьйонах і кремах, він залишає довгий ефект м'якості і пружності шкіри. BTMS знижує статичний ефект при розчісуванні, захищає волосся від зайвих пошк...
# CAS Номер: 118-58-1
# CAS Номер: 128-37-0
БУТІЛГІДРОКСІТОЛУОЛ - 2,6-Ді-трет-бутил-п-крезолу або іонол, ліпофільна органічна речовина, «іонол» білий кристалічний порошок з дуже слабким запахом, не розчинний у воді, але розчинний у жирах та оліях. Термостійок. Не впливає на запахи основних компонентів. Синтетичний антиоксидант, близький за своїми властивостями до бутилгідроксіанізолу. Застосовується в косметичних засобах, що мають жирову фазу, у харчовому виробництві.
BHT звинувачують у тому, що він є ендокринним руйнівником і має токсичну дію на печінку, нирки та легені в екстр...
# CAS Номер: 70356-09-1
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 194043-92-0
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 112-02-7
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 5466-77-3
ЭТИЛГЕКСИЛМЕТОКСИЦИННАМАТ октилметоксициннамат, 2-этилгексил-рметоксициннамат, (Octinoxate) прозора, безбарвна рідина. Слабко розчиняється у воді. Добре розчиняється в спиртах та оліях, ізопропанолі. Високоефективний органічний ультрафіолетовий фільтр. Вводиться як спеціальна добавка до зволожуючих кремів, губних помад, манікюрних лаків, шампунів, засобів для засмаги. Рідкий UVB фільтр. Під впливом ультрафіолетового випромінювання він може розпадатися на компоненти, що викликають подразнення, і ефект, який можна зменшити, якщо його пр...
# CAS Номер: 50-21-5
МОЛОЧНА КИСЛОТА – а-оксипропіонова кислота, безбарвні гігроскопічні кристали. Розчиняється у воді, ацетоні. Одержують із молочної сироватки або синтетично. Найважливіший продукт обміну речовин живих організмів. У косметичній практиці її роль аналогічна іншим а-гідроксикислотам - вплив на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену. Відмінною з інших АГК дією М.к. є зд...
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 7651-02-7
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 8001-31-8
# CAS Номер: 107-64-2
Хлорид дистеарилдимонію — четвертинна сіль амонію та катіонна поверхнево-активна речовина для догляду за шкірою, яка використовується в продуктах як засіб для очищення та стабілізації емульсії. Цей багатофункціональний інгредієнт можна створити синтетичним шляхом або одержати природним шляхом.
Катіонні поверхнево-активні речовини, такі як дистеарилдимоній хлорид, відрізняються від інших груп поверхнево-активних речовин тим, що кінець їх притягненого водою (гідрофільного) хвоста містить іон, який утримує позитивний заряд. Цей позитивний...
Сополімер гідрогенізованої касторової олії/себацинової кислоти утворюється шляхом хімічної реакції між гідрогенізованою (напівтвердою) касторовою олією та себациновою кислотою, карбоновою кислотою, яка іноді використовується як регулятор рН у продуктах по догляду за шкірою. Отриманий інгредієнт має довгострокові пом’якшувальні та розгладжувальні властивості, які благотворно впливають на шкіру та волосся.
Унікальні структурні властивості цього інгредієнта дозволяють йому заповнювати місця пошкодження шкіри та волосся, створюючи помітно ...
fiberHance™ bm solution — це продукт з невеликою молекулою, який розроблений для зміцнення волосся зсередини волокна, проникаючи глибоко в кортекс і створюючи нові водневі та іонні зв’язки, які підтримують внутрішню структуру кератину. Це забезпечує покращене зміцнення до 3-х разів у порівнянні з необробленим волоссям і покращену обробку волосся, яке було пошкоджене хімічними та іншими агресивними процедурами.
Кросполімер октилдодецилцитрату – це пом’якшувальна речовина, яка допомагає пом’якшити та розгладити шкіру, створюючи захисний бар’єр для утримання вологи. Його часто використовують для покращення текстури та розподільчості формул.
Підвищує гладкість та м’якість шкіри
Допомагає утримувати вологу
Покращує текстуру та розподільчість формул
Tricaprylyl Citrate — це легкий емолент у косметиці, який пом’якшує шкіру та робить текстури більш шовковистими. Він покращує розподілення продукту, зменшує липкість і додає приємне ковзання. Часто використовується у кремах, сироватках, сонцезахисних засобах та декоративній косметиці для комфортного нанесення й гладкого фінішу.






