NYX Professional Makeup Butter Gloss Блиск для губ
Назва:
NYX Professional Makeup Butter Gloss
Бренди:
NYX 🇺🇸Категорії:
Бальзам для губАктивні компоненти:
Олії
УФ-фільтри
Опис:
Масляно-м’який і шовковисто-гладкий, наш декадентський Масляний блиск тепер доступний у ще 12 розкішних відтінках! Кожен глянсовий колір забезпечує від прозорого до середнього покриття, яке тане на ваших губах і ніколи не стає липким, залишаючи ваші губи м’якими, еластичними та приємними для поцілунків.
Ця формула надає вам гладкий, кремовий і комфортний колір і блиск, які залишать ваші губи гладкими і сяючими протягом усього дня! Нанесіть окремо або нанесіть на свій улюблений засіб для губ, щоб додати блиску.
Склад:
MINERAL OIL/PARAFFINUM LIQUIDUM/HUILE MINÉRALE, POLYBUTENE, DIISOSTEARYL MALATE, BEESWAX/CERA ALBA/CIRE D’ABEILLE, SILICA DIMETHYL SILYLATE [NANO], MICROCRYSTALLINE WAX/CERA MICROCRISTALLINA/CIRE MICROCRISTALLINE, SORBITAN SESQUIOLEATE, POLYETHYLENE, PARAFFIN, BARIUM SULFATE (CI 77120), ALUMINUM BENZOATE, ALUMINUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE/PARFUM, MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR (+/-)TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), MANGANESE VIOLET (CI 77742), RED 6 (CI 15850), RED 7 (CI 15850), RED 28 LAKE (CI 45410), YELLOW 5 LAKE (CI 19140), YELLOW 6 LAKE (CI 15985), BLUE 1 LAKE (CI 42090).
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 21645-51-2
Гідроксид Алюмінію - високов'язка біла драглиста речовина, має амфотерні властивості. Погано розчинний у воді, розчинний у кислотах та лугах. Має абсорбуючі та в'яжучі властивості. Використовується в харчовому, фармацевтичному та косметичному виробництві. Вводиться у зубні пасти, антиперспіранти, гігієнічний тальк. Стабілізатор емульсій та суспензій, барвник білого кольору.
# CAS Номер: 7727-43-7 |
CI 77120. Сульфат барію - це неорганічна сіль, яка зустрічається в природі. Як косметичний інгредієнт використовується синтетична форма, щоб уникнути домішок сірчаної кислоти, які можуть подразнювати шкіру. Він працює для помутніння продуктів, таких як креми та лосьйони, але широко використовується в неводних продуктах макіяжу, таких як губна помада, рум’яна та туші, оскільки допомагає подовжити довговічність косметичних пігментів, а також нанести власне «фарбування», подібне до того, як білизну додає діоксид титану.
Сульфат барію мож...
# CAS Номер: 1934-21-0
# CAS Номер: 3844-45-9
# CAS Номер: 18472-87-2 / 13473-26-2
D&C Red 27 – це синтетичний барвник, виготовлений з джерел нафти або кам’яновугільної смоли; цей барвник схвалений FDA для використання у фармацевтиці та косметиці.
# CAS Номер: 1309-37-1
# CAS Номер: 51274-00-1
# CAS Номер: 10101-66-3
CI 77742, також відомий як марганцевий фіолетовий, є барвником на мінеральній основі, який зазвичай використовується в косметиці та засобах особистої гігієни. Це фіолетовий пігмент, який надає складам синювато-фіолетовий відтінок. Формула CI 77742 – H4MnNO7P2, яка складається з молекул марганцю, амонію, фосфату та води. Він в основному використовується як барвник у різноманітній косметиці, включаючи помади, тіні для повік, рум’яна та лаки для нігтів.
# CAS Номер: 8002-74-2
Парафін - суміш насичених ациклічних вуглеводнів, продукт нафтоперегонки. Має кристалічну будову, без смаку та запаху. Чи не розчиняється у воді, спирті, розчиняється в більшості органічних розчинників. Рідкий П. легко поєднується з жирами, застосовується в багатьох косметичних виробах як компонент, що загущує: кольдкремах, діамантинах, губній помаді, туші для вій, декоративних олівцях, депіляторіях, захисних кремах і засобах від засмаги, парафінових масках. П. нетоксичний, проте в окремих випадках може спричинити подразнення шкіри, що пов'я...
# CAS Номер: 122-99-6
# CAS Номер: 8007-43-0
# CAS Номер: 13463-67-7
ДІОКСИД ТИТАНУ - двоокис титану, біла порошкоподібна речовина, білий неорганічний пігмент. Хімічно інертний, нерозчинний у воді, стійкий до дії більшості неорганічних кислот, бензину та нафти, слабо розчинний у розчинах лугів. Має властивості напівпровідника. У косметичному виробництві використовується високоочищений і тонкодисперсний Д.т., що має високу покриваність, фарбує і опалесціює дію. Здатний відбивати УФ-промені, є ефективним фізичним УФ фільтром. Фотохімічна активність заснована на здатності до виділення малих кількостей кисню та з...
# CAS Номер: 8042-47-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...



