Aestura Atobarrier 365 Hydro Soothing Cream Гідрозаспокійливий крем для обличчя
Назва:
Aestura Atobarrier 365 Hydro Soothing Cream
Бренди:
AESTURA 🇰🇷Категорії:
Крем для обличчяАктивні компоненти:
Кераміди
Вітамін Е
Силікони
УФ-фільтри
Формула:
Опис:
Заспокійливий крем Atobarrier365 Hydro Soothing Cream – це освіжаючий, швидкопоглинаючий гель-крем, розроблений для жирної та чутливої шкіри. Він забезпечує інтенсивне зволоження без жирного блиску та миттєво знижує температуру шкіри на 5,5°C для прохолодного, заспокійливого ефекту.
Легкий, протестований дерматологами гель-крем, який зволожує та заспокоює, не закупорюючи пори. Розроблений на основі Barrier Moisturizing Factors™, запатентованого комплексу AESTURA, який імітує природні зволожуючі фактори (NMF), він відновлює вологу та підтримує здоровий шкірний бар'єр – ідеально підходить для чутливої, жирної шкіри.
Склад:
Water, Propanediol, Glycerin, Phenyl Trimethicone, Methyl Trimethicone, 1,2-Hexanediol, Trehalose, Dicaprylyl Carbonate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Hydrogenated Lecithin, Hydrogenated Polyisobutene, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Cetearyl Alcohol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Stearate, Tromethamine, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Stearic Acid, Palmitic Acid, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Sorbitan Isostearate, Mannitol, Arginine, Serine, Sucrose, PCA, Citrulline, Glycogen, Histidine HCl, alanine, Tocopherol, Hydroxypropyl Bispalmitamide MEA, Threonine, Glutamic Acid, Myristic Acid, Arachidic Acid, Lysine HCl, Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, cholesterol, Silica.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
Сополімер стиролу/акрилату/метакрилату амонію — це полімер стиролу, метакрилату амонію та мономеру, що складається з акрилової кислоти, метакрилової кислоти або одного з їхніх простих ефірів.
Цей сополімер, виготовлений із стиролу, акрилатів і метакрилату амонію, є водостійким плівкоутворювачем. Він змішується з бутиленгліколем і лауретсульфатом натрію для створення єдиного матеріалу, який забезпечує адгезію та когезію, необхідні для використання в косметичних продуктах.
Сополімерні сполуки створюють водовідштовхувальну основу дл...
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 56-41-7
# CAS Номер: 74-79-3
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 57-88-5
# CAS Номер: 372-75-8
Цитрулін (під цитруліном завжди мається на увазі L-(+)-цитрулін) є альфа-амінокислотою. Цитрулін природним чином зустрічається в рослинах і тваринах.
У великих кількостях цитрулін міститься в соку рослин берези, вільхи, волоського горіха. Цитрулін також міститься в гарбузах. У печінці людини цитрулін утворюється з карбамілфофату та орнітину.
Цитрулін є проміжним продуктом циклу сечовини. Зазвичай він утворюється з L-орнітину та карбамоїлфосфату, причому орнітин-карбамоїлтрансфераза відщеплює його фосфатний залишок. Цитрулін вивод...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-86-0
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 26402-22-2
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 9003-27-4
# CAS Номер: 69-65-8
# CAS Номер: 544-63-8
МІРИСТИНОВА КИСЛОТА - тетрадеканова кислота, воскоподібна лускоподібна речовина. Практично не розчиняється у воді, розчиняється у бензолі, хлороформі, етанолі, ефірі, ацетоні. Насичена жирна кислота міститься в багатьох природних маслах і жирах. У косметиці використовується у складі жирів, олій, восків. Входить до складу деяких синтетичних напівпродуктів для косметики.
# CAS Номер: 57-10-3
# CAS Номер: 299-46-5
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 56-45-1
СЕРИН – амінокислота, використовується як зволожуючий компонент у косметичних емульсіях. Біологічна дія - імуномодулююча, що покращує структуру шкіри.
Серин — це маломолекулярна незамінна амінокислота, попередник гліцину, який бере участь у синтезі колагену. Він також входить до складу незамінних NMF (природних зволожуючих факторів), які запобігають трансепідермальній втраті води.
L-серин є невід’ємним компонентом певних фосфоліпідів (жирових сполук, наприклад, фосфатидилсерину), необхідних складових клітинних мембран. Фосфатидил...
# CAS Номер: 7631-86-9
КРЕМНІЯ ДІОКСИД (діоксид кремнію) - білий аморфний порошок з частинками сферичної або майже сферичної форми, абразивно-поліруючий і загущаючий компонент у зубних пастах, загусник для масляних систем. Має на шкіру та слизові оболонки сильну підсушуючу дію. Має більш м'який вплив на емаль зубів, ніж крейда. Покращує текстуру зубних паст, перешкоджає їх затвердінню (кальцинуванню). Д.к. може бути використаний у складі засобів догляду за шкірою: кремів, скрабів, пілінгів та пудр, - його абразивність легко контролюється. Добре зберігає матовість ...
# CAS Номер: 25668-09-7
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 77-86-1
# CAS Номер: 57-11-4
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 72-19-5
# CAS Номер: 818-61-1
Гідроксиетил акрилат Це загусник, що зазвичай саме цей компонент відповідає за густоту препарату. Утворюючи гель він як би потовщує продукт і заодно стабілізує компоненти всередині (щоб не розпадалися або не з'єднувалися у будь-які корисні компоненти). Не виявлено побічних ефектів від цього компонента. Його дуже легко використовувати в рідкій формі, він дає відчуття свіжості, за яким слідує ефект танення при контакті зі шкірою. Залишає відчуття бархатистої м'якості. Акрилатний кополімер - це загальний термін для синтетичних кополімерів двох ...
# CAS Номер: 99-20-7
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 153126-38-8
# CAS Номер: 84776-64-1
# CAS Номер: 9005-79-2
Глікоген — це полісахарид глюкози, цукру, який природним чином присутній в організмі, включаючи шкіру. Хоча його роль у стимулюванні клітин і передачі сигналів в організмі відома десятиліттями, лише нещодавно була з’ясована його роль у шкірі.
Як виявилося, глікоген, який природним чином міститься в шкірі та застосовується місцево, допомагає підтримувати та відновлювати цераміди, тип сфінголіпідів у бар’єрі вологи шкіри. Разом із підтримкою бар’єрного бар’єру глікоген допомагає забезпечити антиоксидантний захист від різних типів забрудн...
Біоміметична молекула кераміду, яка, як стверджується, так само ефективна, як і керамід 3, у зволоженні шкіри та підтримці її бар’єрної функції.
Переваги Hydroxypropyl Bispalmitamide MEA полягають у нижчій температурі плавлення і, отже, легшому рецептурі та кращій ціні, ніж у справжніх керамідів.
Ceramide PC-104 - керамід, отриманий з натуральних жирних кислот. Кераміди MacroCare мають нижчу температуру плавлення, ніж інші кераміди на ринку, і мають набагато привабливішу ціну. Ceramide PC-104 можна використовувати в широкому діап...



