cucurbita pepo (pumpkin) seed oil

Назва інгредієнта:

cucurbita pepo (pumpkin) seed oil

Рівень безпеки:

Безпечно

Основні функції:

Емолент

Рівень EWG:

01

Активні компоненти:

Олії
Опис

Опис

Гарбуз, загальна назва Cucurbita pepo, широко доступний у всьому світі. Його м’якоть, як і насіння, дуже корисні як внутрішньо, так і місцево. Насіння зазвичай екстрагують, а гідролізований білковий екстракт використовують у багатьох різних видах засобів по догляду за шкірою. Він містить такі жирні кислоти, як олеїнова кислота, пальмітинова кислота, ліноленова кислота, каротин, аураксантин і сквален.

Вважається, що екстракт гарбузового насіння містить більше 100 поживних речовин. Він також містить вітаміни А та С, фруктові ферменти та альфа-гідроксикислоти – деякі з них. Екстракт насіння швидко вбирається в шкіру, і вважається, що вони збільшують вироблення колагену. Зміцнює структуру шкіри та допомагає відновити пошкоджену або зневоднену шкіру. Він також відлущує та забезпечує більш гладкий і яскравий колір обличчя.

Екстракт насіння Cucurbita pepo походить із виду гарбуза, який є дуже хорошим джерелом антиоксидантних картеноїдів і вітаміну Е. Екстракт насіння гарбуза та олія насіння гарбуза також є чудовим джерелом незамінних жирних кислот (включаючи лінолеву кислоту) і цинку. Це чудовий рослинний екстракт без запаху, який можна побачити в косметиці.

Олія гарбузова - невисихаюча жирна олія з насіння гарбуза звичайного (Cucurbita реро), гарбуза великого (Cucurbita maxima), гарбуза мускатного (Cucurbita moschata). Рідина від зеленувато-коричневого до червоно-коричневого кольору з характерним приємним запахом і смаком. До складу Т.М. входять фосфоліпіди, токофероли, каротиноїди, флавоноїди, вітаміни В2, С, Р, РР, насичені, ненасичені та поліненасичені жирні кислоти. 1.м. має антиоксидантну дію, відновлює функцію клітинних мембран, діє на структуру епітеліальних тканин, стимулює трофічні та обмінні процеси в тканинах, має бактеріостатичну дію. У медицині застосовують при лікуванні опіків, парадонтитів та гінгівітів. У косметиці широко використовується в засобах догляду за шкірою, особливо за сухою і в'яне.

Тематичні статті

Тематичні статті

Користь олії ши для шкіри та волосся

Користь олії ши для шкіри та волосся

Олія ши, або ж олія каріте добувається з горіхів дерева каріте, яке росте в Західній Африці, і тисячоліттями використовується в традиційній африканській медицині та косметиці. Європейці звернули на не...

Останні продукти з цим інгредіентом

Останні продукти з цим інгредіентом

TIRTIR Ice-Cooling Toner Pack Pads
TIRTIR Ice-Cooling Toner Pack Pads
Tirtir 🇰🇷Очищувальні пади

Центелла азіатськa

Зелений чай

Силікони

Пребіотики/пробіотики/ферменти

AHA кислоти

Олії

Кофеїн

Ніацинамід (вітамін В3)

Гіалуронова кислота

ACURE Brightening glowing serum
ACURE Brightening glowing serum
Acure 🇺🇸Сироватка для обличчя

Олії

Алерген

VT Cosmetics PDRN Capsule Cream 100
VT Cosmetics PDRN Capsule Cream 100
VT Cosmetics 🇰🇷Крем для обличчя

Водорості

PDRN (полінуклеотиди)

Гіалуронова кислота

Пептиди

Поліфеноли

Силікони

Олії

Кераміди

Пантенол (Вітамін В5)

Ніацинамід (вітамін В3)

Алое

Сквалан

Drunk Elephant Bouncy Bright Facial
Drunk Elephant Bouncy Bright Facial
Drunk Elephant 🇺🇸Маска для обличчя

HCA кислоти

Гриби

Сквалан

Омега жирні кислоти

Азелаїнова кислота

Вітамін Е

Пребіотики/пробіотики/ферменти

Олії

Корінь солодки

Вітамін С

Кераміди

Ніацинамід (вітамін В3)

Гіалуронова кислота

BHA Саліцилова кислота

Medicube AGE-R Vita K Refining Cream Jumbo
Medicube AGE-R Vita K Refining Cream Jumbo
Medicube 🇰🇷Крем для тіла

Центелла азіатськa

Вітамін С

УФ-фільтри

Вітамін Е

Ретиноїди (Вітамін А)

Силікони

Олії

Колаген

Кераміди

Кофеїн

Ніацинамід (вітамін В3)

Пантенол (Вітамін В5)

BHA Саліцилова кислота

By Wishtrend Pore Smoothing Bakuchiol Serum
By Wishtrend Pore Smoothing Bakuchiol Serum
By Wishtrend 🇰🇷Сироватка для обличчя

Вітамін Е

Бакучіол

Зелений чай

Силікони

Олії

AHA кислоти

Кофеїн

Пептиди

Ніацинамід (вітамін В3)

Dermalogica Daily Milkfoliant
Dermalogica Daily Milkfoliant
Dermalogica 🇺🇸Ензимна пудра

Вітамін Е

Ретиноїди (Вітамін А)

Пребіотики/пробіотики/ферменти

Олії

AHA кислоти

Глина

Гіалуронова кислота

УФ-фільтри

Medi-Peel Peptide 9 Vitanol Cream Pro
Medi-Peel Peptide 9 Vitanol Cream Pro
Medi-Peel 🇰🇷Крем для обличчя

Водорості

Вітамін С

Вітамін Е

Омега жирні кислоти

Ретиноїди (Вітамін А)

Колаген

Олії

Пребіотики/пробіотики/ферменти

AHA кислоти

Пептиди

Пантенол (Вітамін В5)

Ніацинамід (вітамін В3)

Гіалуронова кислота

BHA Саліцилова кислота

Fraijour Yuzu Honey Anti-Mela Capsule Mask
Fraijour Yuzu Honey Anti-Mela Capsule Mask
Fraijour 🇰🇷Маска для обличчя

Вітамін С

Прополіс / мед

Вітамін Е

Поліфеноли

Олії

Корінь солодки

Пантенол (Вітамін В5)

Ніацинамід (вітамін В3)

Гіалуронова кислота

Алое

Avene Hydrance Aqua Gel
Avene Hydrance Aqua Gel
Avene 🇫🇷Крем для обличчя

Вітамін Е

Гіалуронова кислота

Силікони

Олії

AHA кислоти

Сквалан

Missha Signature M Real Complete BB Cream SPF30/PA++
Missha Signature M Real Complete BB Cream SPF30/PA++
Missha 🇰🇷BB-крем

Гриби

Вітамін С

Вітамін Е

Омега жирні кислоти

Зелений чай

Силікони

Олії

Колаген

Корінь солодки

Кераміди

Пептиди

Гіалуронова кислота

Сквалан

Fraijour Yuzu Honey Capsule Eye Cream
Fraijour Yuzu Honey Capsule Eye Cream
Fraijour 🇰🇷Крем для очей

Вітамін С

Прополіс / мед

Вітамін Е

Поліфеноли

Силікони

Олії

Корінь солодки

Кераміди

Ніацинамід (вітамін В3)

Гіалуронова кислота

Алое

Isntree C-Niacin Toning Ampoule
Isntree C-Niacin Toning Ampoule
IsNtree 🇰🇷Сироватка для обличчя

Вітамін С

Вітамін Е

Поліфеноли

Олії

Корінь солодки

Пантенол (Вітамін В5)

Ніацинамід (вітамін В3)

Алое

Гіалуронова кислота

Відгуки

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.