Shiseido Ultimune Power Infusing Serum Антивікова сироватка для обличчя
Назва:
Shiseido Ultimune Power Infusing Serum
Бренди:
Shiseido 🇯🇵Категорії:
Сироватка для обличчяАктивні компоненти:
Олії
Гриби
УФ-фільтри
Вітамін Е
Силікони
Формула:
Опис:
Покращена формула створена на основі понад 30 років досліджень та натхненна новим провідним світовим відкриттям щодо природного захисту шкіри від старіючих клітин. Ця проактивна сироватка містить ексклюзивну запатентовану ферментовану камелію+ (3), збагачену японською біотехнологією. Поглинаючись 30 мільйонами поверхневих клітин (4), вона зміцнює вологостійкий бар'єр та зменшує видимі ознаки старіння. Розроблена для всіх типів шкіри, включаючи чутливу. Запатентована ферментована камелія+, отримана за допомогою японського процесу біоферментації, допомагає активувати певні захисні клітини* з вродженою пам'яттю. Ці захисні клітини швидко виявляють та знищують старі клітини, перш ніж вони зможуть прискорити процес старіння шкіри. 4 додаткові екстракти камелії для максимального покращення стану шкіри.
Склад:
WATER(AQUA/EAU)・GLYCERIN・BUTYLENE GLYCOL・ALCOHOL DENAT.・DIMETHICONE・DIGLYCERIN・PEG/PPG-17/4 DIMETHYL ETHER・PEG-8・ISODECYL NEOPENTANOATE・TREHALOSE・ammonium acryloyldimethyltaurate/beheneth-25 methacrylate crosspolymer・PEG-14M・TOCOPHERYL ACETATE・PEG/PPG-14/7 DIMETHYL ETHER・PHYTOSTERYL/OCTYLDODECYL LAUROYL GLUTAMATE・ROSA DAMASCENA FLOWER WATER・ECTOIN・XYLITOL・LAURYL BETAINE・ORIGANUM MAJORANA LEAF EXTRACT・HYDROXYPROLINE・CAMELLIA JAPONICA SEED OIL・CAMELLIA JAPONICA FLOWER EXTRACT・HOUTTUYNIA CORDATA EXTRACT・SODIUM CARBOXYMETHYL BETA-GLUCAN・CAMELLIA JAPONICA LEAF EXTRACT・CAMELLIA JAPONICA SEED EXTRACT・LACTOBACILLUS/HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER FERMENT FILTRATE・IRIS FLORENTINA ROOT EXTRACT・GANODERMA LUCIDUM (MUSHROOM) STEM EXTRACT・TRIETHYLHEXANOIN・ ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATES CROSSPOLYMER・ALCOHOL・DISODIUM EDTA・POTASSIUM HYDROXIDE・ SILICA・ISOCETETH-10・LINALOOL・SODIUM METABISULFITE・CITRONELLOL・ ASPERGILLUS FERMENT・BHT・SODIUM BICARBONATE・TOCOPHEROL・PHENOXYETHANOL・CHLORPHENESIN・SODIUM BENZOATE・FRAGRANCE (PERFUME)
Схожі за складом (аналоги)







Аналіз складу
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 64-17-5
# CAS Номер: 64-17-5
ДЕНАТУРОВАНИЙ СПИРТ (денатурат) - етиловий спирт, що містить спеціальні добавки, що зумовлюють його неприємний запах і смак і роблять його непридатним для споживання. Зокрема, спирт вводять барвники, що надають йому синьо-фіолетове забарвлення. У косметиці Д.С. використовується як розчинник і для виробництва парфумерних та косметичних виробів. У кожній країні є свої обмеження та норми на концентрацію дозволеного Д.С. залежно від речовини, що денатурує. Список денатуруючих речовин також свій у кожній країні.
Спеціально денатурований (SD...
# CAS Номер: 128-37-0
БУТІЛГІДРОКСІТОЛУОЛ - 2,6-Ді-трет-бутил-п-крезолу або іонол, ліпофільна органічна речовина, «іонол» білий кристалічний порошок з дуже слабким запахом, не розчинний у воді, але розчинний у жирах та оліях. Термостійок. Не впливає на запахи основних компонентів. Синтетичний антиоксидант, близький за своїми властивостями до бутилгідроксіанізолу. Застосовується в косметичних засобах, що мають жирову фазу, у харчовому виробництві.
BHT звинувачують у тому, що він є ендокринним руйнівником і має токсичну дію на печінку, нирки та легені в екстр...
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 104-29-0
# CAS Номер: 106-22-9 / 26489-01-0 / 1117-61-9 / 7540-51-4
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
Isoceteth-10 - це поліетиленгліколевий ефір ізоцетилового спирту.
Isoceth-10 - це речовина, яка використовується в косметичних рецептах. Isoceth-10 діє як емульгатор (змінює міжфазний натяг рідин, таких як вода та олія, щоб їх можна було змішувати разом) і поверхнево-активна речовина.
Ізоценет(и) — поліоксиетиленові ефіри ізоцетилового спирту (для порівняння див.: лаурет як поліоксиетиленовий ефір лаурилового спирту; стеарет як поліоксиетиленовий ефір стеарилового спирту та інші).
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 9004-74-4
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 7631-86-9
КРЕМНІЯ ДІОКСИД (діоксид кремнію) - білий аморфний порошок з частинками сферичної або майже сферичної форми, абразивно-поліруючий і загущаючий компонент у зубних пастах, загусник для масляних систем. Має на шкіру та слизові оболонки сильну підсушуючу дію. Має більш м'який вплив на емаль зубів, ніж крейда. Покращує текстуру зубних паст, перешкоджає їх затвердінню (кальцинуванню). Д.к. може бути використаний у складі засобів догляду за шкірою: кремів, скрабів, пілінгів та пудр, - його абразивність легко контролюється. Добре зберігає матовість ...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
# CAS Номер: 87-99-0
# CAS Номер: 1310-58-3
Гідроксид калію - сильний луг (їдкий калій), біла тверда речовина. Лужний компонент у кремах для рук, засобах для догляду за нігтями, препаратах для гоління, милі та ін. У високих концентраціях викликає подразнення та почервоніння шкіри. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/009 та ТР ТС 009/2011 використовується з обмеженнями: у концентрації до 5% у засобах для пом'якшення нігтьових кутикул з обов'язковою вказівкою у маркуванні «Містить луг. Уникати потрапляння у вічі. Може викликати сліпоту. Зберігати у недоступному для дітей місці»; у концентр...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 99-20-7
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 8007-01-0 / 93334-48-6 / 84696-47-9 / 84604-12-6 / 90106-38-0 / 84604-13-7 / 92347-25-6
Гідроксипролін є основним компонентом білка колагену. Гідроксипролін і пролін відіграють ключову роль у стабільності колагену. Гідроксипролін міститься в кількох білках, крім колагену. З цієї причини вміст гідроксипроліну використовувався як індикатор для визначення кількості колагену та/або желатину. Багаті гідроксипроліном глікопротеїни також містяться в клітинних стінках рослин.
Гідроксипролін має потенціал для зменшення тонких ліній і зморшок при місцевому застосуванні, а також допомагає збільшити проникнення в шкіру інших інгредіє...
Ganoderma Lucidum Stem Extract - це грибковий екстракт, отриманий із стебла глянцевого лакового фарфору (Ganoderma lucidum). Гриб є глобально поширеним деревним сапробіонтом, який зустрічається в основному в дубових та інших листяних лісах. За своїм зовнішнім виглядом гриб нагадує капелюшок, покриту темно-червоним лаком.
В Азії блискучий лаковий гриб століттями цінувався як лікарський гриб і досі вважається символом щастя та безсмертя. У Китаї його називають Ling Zhi, що означає «гриб безсмертя». У цій країні також цей дивовижний гриб ...
МАЙОРАН САДОВИЙ (Majorana hortensis або Origanum majorana) - напівчагарник сімейства губоцвітих, поширений у середземноморських регіонах та субтропічних зонах. У квітках, листі та плодах М. міститься ефірна олія - жовта рідина з приємним пряно-камфорним запахом. У складі олії виявлено терпінеол, борнеол, гераніол та інші запашні речовини, пектинові, дубильні та бактерицидні речовини. Олія застосовується у парфумерних композиціях, харчових ароматизаторах. Сильний антисептик. Склад екстракту листя подібний до складу ефірної олії: терпінеол, бо...
Екстракт квітів камелії японської, також відомий як цубакі, він утворює на шкірі шар, який утримує вологу. Він також захищає шкіру від пошкоджень, спричинених забрудненням. Це багате джерело антиоксидантів, вітамінів, фітосквалену та жирних кислот Омега-6. Ці інгредієнти можуть покращити стан шкіри, наприклад антиоксидантний захист і зволожуючі властивості. Camellia japonica володіє ліпідами, які мають чудові пом'якшувальні та зволожуючі властивості. Омега-6 жирні кислоти, присутні в олії камелії японської, ідеально підвищують зволоження шкі...
# CAS Номер: 9050-93-5
Карбоксиметилбетаглюкан натрію є зв’язуючим агентом і агентом, що збільшує в’язкість, який використовується в косметиці та засобах особистої гігієни завдяки його додатковим властивостям, які дозволяють йому заспокоювати роздратовану шкіру, підтримувати власну антиоксидантну активність шкіри, захищати шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища та допомагати шкірі відновлюватися. утримувати вологу. Він також відомий як ранозагоювальний засіб.
Відповідно до досліджень, проведених у Флоренції, Італія та опублікованих у журналі Де...
Фітостерил або октилдодециллауроилглутамат — це пластинчаста рідина, яка має шкірний ліпідний матеріал. Це складний ефір, отриманий з амінокислоти - глутамінової кислоти. Він прослизає між клітинами шкіри і діє як «цегла». Він природним чином міститься у верхніх шарах шкіри і діє як бар’єр.
Фітостерил/октилдодециллауроіл глутамат використовується як пом’якшувальний засіб і засіб для кондиціонування шкіри в косметичних продуктах. Як згадувалося раніше, він заповнює проміжки між клітинами шкіри в епідермісі та утворює більш міцну структу...
# CAS Номер: 15625-89-5
Aristoflex HMB (INCI: Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer) — полімерний емульгатор, сумісний з великою кількістю масел і поверхнево-активних речовин.
Aristoflex® HMB є гідрофобно модифікованим синтетичним полімером, який використовується як гелеутворювач для водних систем і як текстуратор або загусник для емульсій масло-у-воді. Полімер попередньо нейтралізований, простий у використанні та забезпечує рецептури з чудовою продуктивністю, що відповідає чудовій стабільності навіть за відсутності додатковог...
# CAS Номер: 61419-46-3
Диметиловий ефір PEG/PPG-14/7 — це сополімер, отриманий шляхом взаємодії 14 молей етиленоксиду з 7 молями пропіленоксиду, блокованого диметиловим ефіром.
Reaqua 147 є полімером метилетиленоксиду та диметилового ефіру етиленоксиду. Має тривалий зволожуючий ефект, покращує відчуття шкіри та зменшує липкість, сприяє проникненню та поглинанню, а також використовується як кондиціонер для шкіри та пом’якшувач у косметиці. Використовуються агенти та пенетранти.
Диметиловий ефір PEG/PPG-17/4 – це синтетичний полімер, який використовується переважно завдяки своїм пом’якшувальним властивостям. Він допомагає пом’якшити та розгладити шкіру, забезпечуючи шовковисте відчуття. Він також відомий своєю здатністю покращувати текстуру засобів, забезпечуючи гарне розподілення та поглинання.
Різні народні назви гібіскуса Сабдарифи: розель, червоний щавель, ямайський щавель, індійський щавель та гвінейський щавель. Він належить до родини мальвових. Трав'янисті, однорічні або дворічні рослини виростають до 16 футів заввишки. Стебло міцне; листя темно-зелене, овальне, чергове, просте або розділене на три частки; квіти ростуть поодиноко та пазушно, зазвичай червоного кольору.
Гібіскус Сабдарифа, здається, походить з Центральної Америки та був завезений у різні тропічні регіони. Ця рослина зараз культивується в кожному субтропі...







