Instytutum Transforming Melting Cleanser Очищувальна емульсія для обличчя
Назва:
Instytutum Transforming Melting Cleanser
Бренди:
Instytutum 🇨🇭Категорії:
Гідрофільний бальзамАктивні компоненти:
Бакучіол
Олії
Вітамін Е
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
Гіалуронова кислота
Опис:
Насичений бальзам тане на шкірі й перетворюється на легку олію. Під час взаємодії з водою стає шовковистою емульсією, миттєво розчиняє й видаляє макіяж і мікрочастинки бруду, а також очищає закупорені пори, не висушуючи шкіру та не спричиняючи неприємного відчуття стягнутости. Шкіра глибоко очищається, стає м’якою і сяючою. До складу входять бакучіол, який відновлює шкіру й поліпшує її текстуру, гіалуронова кислота, що зволожує шкіру та робить її еластичнішою, а також вітамін E, провітамін B5 та алантоїн, які заспокоюють шкіру й підсилюють її захисні функції.
Склад:
HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, GLYCERIN, AQUA/WATER/EAU, DICAPRYLYL ETHER, POLYGLYCERYL-10 MYRISTATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, TOCOPHERYL ACETATE, BAKUCHIOL, PANTHENOL, SODIUM HYALURONATE, BISABOLOL, ALLANTOIN, TOCOPHEROL, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM), ETHYLHEXYL GLYCERIN, PANTOLACTONE, CITRIC ACID.
Схожі за складом (аналоги)
Аналіз складу
# CAS Номер: 97-59-6
АЛЛАНТОЇН - 5-уреїдогідантоїн, безбарвна кристалічна речовина. Розчинний у гарячій воді. Отримують синтетично шляхом взаємодії сечової та дихлороцтової кислот при нагріванні. Потужний антирритант, популярний косметичний інгредієнт через його ефективність та невисоку ціну. Не токсичний, ефективний у низьких концентраціях. Має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів. А. має виражену дію на регенерацію клітин шкіри, стимулює...
# CAS Номер: 23089-26-1
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 629-82-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 8001-21-6
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 122-99-6
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
# CAS Номер: 8007-69-0
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...







