Round Lab Soybean Cleanser Пінка для вмивання з екстрактом соєвих бобів
Назва:
Round Lab Soybean Cleanser
Бренди:
Round Lab 🇰🇷Категорії:
Пінка для вмиванняАктивні компоненти:
Сквалан
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Олії
Кераміди
AHA кислоти
Опис:
Поживна пінка-скраб для вмивання із соєю Round Lab Soybean Cleanser видаляє забруднення, пил, надлишки шкірного сала та ороговілі частинки, при цьому не сушить і не викликає відчуття стягнутості. Засіб з кремовою текстурою запобігає закупорці пор і поява чорних крапок, не порушує баланс pH завдяки слабокислотної формули. Містить екстракт чорної сої, рисову пудру, вівсяне борошно, фітосфінгозин, сквалан, олію пінника лугового та цераміди.
Склад:
Water, Glycerin , Sodium Cocoyl Isethionate, Potassium Cocoyl Glycinate, Cetearyl Alcohol , Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Acrylates Copolymer, Sodium Cocoyl Glutamate, Hydrogenated Coconut Acid, Phaseolus Angularis Seed Powder, Glycine Max (Soybean) Seed Extract, Oryza Sativa (Rice) Powder, Avena Sativa (Oat) Kernel Flour, Coix Lacryma-Jobi Ma-yuen Seed Powder, Phaseolus Radiatus Seed Powder, Squalane, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Ceramide NP, Phytosphingosine , Hydrogenated Lecithin , Sodium Isethionate, Potassium Benzoate, Butylene Glycol , Polyquaternium-67, Hexadecene, 1,2-Hexanediol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Tetradecene, Sorbitol, Citric Acid
Схожі за складом (аналоги)




Аналіз складу
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 68938-15-8
Гідрогенізована кокосова олія та гідрогенізована кокосова кислота отримують шляхом контрольованої гідрогенізації кокосової олії та кокосової кислоти відповідно. Кокосова олія та її похідні використовуються як поверхнево-активні речовини (миючі та піноутворювачі) і стабілізатори в косметиці та засобах особистої гігієни.
# CAS Номер: 8002-43-5
Олефінсульфонат натрію C14-16 є аніонною поверхнево-активною речовиною, яка часто зустрічається в миючих засобах для ванни, душу та догляду за волоссям. Це суміш довголанцюгових сульфонатних солей, отриманих шляхом сульфування C14-16 альфа-олефінів. Його можна отримати з кокосового горіха, і він утворює рясну піну. Назва може ввести в оману, але олефінсульфонат натрію C14-16 не є сульфатом. Сульфонат споріднений, але не те саме, що сульфати. У сульфонаті сірка пов’язана безпосередньо з атомом вуглецю, а сульфат зв’язаний безпосередньо з вугл...
# CAS Номер: 68187-84-8
# CAS Номер: 61789-32-0
# CAS Номер: 50-70-4
# CAS Номер: 111-01-3
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 178949-82-3
# CAS Номер: 554-62-1
Фітосфінгозин -продукт руйнування церамідів, у великій кількості присутній у роговому шарі шкіри. Натуральна активна речовина, що має антисептичну та протизапальну дію, використовується в засобах проти акне. Відновлює гідроліпідну плівку на поверхні шкіри. Церамід 3-церамід фітосфінгозин бере участь в утворенні ліпідного бар'єрного шару шкіри гідроліпідної плівки.
Фітосфігозин — це складний жирний спирт з довгим ланцюгом, який природним чином міститься у верхніх шарах шкіри. Це важлива частина підтримки природного фактора зволоження шк...
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Дрібно подрібнена форма екстракту вівса, яка має такі ж заспокійливі, захищаючі та антиоксидантні властивості, про які ми писали в Avena Sativa Kernel Extract. Він насичений корисними для шкіри засобами, такими як протизапальний агент бета-глюкан, ліпіди, що живлять шкіру, і зволожуючі вуглеводи. Колоїдну вівсянку подрібнюють із зерен вівса та змішують у тонкий порошок, який розчиняється у воді. Він використовується для заспокоєння таких захворювань шкіри, як: Атопічний дерматит Контактний дерматит Вітрянка Суха шкіра Реакції на укуси комах ...
РИС ПОСІВНИЙ (Oryza sativa) - однорічна злакова рослина сімейства злакових. Рисові зерна - джерело цінних видів сировини для косметичного виробництва: рисового крохмалю та борошна, воску та жирної олії. Для отримання фітопродуктів застосовуються зерна рису або рисові висівки - подрібнене лушпиння насіння рису посівного. Насіння містить стеаринову {45%), лінолеву (35%), пальмітинову (15%) та ліноленову (близько 2%) кислоти. Екстракт Р.п. є багатим джерелом протеїнів, вітамінів групи В. Містить потужний антиоксидант у-оризанол, гліколіди і фос...
СОЯ ДИКА -однолітня олійна рослина сімейства бобових. Насіння містить жирне масло, білки, лецитин, фітостерини. Основні одержувані продукти - соєва олія та лецитин. Олія містить лінолеву (до 50%), олеїнову, пальмітинову та стеаринову кислоти. Екстракт насіння С.д., що містить ізофлавони, має потужну антиоксидантну дію, стимулює синтез колагену, збільшує синтез гіалуронової кислоти, Інші компоненти сої, BBI (Birk proteinase inhibltor) і STI (soybean trypsin inhibltor) мають відбілюючу дію, порівнянну . Стероїдна фракція дає додаткову фітоестр...
# CAS Номер: 26952-14-7
Гексадецен є вуглеводнем.
Hexadecene Copolymer є плівкоутворювачем і забезпечує водостійкість і зносостійкість у сонцезахисних кремах та інших косметичних засобах. Він служить бар’єром для вологи та забезпечує хорошу дисперсію пігменту, зокрема, у кремах для шкіри та косметиці, такій як туш. Він також служить стабілізатором емульсії та підвищує ефективність антиперспірантів.
Відповідно до The Cosmetics Database, Hexadecene Copolymer діє як плівкоутворювач, залишаючи на волоссі або шкірі еластичне, цілісне та суцільне покриття. Ця...





