Tocobo Mint Cooling Lip Mask Зволожувальна та регенерувальна маска для губ
Назва:
Tocobo Mint Cooling Lip Mask
Бренди:
Tocobo 🇰🇷Категорії:
Маска для губАктивні компоненти:
Силікони
Вітамін Е
Поліфеноли
Алое
Олії
Опис:
Нічна маска для губ, що охолоджує, з м'ятою Tocobo Mint Cooling Lip Mask відновлює пошкоджену шкіру, пом'якшує і зволожує, надає гладкість і пружність. Засіб має приємний охолодний ефект, знімає роздратування та почервоніння. Має нелипку текстуру бальзаму, дарує глянсовий блиск. Містить екстракт м'яти, олії м'яти, оливи, обліпихи та жожоба, похідне чайного дерева — терпінен-4-ол, а також ментил лакатат та трибехенін.
Склад:
Hydrogenated Polyisobutene, Dimethicone, Phytosteryl/Isostearyl/Cetyl/Stearyl/Behenyl Dimer Dilinoleate, Bis-Behenyl/Isostearyl/Phytosteryl Dimer Dilinoleate, Dimethicone Crosspolymer, Tribehenin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Synthetic Wax, Melia Azadirachta Leaf Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Coccinia Indica Fruit Extract, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, Aloe Barbadensis Flower Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Corallina Officinalis Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Mentha Rotundifolia Leaf Extract, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Polyethylene, Menthyl Pca, Ethylene/Propylene Copolymer, Menthyl Lactate, Tocopheryl Acetate, Polyhydroxystearic Acid, 4-Terpineol, Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer, Lecithin, Isostearic Acid, Isopropyl Myristate, Ethylhexyl Palmitate, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Aqua, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl, Hydroxyhydrocinnamate, 1,2-Hexanediol, Dehydroacetic Acid
Схожі за складом (аналоги)







Аналіз складу
Поліфеноли
# CAS Номер: 84775-52-0
# CAS Номер: 4418-26-2
ДЕГІДРООЦТОВА КИСЛОТА - дегідроацетова кислота, 3-ацетил-6-метилпіран-2,4(3Н)-діон, біла порошкоподібна речовина без запаху. Консервант з бактерицидною та протигрибковою дією. Має помірну фунгіцидну дію, слабо ефективна проти бактерій, неефективна проти псевдомонад. Д.к. має низьку константу дисоціації і тому, на відміну від бензойної та сорбінової кислот, відносно ефективна у сфері слабокислих і навіть нейтральних значень рН. Оптимальний діапазон pH від 3 до 5.5. Через низьку розчинність у воді часто вводиться у вигляді солі натрію. Іноді в...
# CAS Номер: 9006-65-9
Сополімер етилену/пропілену/стиролу — це синтетичний полімер, який використовується в догляді за шкірою для згущення та створення гелевих текстур у формулах на масляній основі. Цей полімер або сполука з високою молекулярною масою, що складається з менших частин, утворюється, коли вуглеводні етилену, пропілену та стиролу з’єднуються разом, а потім розриваються за допомогою процесу, який називається гідруванням. Завдяки своєму статусу гелеутворювача цей співполімер покращує сенсорний досвід формул і може допомогти створити оклюзійний бар’єр, я...
# CAS Номер: 29806-73-3
# CAS Номер: 9003-27-4
# CAS Номер: 110-27-0
ІЗОПРОПІЛМИРІСТАТ - складний ефір ізопропілового спирту та міристинової кислоти. Прозора безбарвна рідина із низькою в'язкістю. Дозволяє отримувати низьков'язкі емульсії, які добре вбираються у шкіру. Широко використовується жировий та пом'якшувальний компонент у косметиці. Належить до комедогенних речовин. Нітродіетаноламіни, що часто присутні у вигляді домішок у косметичній сировині, вибірково впливають на І., багаторазово збільшуючи його трансепідермальну проникність. Разом з І. шкірою можуть абсорбуватися і нітрозоаміни, речовини особлив...
# CAS Номер: 8002-43-5
Віск, отриманий із суміші різних масел. Він діє як зв’язуючий і стабілізуючий агент і може допомогти покращити текстуру продукту.Віск бджолиний синтетичний віск (KESTER WAX К82Н) - дуже твердий віск з температурою плавлення 81-94°С. Одержують етерифікацією натуральних жирних кислот та синтетичних жирних спиртів. Вирізняється високою термічною стабільністю. Желює та пов'язує широкий спектр масел навіть при невеликій концентрації. Збільшує температуру розм'якшення стиків та губних помад. Покращує однорідність продукту та якість поверхонь, захи...
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
Олії
# CAS Номер: 8001-25-0
# CAS Номер: 90045-98-0
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 11141-17-6
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 6683-19-8
# CAS Номер: 562-74-3
# CAS Номер: 8008-79-5 / 84696-51-5
кросполімер цетеарилдиметикону - це сополімер цетеарилдиметикону, зшитого вінілциклогексеноксидом
Біс-Бегеніл/Ізостеарил/Фітостерил Димер Ділінолеїл Димер Ділінолеат, який зазвичай використовується в косметиці як пом’якшувач або засіб для кондиціонування шкіри. Це допомагає створити бар’єр на поверхні шкіри, утримуючи вологу та зволожуючи шкіру. Plandool™-G — це 100% альтернатива ланоліну рослинного походження (веганський і без ГМО), складний ефір полімерної пасти. Забезпечує гарну здатність до диспергування пігменту, властивість утримувати воду, утримувати вологу, високий блиск і блиск, утворення плівки та шовковисту текстуру. Багатоціл...
# CAS Номер: 64519-44-4 / 68127-22-0
Ментиловий PCA - це складний ефір ментолу та PCA.
Охолоджуючі агенти Menthyl PCA створюють відчуття прохолоди. Діючи природно, охолоджуючий агент забезпечує тривалий охолоджуючий ефект і свіжість, а також поступово передає відчуття охолодження в засоби особистої гігієни. Застосування включає дезодоранти та спреї для тіла, гелі для втомлених ніг, сонцезахисні засоби, засоби після засмаги, шампуні, гелі для душу, бальзами після гоління тощо.






