Redken Acidic Bonding Concentrate Serum сироватка для волосся
Назва:
Redken Acidic Bonding Concentrate Serum
Бренди:
Redken 🇺🇸Категорії:
Сироватка для волоссяАктивні компоненти:
AHA кислоти
Алерген
Сквалан
Силікони
Опис:
Боріться з щоденними пошкодженнями протягом ночі за допомогою першої сироватки для відновлення волосся Redken, яка ніколи не спить. Лимонна кислота проникає вглиб 7 шарів волосся та зміцнює його*, поліглутамінова кислота з високою концентрацією незмивної речовини намагнічується на волоссі для тривалого захисту та відновлення. Ця сироватка для відновлення волосся протягом ночі працює цілодобово, відновлюючи його 24/7. Для клієнтів з обробленим, пошкодженим волоссям, які бажають зміцнити волосся та відновити щоденні пошкодження протягом ночі.
Склад:
AQUA / WATER, ISOPROPYL MYRISTATE, DIMETHICONE, TRIETHANOLAMINE, AMODIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, SQUALANE, PARFUM / FRAGRANCE, CARBOMER, POLYQUATERNIUM-4, POTATO STARCH MODIFIED, HYDROXYPROPYL GUAR, CITRIC ACID, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM POLYGLUTAMATE, COCO-BETAINE, TRIDECETH-6, ISOPROPYL ALCOHOL, SODIUM CHLORIDE, CETRIMONIUM CHLORIDE, LIMONENE, LINALOOL, GERANIOL, CITRONELLOL, COUMARIN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 127-51-5
# CAS Номер: 106214-84-0
# CAS Номер: 17301-53-0
БЕГЕНТРИМОНІУМ ХЛОРИД - четвертинне амонійне з'єднання для виробництва кремоподібних бальзамів-кондиціонерів та засобів додаткового догляду за волоссям. Адсорбується на волоссі, не залишаючи видимої плівки, має чудову кондиціонуючу дію. Як активна речовина рекомендується для догляду за пошкодженим волоссям і волоссям, що важко піддається укладання, значно покращує їх стан. Торгова назва Genamin @ KDMP. Хлорид бегентрімонію вважається токсичним у концентраціях 0,1% і вище, і підозрюється, що він викликає подразнення шкіри та очей.
Хлори...
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 112-02-7
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 106-22-9 / 26489-01-0 / 1117-61-9 / 7540-51-4
# CAS Номер: 61789-40-0
# CAS Номер: 91-64-5
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 106-24-1
# CAS Номер: 67-63-0
# CAS Номер: 110-27-0
ІЗОПРОПІЛМИРІСТАТ - складний ефір ізопропілового спирту та міристинової кислоти. Прозора безбарвна рідина із низькою в'язкістю. Дозволяє отримувати низьков'язкі емульсії, які добре вбираються у шкіру. Широко використовується жировий та пом'якшувальний компонент у косметиці. Належить до комедогенних речовин. Нітродіетаноламіни, що часто присутні у вигляді домішок у косметичній сировині, вибірково впливають на І., багаторазово збільшуючи його трансепідермальну проникність. Разом з І. шкірою можуть абсорбуватися і нітрозоаміни, речовини особлив...
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 28829-38-1
PromaCare® L-PGA, поліглутамінова кислота з низькою молекулярною вагою, має синергетичну взаємодію в поєднанні з іншими зволожуючими інгредієнтами. Пригнічує активність тирозинази аномеланін, має очевидний ефект модифікації та відбілювання шкіри, це рідкісний продукт, який має як відбілюючий, так і зволожуючий ефект. Зазвичай використовується в масках для обличчя та продуктах для відбілювання шкіри.
# CAS Номер: 111-01-3
# CAS Номер: 102-71-6
Триетаноламін - низькомолекулярний аміноспирт, безбарвна або світло-жовта в'язка рідина. Гігроскопічний. Добре розчиняється у воді, спирті, ацетоні, погано – в ефірі, вуглеводнях. З кислотами утворює солі. Солі Т. та жирних кислот є органічними милами. У косметиці використовується як м'яка основа та у складі емульгаторів.
Триетаноламін безпечний для шкіри та не має побічних ефектів, оскільки більшість продуктів зберігають його концентрацію від 1% до 3%. У такій концентрації триетаноламін безпечний для нанесення на шкіру і не викликає п...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...




