Babe Laboratorios Healthy Aging Multi Renewal Night Peeling Нічний оновлювальний пілінг з АНА-кислотами й ретинолом
Назва:
Babe Laboratorios Healthy Aging Multi Renewal Night Peeling
Бренди:
Babe Laboratorios 🇪🇸Категорії:
Сироватка для обличчяАктивні компоненти:
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Центелла азіатськa
AHA кислоти
Ретиноїди (Вітамін А)
Вітамін С
Силікони
Бакучіол
Олії
Гіалуронова кислота
Опис:
Multi Renewal — це ніжний пілінг із рідкою текстурою, який стимулює оновлення клітин шкіри під час сну. Його склад, що містить альфа-гідроксикислоти та інкапсульований проретинол, сприяє неагресивному оновленню шкіри, оскільки його формула спеціально розроблена для регенерації без пошкодження шкіри. 3 або 4 краплі, нанесені на обличчя, достатньо, щоб продукт діяв протягом ночі. Через кілька днів застосування ви помітите, що ваша шкіра стала більш гладкою, яскравою та однорідною, оскільки багато плям і недоліків, які у вас можуть бути, зникнуть.
ПРО-РЕТИНОЛ ІНКАПСУЛЬОВАНИЙ - 6,60%
МОЛОЧНА КИСЛОТА - 5,60%
МИГДАЛЬНА КИСЛОТА - 5%
піровиноградна кислота - 1%
БАКУХІОЛ - 0,50%
ЕКСТРАКТ ОРОБАНШЕ РАПУМ - 0,50%
ПРЕБІОТИК - 0,50%
ВІТАМІН С - 0,50%
ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА - 0,50%
ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА - 0,10%
Склад:
Propanediol, Aqua, Bis-Peg-12 Dimethicone, Lactic Acid, Mandelic Acid, Sodium Hydroxide, Ppg-26-Buteth-26, Pyruvic Acid, Retinyl Palmitate, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Ascorbic Acid, Centella Asiatica Extract, Bakuchiol, Sodium Hyaluronate, Inulin, Orobanche Rapum Extract, Colloidal Gold, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Mannitol, Glycerin, Phosphatidylcholine, Xanthan Gum, Parfum, Sorbitol, Cetyl Alcohol, Decyl Glucoside, Lauryl Glucoside, Sodium Chloride, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Glutathione, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tetrasodium Glutamate Diacetate.
Аналіз складу
# CAS Номер: 50-81-7
АСКОРБІНОВА КИСЛОТА - Водорозчинний вітамін, один із найважливіших для організму. Потужний антиоксидант, що підвищує опірність до несприятливих впливів зовнішнього середовища, сприяє процесам регенерації. Бере участь в обмінних процесах клітин сполучної тканини та утворенні здорової шкіри. Недолік В. С призводить до цинги, анемії, повільного загоєння ран, серцевої недостатності.
Водорозчинна А.К. - Найпоширеніший антиоксидант шкіри людини, що функціонує у водному просторі клітини. Вона сприяє відновленню окисленої форми вітаміну Е – е...
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 36653-82-4
# CAS Номер: 68515-73-1
ДЕЦІЛГЛЮКОЗИД - м'яке неіонне ПАР, що складається з цукрів (глюкози), отриманих з кукурудзяного крохмалю, та жирних кислот кокосового горіха. Серед неіонних ПАР є найбезпечнішим. Може використовуватися як основний сурфактант або поєднуватися з іншими типами ПАР, що підвищує кондиціонуючий ефект катіонних ПАР. Д.р. має слабкі знежирюючі, але хороші змочують властивості, є найменш дратівливим шкіру агентом. Застосовується в засобах, що очищають для дітей, очищаючих лосьйонах для обличчя, пінах для ванни, милі для рук, гелях для душу, дезодорую...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 50-21-5
МОЛОЧНА КИСЛОТА – а-оксипропіонова кислота, безбарвні гігроскопічні кристали. Розчиняється у воді, ацетоні. Одержують із молочної сироватки або синтетично. Найважливіший продукт обміну речовин живих організмів. У косметичній практиці її роль аналогічна іншим а-гідроксикислотам - вплив на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену. Відмінною з інших АГК дією М.к. є зд...
# CAS Номер: 110615-47-9
Лаурил глюкозид є одним з найкращих інгредієнтів, які можна використовувати в продуктах по догляду за шкірою та волоссям. Лаурил глюкозид є поверхнево-активною речовиною, отриманою з природних джерел. Це піноутворювач, який не тільки дає гарну піну, але також є ефективним миючим засобом. Знайдений у багатьох продуктах по догляду за шкірою, таких як миючі засоби, зволожувачі тощо, лаурилглюкозид також присутній у екологічно чистих пральних порошках. Окрім ніжного впливу на шкіру та волосся, лаурилглюкозид також піддається біологічному розклад...
# CAS Номер: 69-65-8
# CAS Номер: 61791-12-6
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
Ретиноїди (Вітамін А)
# CAS Номер: 79-81-2
Ретинілпальмітат (Retinyl Palmitate)
Ретинілпальмітат — це складний ефір ретинолу та пальмітинової кислоти (яку переважно отримують із пальмової олії). Візуально він являє собою прозову маслянисту рідину золотисто-жовтого кольору зі слабким специфічним запахом. У високих концентраціях речовина може частково кристалізуватися. Вона добре змішується з оліями, слабо розчиняється в спирті та є абсолютно нерозчинною у воді.
Головна технологічна перевага ретинілпальмітату — його вища стабільність порівняно з чистим ві...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 50-70-4
# CAS Номер: 51981-21-6
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 84696-21-9
ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА (Centella Asiatica) - щитолистник азіатський, багаторічна рослина сімейства парасолькових, що росте у воді та біля води, зустрічається в Індії, Китаї, Індонезії, Мадагаскарі, у Східній та Центральній Африці. Листя містить тритерпенові сапоніни, основний з них -азіатикозид, похідні тритерпенових кислот (азіатиновий, мадазіатиновий, центилової, центоілової та ін), вітамін С. Екстракт листя Ц.а. стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий об...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 9051-89-2
# CAS Номер: 90-64-2
Мигдальна кислота (Mandelic Acid)
Мигдальна кислота – це альфа-гідроксикислота (AHA), яка володіє всіма властивостями фруктових кислот. Вона також відома під назвами феноксігліколева кислота або амігдаликова кислота. Це безбарвна тверда кристалічна речовина, малорозчинна у воді, але добре розчинна в полярних органічних розчинниках, таких як спирти та діетиловий ефір, і погано розчиняється в бензолі та неполярних розчинниках.
Хімічно мигдальна кислота поєднує властивості спиртів і карбонових кислот. У природі вона...
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 9005-80-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
Пілінг піровиноградною кислотою призначений для розгладження ліній і зморшок, підтягування в’ялої шкіри, але також контролює жирність шкіри, зменшує розмір пор і пошкодження сонцем, включаючи актинічний кератоз.
Цей пілінг також можна використовувати на ділянці грудей і шиї, щоб зменшити тонкі лінії та зморшки.
Піровиноградна кислота (PA, CH3–CO–COOH) – це α-кетокислота, яка останнім часом привернула значну увагу завдяки своїм різноманітним кератолітичним, протимікробним і себостатичним властивостям, а також здатності стимулювати...
Відоме своїми антиоксидантними та протизапальними властивостями, дослідження показали, що колоїдне золото може проникати глибше в шкіру та виступати носієм для інших активних інгредієнтів. Це допомагає підвищити ефективність засобів по догляду за шкірою. Завдяки своїм заспокійливим і омолоджуючим властивостям колоїдне золото є ідеальним інгредієнтом для догляду за шкірою всіх типів, особливо чутливої. Медичні дослідження показали, що наночастинки золота можна використовувати для лікування раку, і було показано, що вони прискорюють процес заг...
# CAS Номер: 102783-01-7.
біс-пег-12 диметикон - це диметикон, блокований на кінцях із середнім вмістом 12 молей етиленоксиду.
PEL-SIL™ біс-ПЕГ-12 — це лінійний, 100% активний диметикон, який закінчується поліефірними групами ПЕГ-12. Він диспергується у воді та використовується там, де потрібні змащувальні властивості, м’якість і кондиціонування. Він використовується для створення пінистих дезінфікуючих засобів для рук на спиртовій основі, де він забезпечує зволоження, пом’якшення та змащення. Він знаходить застосування в інших товарах особистої гігієни та дома...








