ethylene/propylene copolymer

Назва інгредієнта:
ethylene/propylene copolymer
Рівень безпеки:
Безпечно
Основні функції:
Рівень EWG:
01
Опис
Сополімер етилену/пропілену/стиролу — це синтетичний полімер, який використовується в догляді за шкірою для згущення та створення гелевих текстур у формулах на масляній основі. Цей полімер або сполука з високою молекулярною масою, що складається з менших частин, утворюється, коли вуглеводні етилену, пропілену та стиролу з’єднуються разом, а потім розриваються за допомогою процесу, який називається гідруванням. Завдяки своєму статусу гелеутворювача цей співполімер покращує сенсорний досвід формул і може допомогти створити оклюзійний бар’єр, який запобігає трансепідермальній втраті води, зрештою сприяючи зволоженню шкіри. Сополімер етилену/пропілену/стиролу часто використовується разом із сополімером бутилену/етилену/стиролу. У косметиці його часто використовують у концентрації 0,5-1,5%. Його вважають безпечним, оскільки він використовується в косметиці, оскільки кількість, яка вдвічі або втричі перевищує зазвичай використовується, не подразнює шкіру та лише злегка подразнює очі.
Останні продукти з цим інгредіентом
Екзосоми
Ретиноїди (Вітамін А)
Пептиди
Сквалан
Ніацинамід (вітамін В3)
Вітамін Е
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Олії
Кофеїн
Мікроголки (спікули)
Кераміди
AHA кислоти
Пептиди
УФ-фільтри
Ніацинамід (вітамін В3)
Гіалуронова кислота
Вітамін Е
Водорості
Колаген
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Силікони
Колаген
Олії
Вітамін Е
PDRN (полінуклеотиди)
Центелла азіатськa
Гіалуронова кислота
Пептиди
Олії
Силікони
Кераміди
Пантенол (Вітамін В5)
УФ-фільтри
Сквалан
Олії
Вітамін С
Вітамін Е
Ніацинамід (вітамін В3)
Пантенол (Вітамін В5)
Омега жирні кислоти
Пептиди
Гриби
Ніацинамід (вітамін В3)
Гіалуронова кислота
Вітамін Е
Вітамін С
Силікони
Олії
Корінь солодки









