Syoss Intense Plex LEAVE-IN SERUM Незмивна сироватка для пошкодженого волосся
Назва:
Syoss Intense Plex LEAVE-IN SERUM
Бренди:
Syoss 🇩🇪Категорії:
Сироватка для волоссяАктивні компоненти:
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
Силікони
Алерген
Опис:
Глибоко доглядаюча формула з 10% Plex-Bond-Complex зміцнює ваше волосся зсередини. Для красивого та здорового вигляду волосся зсередини.
Склад:
AQUA, DIMETHICONE, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, LAURETH-4, ISOPROPYL MYRISTATE, HYDROXYOCTANONE, BETAINE, CETRIMONIUM CHLORIDE, QUATERNIUM-87, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PARFUM (FRAGRANCE), PHENOXYETHANOL, DISTEAROYLETHYL HYDROXYETHYLMONIUM METHOSULFATE, ISOPROPYL ALCOHOL, QUATERNIUM-91, METHYLPARABEN, PROPYLENE GLYCOL, CETRIMONIUM METHOSULFATE, PANTHENOL, LAURETH-23, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, CITRIC ACID, CITRONELLOL, TETRAMETHYL ACETYLOCTAHYDRONAPHTHALENES, LIMONENE, SODIUM SALICYLATE, LINALYL ACETATE, LINALOOL, DIMETHYL PHENETHYL ACETATE, TRIMETHYLCYCLOPENTENYL METHYLISOPENTENOL, VANILLIN
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 17301-53-0
БЕГЕНТРИМОНІУМ ХЛОРИД - четвертинне амонійне з'єднання для виробництва кремоподібних бальзамів-кондиціонерів та засобів додаткового догляду за волоссям. Адсорбується на волоссі, не залишаючи видимої плівки, має чудову кондиціонуючу дію. Як активна речовина рекомендується для догляду за пошкодженим волоссям і волоссям, що важко піддається укладання, значно покращує їх стан. Торгова назва Genamin @ KDMP. Хлорид бегентрімонію вважається токсичним у концентраціях 0,1% і вище, і підозрюється, що він викликає подразнення шкіри та очей.
Хлори...
# CAS Номер: 118-58-1
# CAS Номер: 107-43-7
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 112-02-7
# CAS Номер: 65060-02-8
Метосульфат цетрімонію не є сульфатом, тому його поверхнево-активні властивості відносно дуже м’які.
М'які четвертинні амонієві сполуки. Різноманітність інгредієнтів, які сильно притягують волосся. Створює тимчасову гладку поверхню, яка дозволяє гребінцям легше ковзати по волоссю. Забезпечує згущення, пом'якшення та кондиціонування. Антимікробний, антистатичний, емульгуючий, кондиціонуючий засіб для волосся та поверхнево-активна речовина.
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 106-22-9 / 26489-01-0 / 1117-61-9 / 7540-51-4
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 101-86-0
# CAS Номер: 9004-62-0
# CAS Номер: 67-63-0
# CAS Номер: 110-27-0
ІЗОПРОПІЛМИРІСТАТ - складний ефір ізопропілового спирту та міристинової кислоти. Прозора безбарвна рідина із низькою в'язкістю. Дозволяє отримувати низьков'язкі емульсії, які добре вбираються у шкіру. Широко використовується жировий та пом'якшувальний компонент у косметиці. Належить до комедогенних речовин. Нітродіетаноламіни, що часто присутні у вигляді домішок у косметичній сировині, вибірково впливають на І., багаторазово збільшуючи його трансепідермальну проникність. Разом з І. шкірою можуть абсорбуватися і нітрозоаміни, речовини особлив...
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 99-76-3
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 122-99-6
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
# CAS Номер: 121-33-5
Етилванілін - це фенольна сполука, заміщена з утворенням етилваніліну. Як випливає з назви, це дрібний білий або жовтуватий кристалічний порошок. Його можна вважати синтетичним ванільним ароматизатором. Він має трохи сильніший смак ванілі, ніж сам ванілін.
Ароматизатори дуже корисні в косметиці, як і в інших категоріях, таких як хлібобулочні, молочні чи кондитерські вироби. У косметиці їх можна використовувати для маскування неприємного запаху будь-якого з інгредієнтів або для надання однорідного аромату продукту. Аромат є фактором, че...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 1020103-28-9
Новий дибегензил імідазоліній продукт Quaternium-91 забезпечує кондиціонування волосся, пом’якшення волосся, доставку вітаміну Е та захист кольору волосся.
Ді-алкіл-імідазолін-четвертинники широко використовуються як пом’якшувачі тканин у промисловості та для домашнього використання в циклі полоскання пральних машин. Вони надають тканинам відчуття пухнастості, м’якості, адсорбуючи на них гідрофобні групи, спрямовані від волокна.
# CAS Номер: 115-95-7
Ліналілацетат — безбарвна рідина зі свіжим квітковим запахом лаванди. Він ідеально підходить для використання в ароматизаторах і ароматизаторах.
Ліналілацетат – це ароматична хімічна речовина, яка зазвичай виглядає як прозора рідина з солодким квітково-зеленим ароматом. Ця сполука є компонентом деяких наших ароматичних сумішей.
Ліналілацетат можна синтезувати для промисловості з оцтової кислоти та ліналоолу, однак він також зустрічається в природі в таких рослинах, як кардамон, шавлія та лимон, і є головним компонентом ефірних ол...
# CAS Номер: 54464-57-2 / 54464-59-4 / 68155-66-8 / 68155-67-9
Тетраметилацетилоктагідронафталіни в основному використовуються як ароматизатори в косметиці та засобах особистої гігієни. Він надає продуктам приємний аромат і покращує загальний досвід користувача. Він не має прямих переваг для догляду за шкірою.
Тетраметилацетилоктагідронафталіни (назва за Міжнародною номенклатурою косметичних інгредієнтів (INCI)) — синтетичний кетоновий ароматизатор, також відомий як OTNE (хімічна абревіатура для Octahydrotetramethyl Acetophenone) і під іншими комерційними назвами, такими як: Iso E Super, Iso Gamma...
# CAS Номер: 151-05-3
Dimethyl Benzyl Carbinyl acetate (номер CAS 151-05-3) є інгредієнтом, який використовується в парфумах.
Dimethyl Benzyl Carbinyl acetate використовується для додання солодкості та пікантності з фруктовими, рожевими, лавандовими та свіжими нотами. Використовується в милі та косметиці.
Триметилциклопентенилметилізопентенол (Ебанол) – це синтетична ароматична сполука, що використовується в косметиці. Він є регульованим алергеном у Європі.
# CAS Номер: 7019-19-4
Гідроксиоктанон покращує зволоження шкіри, притягуючи вологу, запобігаючи сухості, лущенню та покращуючи гладкість, пружність та водний бар'єр шкіри, часто поєднуючи його з іншими зволожувачами, такими як гіалуронова кислота, для кращої ефективності. Це зволожувач, який притягує воду до поверхні шкіри, роблячи її м'якшою та еластичнішою, борючись із зневодненням.




