Kylie Cosmetics Tinted Butter Balm Олія-бальзам для губ
Назва:
Kylie Cosmetics Tinted Butter Balm
Бренди:
Kylie Cosmetics 🇺🇸Категорії:
Бальзам для губАктивні компоненти:
Силікони
Олії
УФ-фільтри
Опис:
Тонований вершковий бальзам забезпечує 12-годинне зволоження та чудову стійкість кольору. Збагачена олією жожоба, ця вершкова ніжна формула зволожує, розгладжує лінії губ та миттєво пом'якшує сухі губи, надаючи їм блискучого та пігментованого вигляду.
Склад:
diisostearyl malate, bis-behenyl/isostearyl/phytosteryl dimer dilinoleyl dimer dilinoleate, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, octyldodecanol, ceresin, synthetic wax, ethylene/propylene copolymer, disteardimonium hectorite, 1,2-hexanediol, propylene carbonate, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, triethoxycaprylylsilane, titanium dioxide (ci 77891), iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), red 7 lake (ci 15850)].
Схожі за складом (аналоги)







Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 1309-37-1
# CAS Номер: 51274-00-1
Сополімер етилену/пропілену/стиролу — це синтетичний полімер, який використовується в догляді за шкірою для згущення та створення гелевих текстур у формулах на масляній основі. Цей полімер або сполука з високою молекулярною масою, що складається з менших частин, утворюється, коли вуглеводні етилену, пропілену та стиролу з’єднуються разом, а потім розриваються за допомогою процесу, який називається гідруванням. Завдяки своєму статусу гелеутворювача цей співполімер покращує сенсорний досвід формул і може допомогти створити оклюзійний бар’єр, я...
# CAS Номер: 5333-42-6
# CAS Номер: 108-32-7
Віск, отриманий із суміші різних масел. Він діє як зв’язуючий і стабілізуючий агент і може допомогти покращити текстуру продукту.Віск бджолиний синтетичний віск (KESTER WAX К82Н) - дуже твердий віск з температурою плавлення 81-94°С. Одержують етерифікацією натуральних жирних кислот та синтетичних жирних спиртів. Вирізняється високою термічною стабільністю. Желює та пов'язує широкий спектр масел навіть при невеликій концентрації. Збільшує температуру розм'якшення стиків та губних помад. Покращує однорідність продукту та якість поверхонь, захи...
# CAS Номер: 13463-67-7
ДІОКСИД ТИТАНУ - двоокис титану, біла порошкоподібна речовина, білий неорганічний пігмент. Хімічно інертний, нерозчинний у воді, стійкий до дії більшості неорганічних кислот, бензину та нафти, слабо розчинний у розчинах лугів. Має властивості напівпровідника. У косметичному виробництві використовується високоочищений і тонкодисперсний Д.т., що має високу покриваність, фарбує і опалесціює дію. Здатний відбивати УФ-промені, є ефективним фізичним УФ фільтром. Фотохімічна активність заснована на здатності до виділення малих кількостей кисню та з...
# CAS Номер: 2943-75-1
# CAS Номер: 90045-98-0
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 25852-47-5
Біс-дигліцерил поліациладипат-2 – це синтетичний інгредієнт, який використовується в продуктах по догляду за шкірою, покращує текстуру та має пом’якшувальні властивості. Густий, пастоподібний пом’якшувальний ефір, який рекламується як альтернатива ланоліну рослинного походження. Має плавне нанесення та дотик, створює щільну плівку для захисту та зволоження шкіри. Біс-Дігліцерил Поліациладипат-2 отримують шляхом нагрівання дигліцерину, адипінової кислоти, ізостеаринової кислоти, 12-гідроксистеаринової кислоти, стеаринової кислоти, каприлової ...
Біс-Бегеніл/Ізостеарил/Фітостерил Димер Ділінолеїл Димер Ділінолеат, який зазвичай використовується в косметиці як пом’якшувач або засіб для кондиціонування шкіри. Це допомагає створити бар’єр на поверхні шкіри, утримуючи вологу та зволожуючи шкіру. Plandool™-G — це 100% альтернатива ланоліну рослинного походження (веганський і без ГМО), складний ефір полімерної пасти. Забезпечує гарну здатність до диспергування пігменту, властивість утримувати воду, утримувати вологу, високий блиск і блиск, утворення плівки та шовковисту текстуру. Багатоціл...



