tricaprylyl citrate

Назва інгредієнта:

tricaprylyl citrate

Рівень безпеки:

Безпечно

Основні функції:

Емолент

Рівень EWG:

01

Опис

Опис

Tricaprylyl Citrate — це легкий емолент у косметиці, який пом’якшує шкіру та робить текстури більш шовковистими. Він покращує розподілення продукту, зменшує липкість і додає приємне ковзання. Часто використовується у кремах, сироватках, сонцезахисних засобах та декоративній косметиці для комфортного нанесення й гладкого фінішу.

Останні продукти з цим інгредіентом

Останні продукти з цим інгредіентом

Aveda Botanical Repair Intensive Strengthening Masque Rich
Aveda Botanical Repair Intensive Strengthening Masque Rich
Aveda 🇺🇸Маска для волосся

УФ-фільтри

AHA кислоти

Сквалан

Алерген

Олії

Вітамін Е

Bumble and bumble Bb.Bond-Building Repair Conditioner
Bumble and bumble Bb.Bond-Building Repair Conditioner
Bumble and bumble 🇺🇸Кондиціонер для волосся

AHA кислоти

УФ-фільтри

Алерген

Олії

Прополіс / мед

Відгуки

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.