Pyunkang Yul Kids & Baby Waterproof Protection Sun Stick Дитячий водостійкий сонцезахисний стік
Назва:
Pyunkang Yul Kids & Baby Waterproof Protection Sun Stick
Бренди:
Pyunkang Yul 🇰🇷Категорії:
Сонцезахисний стікАктивні компоненти:
Центелла азіатськa
Гіалуронова кислота
УФ-фільтри
Олії
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Силікони
Алерген
Вітамін Е
Опис:
Дитячий водостійкий сонцезахисний стік Pyunkang Yul Kids & Baby Waterproof Protection Sun Stick із максимальним захистом SPF50+ PA++++ створений на основі екстракту ієрихонської троянди, який формує надійний зволожуючий щит для захисту ніжної шкіри від перегріву та пересушування під сонцем. Зручний формат олівця дозволяє швидко та гігієнічно наносити засіб під час активних ігор, не бруднячи руки, а його легка водостійка формула з полином, центелою та гіалуроновою кислотою не залишає білих слідів, ефективно заспокоює розігрітий епідерміс і стійко протистоїть воді та поту, що робить його ідеальним вибором для спорту та пляжного відпочинку.
Склад:
Dimethicone, Silica, Homosalate, Polyethylene, CetylEthylhexanoate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hydrogenated Polyisobutene, C12-15 Alkyl Benzoate, Dibutyl Adipate, Ethylhexyl Salicylate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Butylene Glycol Dicaprylate/dicaprate, Synthetic Wax, Polypropylsilsesquioxane, Octocrylene, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Vinyl Dimethicone/methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Ozokerite, Silica Dimethyl Silylate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Ethylene/propylene Copolymer, Polyurethane-1, Methyl Trimethicone, Lauryl Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Limonene, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Linalool, Water (Aqua), Trehalose, Rosa Canina Fruit Oil, Tocopherol, Candida Bombicola/glucose/methyl Rapeseedate Ferment, Camellia Sinensis Seed Oil, 1,2-hexanediol, Centella AsiaticaExtract, Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Artemisia Capillaris Extract, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Potassium Hyaluronate
Аналіз складу
# CAS Номер: 68411-27-8
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 105-99-7
# CAS Номер: 302776-68-7
# CAS Номер: 9006-65-9
Сополімер етилену/пропілену/стиролу — це синтетичний полімер, який використовується в догляді за шкірою для згущення та створення гелевих текстур у формулах на масляній основі. Цей полімер або сполука з високою молекулярною масою, що складається з менших частин, утворюється, коли вуглеводні етилену, пропілену та стиролу з’єднуються разом, а потім розриваються за допомогою процесу, який називається гідруванням. Завдяки своєму статусу гелеутворювача цей співполімер покращує сенсорний досвід формул і може допомогти створити оклюзійний бар’єр, я...
# CAS Номер: 5466-77-3
ЭТИЛГЕКСИЛМЕТОКСИЦИННАМАТ октилметоксициннамат, 2-этилгексил-рметоксициннамат, (Octinoxate) прозора, безбарвна рідина. Слабко розчиняється у воді. Добре розчиняється в спиртах та оліях, ізопропанолі. Високоефективний органічний ультрафіолетовий фільтр. Вводиться як спеціальна добавка до зволожуючих кремів, губних помад, манікюрних лаків, шампунів, засобів для засмаги. Рідкий UVB фільтр. Під впливом ультрафіолетового випромінювання він може розпадатися на компоненти, що викликають подразнення, і ефект, який можна зменшити, якщо його пр...
# CAS Номер: 26402-22-2
# CAS Номер: 9003-27-4
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 6197-30-4
🔬 Октокрилен (Octocrylene)
Октокрилен (хімічна назва: 2-етилгексиловий ефір 2-ціано-3,3-дифенілакрилової кислоти) — це поширений органічний (хімічний) сонцезахисний фільтр. Візуально він являє собою густу маслянисту рідину жовтуватого кольору, яка є абсолютно нерозчинною у воді, але добре розчиняється в косметичних оліях та емолентах.
☀️ Косметичні властивості та стабільність
У складі сонцезахисних засобів та денної косметики октокрилен використовується переважно як UVB-фільтр
Hyaluronic acid має дві salt форми: sodium hyaluronate і potassium hyaluronate. Гіалуронати натрію і калію -солі гіалуронової кислоти, що володіють подібними з кислотою властивостями, тобто. здатність нормалізувати водний баланс клітин шкіри. Добре переносяться шкірою. Використовуються в косметичних виробах як гелеутворюючі компоненти, але в першу чергу служать для поповнення в тканинах тканин дефіциту гіалуронової кислоти, біологічний синтез якої порушується в міру старіння організму, а також під впливом інших факторів. Нетоксичні.
Гі...
# CAS Номер: 7631-86-9
КРЕМНІЯ ДІОКСИД (діоксид кремнію) - білий аморфний порошок з частинками сферичної або майже сферичної форми, абразивно-поліруючий і загущаючий компонент у зубних пастах, загусник для масляних систем. Має на шкіру та слизові оболонки сильну підсушуючу дію. Має більш м'який вплив на емаль зубів, ніж крейда. Покращує текстуру зубних паст, перешкоджає їх затвердінню (кальцинуванню). Д.к. може бути використаний у складі засобів догляду за шкірою: кремів, скрабів, пілінгів та пудр, - його абразивність легко контролюється. Добре зберігає матовість ...
# CAS Номер: 9067-32-7
Віск, отриманий із суміші різних масел. Він діє як зв’язуючий і стабілізуючий агент і може допомогти покращити текстуру продукту.Віск бджолиний синтетичний віск (KESTER WAX К82Н) - дуже твердий віск з температурою плавлення 81-94°С. Одержують етерифікацією натуральних жирних кислот та синтетичних жирних спиртів. Вирізняється високою термічною стабільністю. Желює та пов'язує широкий спектр масел навіть при невеликій концентрації. Збільшує температуру розм'якшення стиків та губних помад. Покращує однорідність продукту та якість поверхонь, захи...
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 84696-21-9
ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА (Centella Asiatica) - щитолистник азіатський, багаторічна рослина сімейства парасолькових, що росте у воді та біля води, зустрічається в Індії, Китаї, Індонезії, Мадагаскарі, у Східній та Центральній Африці. Листя містить тритерпенові сапоніни, основний з них -азіатикозид, похідні тритерпенових кислот (азіатиновий, мадазіатиновий, центилової, центоілової та ін), вітамін С. Екстракт листя Ц.а. стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий об...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 8007-01-0 / 93334-48-6 / 84696-47-9 / 84604-12-6 / 90106-38-0 / 84604-13-7 / 92347-25-6
ОЛІЯ ШИПШИНИ - жирна напіввисихаюча олія з насіння плодів собачого шипшини (Rosa Саninа)-листопадного чагарника. Рідина бурого кольору із зеленуватим відтінком, гіркого смаку та специфічного запаху. Містить каротин, вітамін Е, тригліцериди інолевої, ліноленової, олеїнової, пальмітинової, стеаринової та арахідонової кислот. Олія шипшини добре зволожує, живить шкіру. Рекомендується використовувати для старіючої, в'янучої, сухої шкіри у складі ароматичних сумішей. Олія шипшини широко застосовуються в косметичних виробах: поживних і регенеру...
# CAS Номер: 9004-61-9
# CAS Номер: 99-20-7
# CAS Номер: 6920-22-5
Гіалуронова кислота
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 2432-87-3
# CAS Номер: 118-60-5
ЕТИЛГЕКСИЛСАЛІЦИЛАТ -октилсаліцилат, 2-етилгексил саліцилат, безбарвна або жовтувата рідина, погано розчиняється у воді, розчиняється у спиртах та оліях. У косметиці використовується як органічний фільтр, фотозахисна добавка в засобах для засмаги в УФВ-області. Міститься в деяких рослинах, наприклад, у березі. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/2009 та ТР ТС 009/2011 як УФ-фільтр дозволено для використання у концентрації, що не перевищує 5%. Octisalate є сонцезахисним інгредієнтом із загалом хорошим профілем безпеки. Запропоноване оновлення FD...
УФ-фільтри
# CAS Номер: 187393-00-6
Tinosorb S - високоефективний маслорозчинний фільтр широкого спектру поглинання - UVA+UVB. Максимальне поглинання випромінювання із довжиною хвилі 310,345 нм. Високий внесок у SPF. Високий захист від UV-А випромінювання за низьких концентрацій. Визначна фотостабільність. Ефективний стабілізатор для фотостабільних ультрафіолетових фільтрів. Показує синергічний ефект з іншими UV фільтрами високого SPF в сонцезахисній косметиці, що дозволяє знизити загальний вміст УФ фільтрів в рецептурі. Забезпечує відмінний UV захист і може служити основою дл...
# CAS Номер: 118-56-9
ГОМОСАЛАТ – гомоментилсаліцилат, 3,3,5-триметилциклогексилсаліцилат, злегка жовтувата густа рідина зі слабким ментоловим запахом. Розчиняється в оліях та складних ефірах, погано розчиняється у воді та спиртах. У косметиці застосовується як УФВ-фільтр у всіх засобах догляду за шкірою, згідно з Регламентом ЄС 1223/2009 та ТР ТС 009/2011 максимально допустима концентрація в готовому продукті 10%. Гомосалат є поширеним інгредієнтом сонцезахисного крему. Маслорозчинний хімічний сонцезахисний агент, який захищає шкіру від ...
Lauryl Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone є різновидом силікону. KF-6105 — це прозора рідина від безбарвного до світло-жовтого кольору, яка складається з лаурилполігліцерил-3 полідиметилсилоксіетилдиметикону. Цей емульгуючий розгалужений силікон містить емульсії W/Si або O або Si+O, не містить PEG і має хорошу сумісність із силіконами, органічними оліями та ефірами. Використовується для догляду за шкірою та нанесення макіяжу. KF-6105 поставляється готовим до використання, упакованим у каністру вагою 16 кг.
Поліуретан-1 є сополімером, що складається з мономерів ізофталової кислоти, адипінової кислоти, гексиленгліколю, неопентилгліколю, диметилолпропанової кислоти та ізофорондіізоціаната.
Поліпропілсилсесквіоксан — це силіконова смола, яка утворює на шкірі гнучку міцну плівку. Плівка стійка до змивання та стирання та корисна для створення довготривалих засобів макіяжу та сонцезахисних засобів. Триметилсилоксисилікат (і) поліпропілсилсесквіоксан — це продукт, виготовлений компанією Dow chemicals; вони називають це «DOWSIL™ MQ-1640 Flake Resin». TKB Trading продає його як «Flake Resin».
Компанія Dow описує цей продукт як «унікальне поєднання MQ і T-пропілсиліконової смоли. Ця комбінація технологій смол була спеціально роз...







