Redken Acidic Bonding Concentrate Leave-in treatment зміцнюючий незмивний догляд
Назва:
Redken Acidic Bonding Concentrate Leave-in treatment
Бренди:
Redken 🇺🇸Категорії:
Сироватка для волоссяАктивні компоненти:
AHA кислоти
Силікони
Алерген
Опис:
Боріться з видимими пошкодженнями протягом 1 року за 1 використання* за допомогою відзначеної нагородами професійної лінійки для відновлення зв'язків Acid Bonding Concentrate від Redken. Redken Acidic Bonding Concentrate Leave In Conditioner Treatment забезпечує термозахист до 230 градусів, розгладжує, приборкує кучерявість, додає блиску та інтенсивно кондиціонує, допомагаючи зменшити ламкість волосся.
Цей незмивний засіб для балансування pH спеціально розроблений з кислим pH, щоб допомогти захиститися від потенційних негативних наслідків, які можуть бути спричинені фарбуванням волосся, освітленням та термоукладанням. Результат? Волосся, яке виглядає та відчувається здоровим!
Склад:
AQUA / WATER / EAU, DIMETHICONE, CETEARYL ALCOHOL, AMODIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, POLYQUATERNIUM-37, DIMETHICONOL, PARFUM / FRAGRANCE, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, TRIDECETH-5, STEARETH-20, CETYL HYDROXYETHYLCELLULOSE, GLYCERIN, CITRIC ACID, LIMONENE, PPG-1 TRIDECETH-6, TRIDECETH-10, SODIUM HYDROXIDE, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, SORBITAN OLEATE, ACETIC ACID, LINALOOL, CITRONELLOL, CITRAL, EUGENOL
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
Оцтова кислота або оцет діє як буфер, а також має властивості дезінфекції шкіри. Оцтова кислота - безбарвна рідина з різким запахом. Змішується із водою, спиртом, ефіром, бензолом. Безводна («крижана») У.к. горюча. Температура спалаху – 34°С. З повітрям утворює вибухонебезпечні суміші. Концентрована і, особливо, «крижана». У.к. сильно обпалює шкіру. При концентрації менше 50% – слабкий подразник шкіри. У косметиці використовується у відбілюючих засобах, фарбах для волосся, деяких засобах для догляду за шкірою. Туалетний оцет - відомий раніше...
# CAS Номер: 106214-84-0
# CAS Номер: 67762-27-0
Хлоргексидин - Місцевий протимікробний засіб і дезінфікуючий засіб, що використовується для лікування грибків, бактерій та інших шкірних інфекцій. У косметиці він в основному функціонує як біоцид, засіб для догляду за ротовою порожниною та консервант. Як біоцидний засіб, він допомагає очистити шкіру та усуває неприємний запах, знищуючи ріст мікроорганізмів. Окрім запобігання росту бактерій при контакті, він також має залишкові ефекти, які пригнічують повторний ріст мікробів після застосування. Хлоргексидин диглюконат широко використовується ...
# CAS Номер: 5392-40-5 / 141-27-5 / 106-26-3
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 106-22-9 / 26489-01-0 / 1117-61-9 / 7540-51-4
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 97-53-0
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 122-99-6
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 53880-86-7
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...



