VT Cosmetics PDRN Capsule Cream 100 Зволожуючий капсульний крем із ПДРН
Назва:
VT Cosmetics PDRN Capsule Cream 100
Бренди:
VT Cosmetics 🇰🇷Категорії:
Крем для обличчяАктивні компоненти:
Сквалан
Водорості
PDRN (полінуклеотиди)
Пептиди
Поліфеноли
Олії
Силікони
Пантенол (Вітамін В5)
Кераміди
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
Алое
Опис:
Зволожуючий капсульний крем з ПДРН VT Cosmetics PDRN Capsule Cream 100 підвищує пружність та еластичність, стимулює клітинну регенерацію, заспокоює подразнення та почервоніння. Освітлює тон та вирівнює колір обличчя, розгладжує зморшки. Засіб не містить ароматів, не залишає липкості і швидко вбирається, роблячи шкіру м'якою, сяючою та стійкою до зовнішніх подразників. Містить Phyto PDRN® Panax, пептиди, цераміди, аденозин, ніацинамід, азулен.
Склад:
Water, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycereth-26, Dipropylene Glycol, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Panthenol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Squalane, Glyceryl Glucoside, Carbomer, Arginine, Polyglyceryl-2 Stearate, C13-15 Alkane, Arachidyl Alcohol, Ammonium Acryloyldimethyl Taurate/VP Copolymer, Glyceryl Stearate, Psidium Guajava (Guava) Leaf Extract, Cetearyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Psidium Guajava Flower Extract, Behenyl Alcohol, C12-16 Alcohol, Arachidyl Glucoside, Tromethamine, Coccinia Indica Fruit Extract, Adenosine, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Palmitic Acid, Hydrogenated Lecithin, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, Xanthan Gum, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Powder, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Aloe Barbadensis Flower Extract, Corallina Officinalis Extract, Moringa Oleifera Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Butylene Glycol, Glucose, Panax Ginseng Root Extract, Sodium DNA, Dimethylsilanol Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Potassium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Ceramide NP, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Dimethylsilanol, Sodium Acetylated Hyaluronate, Polyglyceryl-10 Laurate, Tripeptide-1, Acetyl Tetrapeptide-2, Acetyl Tetrapeptide-5, Copper Tripeptide-1, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Pentapeptide-4, Hexapeptide-11, Hexapeptide-9, Palmitoyl Tripeptide-5, Ethylhexylglycerin
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 74-79-3
# CAS Номер: 661-19-8
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 194043-92-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 67762-27-0
Поліфеноли
# CAS Номер: 84775-52-0
# CAS Номер: 110-98-5 / 25265-71-8
Дипропіленгліколь являє собою діол або дві гідроксильні групи. Це алкоголь, і його родина включає багато таких, як поліетиленгліколь, бутиленгліколь, етиленгліколь тощо. Це безбарвна рідина без запаху, яка має високу температуру кипіння, плюсом є низька токсичність.
Гліколі є хорошими розчинниками, і ця група молекул має більшість якостей ідеального розчинника. Вони не реагують, мають вищу температуру кипіння, стабільні при кімнатній температурі. Він може диспергувати або розподіляти активні речовини чи пігменти рівномірно, однорідніст...
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 50-99-7
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 8002-43-5
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 57-10-3
# CAS Номер: 81-13-0
Hyaluronic acid має дві salt форми: sodium hyaluronate і potassium hyaluronate. Гіалуронати натрію і калію -солі гіалуронової кислоти, що володіють подібними з кислотою властивостями, тобто. здатність нормалізувати водний баланс клітин шкіри. Добре переносяться шкірою. Використовуються в косметичних виробах як гелеутворюючі компоненти, але в першу чергу служать для поповнення в тканинах тканин дефіциту гіалуронової кислоти, біологічний синтез якої порушується в міру старіння організму, а також під впливом інших факторів. Нетоксичні.
Гі...
# CAS Номер: 9007-49-2
ДНК натрію діє глибоко в шкірі, допомагаючи підтримувати її здоров’я та сприяючи формуванню більш чіткого контуру обличчя.
Походження та особливості інгредієнта
Дезоксирибонуклеїнова кислота (ДНК), екстрагована з тканин гонад самців осетрових риб, проходить очищення, деполімеризацію та нейтралізацію іонами натрію. У такому вигляді вона виступає біологічно активним функціональним інгредієнтом — Sodium DNA.
Дослідження цього компонента почалося в межах експериментів у Росії, де шукали ефективн...
# CAS Номер: 9067-32-7
гіалуронова кислота, натрієва сіль, компд. з диметилсиландіолом
# CAS Номер: 111-01-3
# CAS Номер: 112-92-5
# CAS Номер: 77-86-1
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 90045-98-0
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
# CAS Номер: 9004-61-9
# CAS Номер: 97593-45-8
ОЛІЯ МОРИНГИ-жирна олія з насіння африканського дерева моринги олійної (Moringa oliefera). Отримують механічним пресуванням. Прозора рідина від блідо-жовтого до жовтого кольору, зі слабким горіховим запахом. Частково застигає при температурі 20 °С. Стійко до окиснення. Містить до 80% олеїнової кислоти. Швидко вбирається у шкіру, пом'якшуючи, живлячи та повертаючи їй еластичність, попереджає старіння. Сприяє розгладжуванню зморшок та усунення пігментних плям. Чи не залишає відчуття липкості. Добре вбирає та утримує аромати. Використовується д...
# CAS Номер: 63148-62-9
ВІНІЛДИМЕТИКОН - сополімер силоксану та вінілового полімеру. Плівкоутворюючий компонент м'якої текстури із захисними та водовідштовхувальними властивостями, сумісний із багатьма косметичними інгредієнтами. Використовується в лаках для волосся, манікюрних лаках, захисних кремах та ін. Кроссполімер диметикон є тип силікону. Силікони - це синтетичні полімери, що складаються з повторюваних ланок силоксан (елементарний кремній і кисень), тому силікони також можуть називатися полісілоксанов. Часто терміни «силікон» і «кремній» помилково використов...
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 153126-38-8
# CAS Номер: 90045-38-8
Гіалуронова кислота
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 6683-19-8
# CAS Номер: 49557-75-7
Palmitoyl tripeptide-1 – це синтетичний пептид, пов’язаний із жирною кислотою, який може допомогти відновити видимі пошкодження шкіри та зміцнити підтримуючі елементи шкіри. Його класифікують як «пептид-повідомник» через його здатність «вказувати» шкірі, як виглядати краще, зокрема щодо зменшення ознак пошкодження сонцем, таких як зморшки та груба текстура. Деякі дослідження показали, що цей пептид має подібні переваги проти старіння, ніж ретинол. (Ви можете використовувати обидва інгредієнти для ще більшої користі.)
Пальмітоїл трипеп...
Exsymol DSH CN використовується як анти-старіння (профілактика) і регенерація (відновлення), що стимулює клітини епідермісу для забезпечення кращого зволоження та захисту, діє на клітини дерми, забезпечуючи ефект наповнення. Використовується для зволоження, запобігання зневодненню та негайного комфорту для довготривалого ефекту від потенціалізованої та стабілізованої гіалуронової кислоти HPM.
Гарбуз, загальна назва Cucurbita pepo, широко доступний у всьому світі. Його м’якоть, як і насіння, дуже корисні як внутрішньо, так і місцево. Насіння зазвичай екстрагують, а гідролізований білковий екстракт використовують у багатьох різних видах засобів по догляду за шкірою. Він містить такі жирні кислоти, як олеїнова кислота, пальмітинова кислота, ліноленова кислота, каротин, аураксантин і сквален.
Вважається, що екстракт гарбузового насіння містить більше 100 поживних речовин. Він також містить вітаміни А т...
Доведено, що пептид ефективно підвищує пружність і еластичність шкіри. Стимулює вироблення колагену, зменшує тонкі лінії та зморшки. Освітлює колір обличчя. Бореться з ознаками старіння та підвищує здатність утримувати воду.
Гексапептид-11 зменшує появу тонких ліній і зморшок, що робить його чудовим доповненням до всіх видів засобів по догляду за шкірою та засобів проти старіння. Він має унікальний набір амінокислот, які дозволяють йому маніпулювати рівнем колагену та підвищувати еластичність шкіри. Тому його можна використовувати як д...
Плід гуави містить вітаміни, мінерали, рутин, кверцетин, галлову кислоту, еллагову кислоту, катехін і епікатехін, бета-ситостерин, урозолову кислоту. Листя гуави містять каріофіллен, пераселінен, флавоноїди, такі як ситостерин, трітерпеноїди і дубильні речовини. Екстракт плодів гуави - рідина світло-бурштинового кольору. Плоди і листя гуави містять вітаміни і флавоноїди, які діють як антиоксиданти. Антиоксидант не тільки бореться з вільними радикалами, а й захищає шкіру і продукт від шкідливого впливу кисню. Що стосується продуктів, це може ...
# CAS Номер: 820959-17-9
Пептид із чотирьох амінокислот, який, як стверджується, зменшує набряклість мішків під очима завдяки своїм протинабряковим і антиглікаційним ефектам.
Синтетичний пептид, який заспокоює, розгладжує, зволожує та підвищує пружність при нанесенні на шкіру. Вважається, що його заспокійливі властивості зменшують набряклість під очима через накопичення рідини, наприклад від алергії (що не те саме, що мішки під очима, які виникають через жирові подушечки під шкірою, що вислизають з місця). Цей пептид також вважається, що перериває процес у шкі...











